רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 849 צפיות
הגומיות 0של החלונות אצלי ברכב התייבשו לגמרי, חודרים מים רעש בלתי ניסבל. ניסתי לחפש בכל מיני חנויות חלקי חילוף אך לא ממש הצלחתי, האם מישהו מכיר מקום בארץ שניתן להזמין ממנו או שעדיף מאיביי, ואם זאת לא קצת חוצפה האם אפשר לקבל קישור. הרכב הוא GMC סונומה שנת 92. תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש לשמוע דעה נוספת לגבי תוספת של זרוע לתיקון הגאומטריה בחיבור של TV Cable.
הודעה אחרונה מאת ספי, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. אשמח לקבל עצה מאלו שרכשו חלקי פח גדולים לרכב כמו טמבונים וכו מחול(איבייי אנגליה במיוחד). דבר ראשון , האם צריך אישור משרד רשויי או לא, לטמבון לצורך הדוגמה, אם כן אז לפני רכישה או אחרי שהטמבון כבר בסניף הדואר בארץ. דבר שני, האם אין ברירה ויש צורך להתעסק עם חברות שילוח כמו פידאקס, DHL וכדומה בגלל גודל המשלוח או שעדיין ניתן לשלוח בדואר רגיל? איך מבחינת מכס,סביר שיתקע? ובכלל כל עצות יתקבלו בברכה. מאוד מודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- 0 תגובות
- 786 צפיות
רכב קונספט מגניב במיוחד http://www.scottgrundfor.com/classic-car-resource-center/collectible-car-image-gallery/1982-ghia-shuttler/
הודעה אחרונה מאת udical, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלה כללית לגבי חלפים, האם הייתם משתמשים בפילטר שמן לדוגמא שהיה במחסן בתוך קופסא 20 שנה? החלק נראה חדש לגמרי, האם לאורך הזמן נייר הסינון איבד מתכונותיו? הלבט העיקרי הוא שאני יודע בוודאות שהוא חלק מקורי ולא סיני כלשהוא. מה לגבי חלפים אחרים? הייתם מעדיפים תוצרת מקורית שהייתה סגורה 20 שנה בקופסא מאשר חלף תחליפי חדש?
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
התחלתי בשיפוץ האודי 50 1975 של חברינו למועדון דוד בריגה בעל המרצסדס הזהובה. אם למישהו יש חלקים אשמח לשמוע. ניתן לתמונות לדבר.
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
-
המפגש הצפוני לרכבי אספנות -חגיגת פורים ותחרות תחפושות בארומה "BIG קריות"-שישי 14.3.14 1 2
מאת דודי ff 1- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
הבטיחו לנו שהגשם יפסק ביום שישי לפני הצהריים !! אבל, בגשם או בשמש, ברוח או בקור, אנחנו נפגשים ביום שישי ה- 14.3.14, החל משעה 16:00, בארומה מתחם "BIG קריות", באווירת פורים, מחופשים, עם מצב רוח מרומם, ואוזני המן !! כולם מוזמנים !! כולם מוזמנים למפגש הצפוני !! המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם. אם שכחנו סמל, קבוצה או מועדון, עמכם הסליחה, גם אתם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת idipidi, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קיבלתי היום הודעה עם טפסים ליבוא אישי של חלפים שקניתי בחו"ל מדובר בשלוש תושבות מנוע ומייבש (DRIER) אוניברסלי למזגן. האם החלקים האלו זקוקים לאישור משרד התחבורה ? לדעתי לא אחרי הרפורמה האחרונה שעשו מה עושים במקרה כזה? עם מי מדברים ? אודה לכם על העזרה תודה מראש רביב
הודעה אחרונה מאת moriseven, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
הי, אני בתהליך שיפוץ של וספה חצי (לא קשור לפורום זה), הוספה 16 שנה ללא טסט ובלי סטטוס אספנות, אני רוצה להעביר בעלות אלי. היא שנת 74 כך שאין בעיה עם סטטוס אספנות. השאלה מה היא השלבים? בעל הרכב כרגע שילך למשרד הרישוי ויוציא סטטוס אספנות ואז לפנות למשרד הרישוי ביחד? גם שרכב אין טסט? כלומר בלי טסט 3 חודש אי אפשר להעביר. או שאפשר במשרד הרישוי? פרטים ממי שביצע אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
שלום לכולם . הייתי מעוניין לשמוע דעות של אנשים לגבי הרכב הנ"ל . הרכב מזדקן משנה לשנה , וכבר נחשב ל"רכב מיושן" , האם לדעתכם הונדה סיויק 91' "שפיץ" יהיה רכב מוערך כאספנות ? האם כדאי באמת לשמור אותו ? חשוב לי לציין שהרכב במצב תצוגה ומקורי מבחינה מכנית , וגם חיצונית (למעט נקודות קטנות בפח כתוצאה מפתיחת הדלתות הישראלית) ובנוסף לכך יעבור חיזוקי מנוע , שטח והרחבות מעברים בימים הקרובים . הרבה אנשים עוצרים אותי בכבישים ושואלים אותי אם אני מעוניין למכור.. שמתי לב שהוא מוערץ קרב צעירים וגם לא כל כך צעירים , נכון הרכב חזק מאוד בקו ישר ביחס לרכבים באותם שנתון , אבל מבחינת התנהגות כביש לא ממש להיט . בקיצור , האם שווה לשמור אותה לאספנות ? וגם לגבי המחיר , מה יש…
הודעה אחרונה מאת ferrari test driver, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בעלי טנדרים אספנות מסוג CHEVROLET /GMC / SUBURBAN . מתגבשת קבוצה לצילום קבוצתי של הרכבים הנ"ל. חברים המעוניינים, נא צרו קשר, צביקה - 050-2592839 או במייל [email protected] תודה!
הודעה אחרונה מאת מתניה הלוי, -
היום סוף סוף רכשתי אריה גאה נוסף למשפחה ! הפעם זאת 504 קופה שנת 80 אספנות . זה הזמן לומר תודה ליגאל ממוסך הפיסגה הבעלים הקודמים שהיחליט למכור לי את הרכב ולסיים את הפרוייקט שיפוץ שהיתחיל לפני הרבה זמן ולהחזיר את הרכב לכביש !!! אין יותר מאושר ממני !
הודעה אחרונה מאת natan5, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
הטכנולוגיה הדיגיטלית ויצורה ההמוני והזול מביאים היום ל"בית המלאכה" הביתי מכשירים שפעם היו זמינים רק במעבדות משוכללות בעלות תקציבי עתק. הנה דוגמה איך להשתמש באחד מהם, אוסילוסקופ, לשם בדיקה ושיפור של שעון זמן של רכב עתיק: http://wp.me/pXLKy-1NF
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
ערב טוב, לא בטוח עד כמה הנושא עלה בעבר ולכן פותח בשרשור חדש: אני מעוניין לקנות רכב שרישיונותיו מופקדים ויש לו עוד כמה שנים לסטטוס אספנות. אני יודע שכדי להחזירו לכביש צריך לשלם את האגרות שלא שולמו אבל השאלה היא האם אפשר להעביר בעלות ללא תשלום האגרות. חשבתי לעביר בעלות ולחכות כמה שנים עם השיפוץ עד שיגיע לגיל 30 ואז להפוך אותו לאספנות. האם הדבר אפשרי? תודה.
הודעה אחרונה מאת thunderbird, -
-
אידוי ממיכל הדלק
מאת Buki-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 849 צפיות
בוקר טוב, אולי מישהו כאן מכיר את התופעה: רכב שנוסע מעט, לוקח חצי שנה-שנה לגמור מיכל דלק. ואז כשמחלקים את כמות הליטרים שנכנסו בקילומטרים שהרכב עבר, מקבלים צריכה לא הגיונית של 1 ל 5 או 6, וזה ברכב קטן עם מנוע קטן, שעל פניו מכוון ועובד טוב. נתקלת בזה כבר בכמה מכוניות ואין לי הסבר אחר פרט לאידוי דלק מהמיכל. כן, המערכת אמורה להיות הרמטית, אבל בכל זאת... האם הגיוני שהדלק מתאדה לאט לאט ממיכל שנראה אטום ותקין, ואחרי חצי שנה נעלמים להם כמה ליטרים טובים?
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
-
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בינתיים בדקתי בכמה מקומות ובשום מקום לא הייתה לוחית לאופנוע אספנות (קטנה עם כיתוב) תודה ערן
הודעה אחרונה מאת eran_k, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קצת זכרונות על איש שהוא דמותנו, ועל הרכב המיוחד שהיה לו: http://lulisml.wordpress.com/2014/03/15/%D7%91%D7%99%D7%95%D7%9D-%D7%A8%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%99-%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A2/
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
מחפש להשאיל\להשכיר למחר בבוקר לכמה שעות עגלה לרכב אשמח לעזרה ממי שמכיר מישהו שמשכיר כאלו באיזו המרכז תודה מראש חן-052-3808866
הודעה אחרונה מאת chen green, -
- 10 תגובות
- 6 אלף צפיות
בשישי הקרוב נחגוג את חג פורים בטוביה. החברים מתבקשים לבוא מחופשים, וכל אחד מביא משלוח מנות סמלי שיונח על השולחנות לטובת האורחים. נפגשים כבר משעה 13:00 ועד כניסת השבת לטובת חברינו חובשי הכיפות יהיה שמח ומבדח. הרכב או האופנוע המחופש בצורה הטובה ביותר זוכה בפרס! ל-ה-ת-ר-א-ו-ת
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
לחברים שלום לאור העובדה שאני דיי נהנה משרשורי השיפוץ למיניהם, החלטתי לתרום את חלקי בעניין הזה. את הרכב הזה קניתי לפני מספר חודשים במצב בסיסי מצוין לאחר שהבעל הקודם שיפץ אותו ולא סיים. דבר ראשון גררתי למוסכניק שלי [ בני מוסך החוף ביבנה ] מומלץ , בדיקת מערכות,החלפת מצבר ,ישרנו קו וגרר הביתה בדיקות נוספות ומתחילים לחפש חלקים הבעיה הגדולה הייתה מציאת שימשה קדמית וזה נמצאה לבסוף . אני חייב לציין את עזרתו הרבה של חברי משה שללא עזרתו הרבה, בטוח הייתי מתייאש !!! הרצון הוא לשפץ לכיוון של אותנטי ומקורי, אבל עם דגש של טעם אישי. התמונות מוצגות לפי סדר כרונולוגי של זמן השיפוץ, כולל השיפוץ הקודם. מכיוון שחלק מהתמונות לא הכי מוצלחות אנ…
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
הודעה אחרונה מאת YONA777, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 778 צפיות
שלום לכולם, קיבלתי מתנה , Honda CD175 , אבל, הבחור אינו זוכר איפה המנוע, והחיפוש העלה חרס כולל בדיקת עדויות של בני המשפחה לגבי המיקום המשוער והיכן נראה לאחרונה משהו כמו 12-15 שנים לאחור. זו ירייה באפילה , אך האם למישהו במקרה יש מנוע כזה ולא משנה מצבו. תודה לעוזרים וחג פורים שמח , דובי 0528-565696
הודעה אחרונה מאת dubima, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הי, היום עשיתי לפרינץ שלי טסט. הרכב שנת 71. הבוחן עשה לי בדיקת גזים - אמרתי לו שלדעתי שנת 71 פטורה מבדיקת גזים. הוא אמר שזה היה נכון פעם, אבל יצאה תקנה חדשה שכולם חייבים בבדיקה. מי צודק?
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
מישהו מוכר או מחפש חלקים לרכב אולדסמוביל סופרים משנת 80-87 ?
הודעה אחרונה מאת avi75, -
מועדון החמש ישתתף בפורימון ו'יום המעשים הטובים' במתנ"ס שדה בוקר גבעתיים ביום ג' 11.03
מאת מועדון החמש- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מועדון החמש למען הקהילה: תצוגת רכבי אספנות בפורימון מתנ"ס שדה בוקר גבעתיים ביום ג' 11.03.14, ישתתף מועדון החמש בפורימון ו'יום המעשים הטובים ', שמארגן מרכז קהילתי "שדה בוקר" גבעתיים, לטובת בני נוער ומשפחות , תושבי הסביבה . 11.03.14 הוא 'יום המעשים הטובים' הארצי- יום שיא של עשייה חברתית, קהילתית וסביבתית. המועדון יציג בחצר המתנ"ס כ-7 רכבי אספנות במצב תצוגה, בין השעות 16:30- 18:30. לרשות המציגים תוקצה עמדת כיבוד קל במהלך התצוגה. כתובת המתנ"ס- רח' שדה בוקר 10, גבעתיים (הכניסה מרח' גולומב, אהרון שר). למבקרים בפורימון ישנה חנייה במגרש שברח' גולומב,מול ביה"ס אורט טכניקום. חברים המעונינים להציג באירוע מתבקשים להירשם במשרד המועדון עד יום ה', 06.03…
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
האמת אני מחזיק את הרכב הרבה שנים קרוב ל14 שנה, הוא במצב די טוב אבל החלטתי שאני עושה אותו חדש ואני מתכוון לחדש!!!! לא חומר ,לא ריתוכים ותלאים ,לא מריחות, לא חלקים לא אורגינלים, לא גומיות יבשות וכו.... וכמובן שיפורים מטורפים בייבוא אישי כמו: קרבורטור וובר כפול,קאמשפט חם,אגזוז 4 ל1 ,הצתה אלקטרונית, גיר 5 הילוכים, חלקי אלומיניום , גלגלי שפיצים, ועוד .... אני יעדכן אותכם בהמשך כולל תמונות
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
white wall
מאת Kodemkol- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חברים אני מחפש White walls לג'אנט 15" מחפש משהו איכותי (הקודמים שהיולי פשוט עפו לי באמצע נסיעה) מישהו מכיר מישהו שמוכר? או דרך איפה אפשר להזמין מחו"ל? תודה, אדי.
הודעה אחרונה מאת Kodemkol, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
סוף כל סוף הכיסוי המקורי של ידית ההילוכים האוטומטית יושב במקומו ולא נוגע בידית הילוכים הידנית של ה XT שהושתלה שם (הרכב הוסב לגיר ידני). עכשיו יש לי חלל ריק מסביב לידית הילוכים ואני מנסה לחשוב באיזה דרך הכי יפה יהיה למלא אותו: זאת אופציה אחת שמישהו עשה בארה"ב: נראה לי קצת גדול מדי, וגם אם אני מעוניין להתפשר אין לי מושג של איזה אוטו זה במקור. אופציה שניה, נראת לי סבבה: אופציה שלישית נראת לי הכי סבבה: הידית של ה XT הרבה יותר גבוהה מהידיות הללו אך אני לא חושב שזו אמורה להיות בעיה. חשבתי לקנות אחת כזאת: http://www.ebay.com/itm/231158096927?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l264…
הודעה אחרונה מאת r_ofer, -
כבכל שישי, חובבים, חברים, אספנים ובני משפחה, מגיעים למפגש הצפוני בארומה מתחם "BIG קריות" (צומת קריית אתא), החל משעה 16:00. נהנים מחברותא, באווירת ערב שבת, כשברקע מוזיקת שנות ה- 60-70, וגם השבוע (בפעם הרביעית ברציפות), ברכות, הרמת כוסית ועוגה בחגיגה מיוחדת לאחת הנשים של המפגש, לתשומת לב:- היכונו לחגיגת פורים במפגש הצפוני בארומה מתחם "BIG קריות" בשישי ה- 14.3.14. תזכורת :- בשבת ה- 15.3.14 פורים במתחם "BIG קריות". כולם מוזמנים למפגש הצפוני !! המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם. אם שכחנו סמל, קבוצה או מועדון, עמכם הסליחה, גם אתם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת דודי ff 1, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 924 תגובות
- 200.7 אלף צפיות
לשמחתי יש לי גם חברים שלא רק מבינים ברום כרמל... בקיצור, חבר טוב הגשים לאחרונה חלום ארוך בשנים ורכש את הלוטוס סופר 7 S4 החיפאית, מיורשי הבעלים שהיה יד ראשונה(!) של המכונית. למכונית זו היה טסט עד תחילתה של שנה זו ואחרי שהבאנו אותה למרכז ובדקנו אותה בדיקות ראשוניות, ביצענו התנעה ראשונה. יאמר לזכותה (ולזכות מנוע הפורד שלה) שהיא הניעה בקלות יחסית והיא עובדת טוב. בשלב הראשון יעשה לה הבעלים החדש יישור קו ראשון, אשר לאחריו יחליט אם וכאשר ואיזה עומק שיפוץ הוא מעוניין לבצע בה. לעת עתה, הבעלים "מתבייש" לצאת "מהארון", אז אני עושה זאת בשבילו (באישור כמובן) ובבקשה ובשאלה: אם מישהו מכיר את המכונית המסויימת הזו, ההיסטוריה שלה, או כל פרט מעניין אחר (כולל לינקים מעניינים הקשור…
הודעה אחרונה מאת Luffield, -
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 278 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Mike808
- חליווה
- מרדכי1
- מלטבשי
- Benigd
- Itzik-b
- גולדן191
- yohai71
- David32
- RedLabel
- yoav911gt2
- פאר האורה