Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אשמח לקבל עצה מאלו שרכשו חלקי פח גדולים לרכב כמו טמבונים וכו מחול(איבייי אנגליה במיוחד). דבר ראשון , האם צריך אישור משרד רשויי או לא, לטמבון לצורך הדוגמה, אם כן אז לפני רכישה או אחרי שהטמבון כבר בסניף הדואר בארץ. דבר שני, האם אין ברירה ויש צורך להתעסק עם חברות שילוח כמו פידאקס, DHL וכדומה בגלל גודל המשלוח או שעדיין ניתן לשלוח בדואר רגיל? איך מבחינת מכס,סביר שיתקע? ובכלל כל עצות יתקבלו בברכה.

מאוד מודה לכל העונים.

פורסם
שלום.

אשמח לקבל עצה מאלו שרכשו חלקי פח גדולים לרכב כמו טמבונים וכו מחול(איבייי אנגליה במיוחד). דבר ראשון , האם צריך אישור משרד רשויי או לא - צריך רשיון - , לטמבון לצורך הדוגמה, אם כן אז לפני רכישה או אחרי שהטמבון כבר בסניף הדואר בארץ - ניתן ועדיף לפני הרכישה, למרות מה שכתוב בטופס - . דבר שני, האם אין ברירה ויש צורך להתעסק עם חברות שילוח כמו פידאקס, DHL וכדומה בגלל גודל המשלוח או שעדיין ניתן לשלוח בדואר רגיל? - תצטרך חברת שילוח לזה - איך מבחינת מכס,סביר שיתקע? - סביר מאוד שיעצר, ותצטרך להציג רשיון יבוא ולשלם מס ומכס, ואולי גם בדיקת בוחן רכב במכס (בחינם) - ובכלל כל עצות יתקבלו בברכה.

- כל יום איכסון בנתב"ג עולה בערך 10 שח, אתה יכול לשלם לחברות השילוח ואז הן עושות התהליך, או בעצמך ותחסוך בערך 300 שח ותבזבז חצי יום, תהיה חייב לבוא עד שמונה למשרד חברת השילוח, משם לעמיל מכס, לתשלום בבנק, לחכות שעה, ולקבל -

מאוד מודה לכל העונים.

בהצלחה, כעקרון עדיף לא לייבא ולמצוא בארץ אלא אם אין ברירה, מחירי ההובלה לעיתים גבוהים מאוד.

פורסם

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

luisa דרך איזה חברות שילוח השתמשתה? האם היה צורך באישורי משרד תחבורה? עד עכשיו אף מוכר לא הסכים לשלוח מאנגליה לישראל ושאלתי כבר הרבה מוכרים. מדובר בטמבון אחורי

תודה רבה

פורסם

אוקי, הבנתי בקשר לאישור משרד תחבורה. אבל איך אני מקשר בין מוכר באנגליה שלא מוכן לשלוח לישראל לבין חברת שילוח שתשלך ארצה?

תודה

פורסם
אוקי, הבנתי בקשר לאישור משרד תחבורה. אבל איך אני מקשר בין מוכר באנגליה שלא מוכן לשלוח לישראל לבין חברת שילוח שתשלך ארצה?

תודה

שלום

אני ייבאתי חלקי פח : כנפיים קדמיות ואחוריות, משולשים בין הכנפיים הקדמיות לדלתות מאיטליה וצרפת ולא היתה שום בעיה במכס/דואר.

כמו כן, ייבאתי גשר קדמי המחובר לשאסי (אשייה) מצרפת כאשר הדילר לא הסכים לשלוח. DHL עשו לי את השרות D2D כאשר אספו את החלק מהסוחר בצרפת והביאו לי אותו עד הבית.

נכון שעלות המשלוחים היתה יותר גבוהה מעלות חלקי הפח.

שאלה לי אליך: לאיזה רכב אתה מעוניין בחלקי פח?

שי

איש חכם אמר: "סעו לאט ותגיעו מהר!"

פורסם

ראשית, אני לא יודע מה הדין לגבי יבוא חלקים לרכבים חדישים (שאינם אספנות).

שנית למה אנגליה? אני חושב שכדאי לך לחפש בגרמניה או ספרד (ארץ יצור האוטו).

לדעתי תמיד יעלה לך יותר זול לשלם ביורו ולא בשטרלינג.

איש חכם אמר: "סעו לאט ותגיעו מהר!"

פורסם

מפירוקיות מצאתי רק באנגליה(חלקים מקוריים). לא נתבקשת לשלם עמלות החסנה, עמלות על טיפול בענייני המכס, עמלות טיפול מול משרד תחבורה ?

פורסם (נערך)

יבוא של חלקי פח עבור רכב חדש , לדעתי אתה צריך גם אישור של שמאי ואישור מוסך מורשה של היבואן או היבואן להתאמה של החלפים.

קח בחשבון שאישור מהמוסך עלול לעלות לך כסף ... ובנוסף אתה מתחייב לבצע את התיקון במוסך ..

בנוסף היות שמדובר על חלקים גדולים לא יהיה לך מנוס מלהשתמש בשירותי בלדרות , היות שמדובר בשילוח שלוקח מספר ימים בודדים מאירופה , גם אם תגיש את הטפסים מיד עם שליחת הבקשה לחברת השילוח , רוב הסיכויים שהמוצרים יגיעו הרבה לפני האישור של משרד התחבורה ,

ואז אתה צריך לשלם דמי אחסנה , דמי האחסנה תלויים במשקל הנפחי של המוצר , במקרה של חלקי פח זה יעלה לך הרבה , הרבה מאוד.

תוסיף לזה את העובדה שבגלל שזה מתעכב , אז צריך רשומון יבוא פרטני (עוד עניין של כמה מאות שקלים) ועלויות טיפול נוספות , אם אתה לא חוסך לפני המשלוח לפחות 2000 - 3000 ש"ח , לדעתי אין לך מה לנסות להביא ,

דרך אגב , את ההתנהלות מול משרד התחבורה אתה מבצע לבד , חברות השילוח לא מטפלות בזה.

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...