Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היתחדשתי באריה נוסף למשפחה :coupe 504

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתן תתחדש !

נראה כי לקחת על עצמך עבודה, שאותה אתה עושה בצורה מאוד פרטנית, מקצועית ואינטנסיבית ורק על זה צריך לומר לך כל הכבוד ! על ההעזה, המטרה והעבודה על הרכב ! נראה שהגיע למקום הנכון !

נתן, דבר אחד אישי יש לי לבקש ממך, אם ביום מן הימים תחליט להחליף את הגלגלי סגסוגת המקוריים (כמו בתמונה של הדוגמא הכסופה אליה תרצה להגיע) תבטיח לי שאני אהיה הראשון שאליו תפנה איתם - כי אני אהיה מאוד מעוניין לרכוש אותם ! :-P

אגב מדובר בג'אנט 15" עם מרווח ברגים של 4X140mm - הוא הגיע גם בכל ה- 505 GTI בזמנו במספר צורות ודגמים בקוטר של 14" ו-15" .

אגב אמנם הסיכוי קלוש אבל אם מישהו מכיר סט כזה שיכול להיות למכירה אצל מישהו אני המקום הנכון להודיע לו על זה !

נתן, שיהיה המון בהצלחה בהמשך השיפוץ והעיקר שתהנה ממה שאתה עושה ומהתוצאה אליה תגיע !

יישר כוח !

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חייב גילוי נאות !

את כל העבודה הקשה שרואים בתמונות עשה יגאל .

כל מה שנותר לי זה רק להרכיב את הרכב !

לא בטוח שהיתי יכול לעשות שיפוץ שלדה ברמה כזאת .

לגבי גלגלים ניתן להשיג סט כזה או דומה לו באירופה .אם תהיה מעוניין אני אשמח לעזור לך !!!

פורסם

בהצלחה, אחלה פרוייקט

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

נתןןןןןןןןןן :bigcry: :bigcry:

אתה גדול ויש לך אריה הנעה אחורית.

כמו שאני מכיר אותך זה רק התחיל.

יאלה בהצלחה שמחתי לשמוע שהעסקה יצא לפועל רכב יפה מאד.

פורסם

נראה פרוייקט ברמה גבוהה מאוד.

אוסף מעניין אתה מכין לעצמך, השלב הבא זה 406 קופה?

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תוכן חדש...