רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 40 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
מי שמכיר אותי יודע שהיתה לי קטלאס יפיפיה ששיפצתי בעצמי ועקב מצב כלכלי מכרתי אותה וקניתי מי אותו בחור שמכרתי לו גם אולדסמוביל ליפני שיפוץ חוץ מיזה זכיתי בחבר טוב שיש לו גם את המחלה לשימור רכבי אספנות ומומחה לאולדסמוביל תמונות
הודעה אחרונה מאת רותם גולן, -
- 0 תגובות
- 696 צפיות
שלום חברים יום שישי 25.4.14 ניפגש החל מהשעה 14:30 בתחנת דלק דור אלון במתחם געש ... אז תכשירו את האופנועים ותבואו שנשטוף את העינים. להתראות איציק דר 0522618051 מנהל סניף גולדוינג אספנות בישראל
הודעה אחרונה מאת baiker1, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מוצאי חג, 4 וולבו נפגשו באקראי, כל אחת שייכת לדור אחר.
הודעה אחרונה מאת renault5, -
-
תערוכת אוטומוטור 1 2
מאת UFD41-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
סרטון על תערוכת אוטומוטור מתוכנית הבוקר של חב' קשת. ובקרוב תמונות שצילמתי בזמן העמדת המכוניות לתוכנית. http://reshet.tv/Shows/your_family_Haol ... st,234498
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חלק מהחברים הגיעו אחרי יום תצוגה ארוך בבית החולים אברבנאל שבבת ים. העלנו רשמים מהתצוגה ביד לשריון שבלטרון מיום חמישי, ארוע מרשים שהוא זיכרון בצד עבר והווה. בסוף חגגנו כמובן יום הולדת לפוני, 50 עגול. תודה מראש לאלו שהציגו את הרכבים, אחד לכל עשור: גיורא, ארז, אסף, אריאל וירון. את הפרק ההיסטורי שקד והכין קובי, מרתק ומלא פרטים כרגיל, מחכים ומעשיר: עם תפאורה כזו, ושפע פרטים שכזה, מה הפלא שהקהל ישב, הקשיב והשתתף בסבלנות? עוד מעט מהרחבה, באו והלכו: קפטן לוסטיג מפליג לדרכו באניה: שולחן ארוך: …
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1587/%D7%90%D7%A1%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%AA-/%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%94-III--%D7%99%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%93%D7%AA-30 קריאה מהנה, וכמובן שאתייחס מאוחר יותר לפרק המקומי, שהיה הרבה יותר מעניין מהמכונית עצמה..
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 7 אלף צפיות
חברים , המפגש השנתי 2014 נסגר ונחתם היום לתאריך ה 14.3.2014 , במתחם חניון בית הדר נתניה ,בדיוק כמו שנה שעברה . והפעם מספר חידושים למפגש **מכיוון שהאירוע נופל על פורים כל אחד חייב לבוא מחופש לפי תקופת הרכב שלו כלומר שנות ה50 60 70 80 ....... **ההגעה למתחם תתחיל בשיירה שתעבור דרך מתחם הטיילת בנתניה , ותמשוך את הקהל לאירוע . **שוק עתיק כל אחד יוכל לפרוס בחזית הרכב מחצלת או שמיכה עם חלקי חילוף למכירה . **במקום יופעלו פינות יצירה לילדים ולילדים ברוחם . עדכונים נוספים בהמשך שיהיה לכולנו בהצלחה והעיקר שנהנה
הודעה אחרונה מאת cornflakes80, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום בעת המפגש עם חברים בדקנו את המנוע של המכונית שלי ולפתע עפה הרצועה. לא נעים במיוחד שחם כל כך. לפתע החלו רבים מחברי המפגש לנסות ןלמצוא פתרון ( הרצועה שהיתה איתי לא התאימה). כזאת התארגנות מחממת את הלב. אז תודה לגיורא, ליוסי, לאבי לאריה ולאחרים שלצערי לא זכרתי את שמם שבזכותם הגעתי הביתה ללא שום בעיות. ישר כוח לכם.
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בעבר שלחתי רכב לארץ דרך omega shipping (יגאל) עושה רושם שהם לא קיימים כבר, אני מעוניין לשלוח מנוע לארץ על איזו חברה הייתם ממליצים? תודה
הודעה אחרונה מאת sasico, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 826 צפיות
תערוכות רכב באנגליה- בשנות החמישים https://www.youtube.com/watch?v=rq6XeXc2DX4 יהודה
הודעה אחרונה מאת yehuda-k, -
- 1 תגובות
- 679 צפיות
[video=youtube_share;hW5MSA4OryY] משהו ניזכר אחרי שנתיים לשלוח לי את זה שוב... אחד הנסיעות היותר "מעניינות" שהיו לי
הודעה אחרונה מאת mustang, -
שלום לכולם, כמו הכותרת אני מחפש רפד מומלץ שיוכל לשחזר ריפוד מקאנווס (Canvas) בסגנון הג'יפים הישנים. יש לי את החלקים הישנים. תודה
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למה משמשים הפתחים המרכזיים בראש? (נראה כמו חלק ממערכת לשמירה על איכות הסביבה)
הודעה אחרונה מאת ofer camaro, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מועדון החמש למען הקהילה תצוגה בביה"ח "אברבנאל" בחוה"מ פסח 18.04.14 בחסות ובשיתוף אגף התרבות של עיריית בת-ים בהמשך לשיתוף הפעולה עם ביה"ח מועדון החמש הוזמן לקיים תצוגה מוטורית של כ-15 רכבי אספנות במצב תצוגה במגרש החנייה במקום, ביום שישי 18.04 , חוה"מ פסח , בין השעות 10:00-13:00, במטרה לשמח את החולים החוסים במוסד ואת בני משפחותיהם והמבקרים , לפתוח את האתר לקהילה ולקרב בין הקהילה לנפגעי הנפש. בבית חולים "אברבנאל" מאושפזים כיום כ- 300 מטופלים בגילאים שונים, חלקם ניצולי שואה, חלקם נפגעי טראומות קרב ואירועי טרור. בנוסף מאושפזים במרכז בני נוער אוטיסטים, ונערים באשפוז יום הלומדים במסגרת החינוך המיוחד. במרכז פועלות גם יחידה לטיפול בנפגעי…
הודעה אחרונה מאת אבי38, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב, אבקש את עזרתכם בנוגע לרכב שמעניין לרכוש, מדובר על ג'יפ מסוג אינטרנשיונאל סקאוט שנת 1979, האם מישהו שמע עליו או יכול לתת לי כל פרט עליו? אשמח מאוד לקבל את עזרתכם. חג שמח לכולם
הודעה אחרונה מאת alonza, -
- 2 תגובות
- 863 צפיות
בין החגים הגיע גם יום שישי והמפגש כהרגלו נוהג. תמונות נוספות וכוס קפה לפני שניפרדים, שבת שלום וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 866 צפיות
שלום, לגיסי יש פורד אנגליה שנת 61 ונשבר לו בית ההגה. האם למישהו ידוע היכן ניתן לתקן? תודה,
הודעה אחרונה מאת אבי38, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מפעל "דניס קרפנטר" נמצא במזרח ארה"ב ומייצר כיום חלקי פורד ממבלטים ומכבשים שקנו וקונים מפורד לאחר הפסקת השימוש בהם. במפעל שנמצא בעיר שרלוט הם מייצרים אלפי חלקים ולא רק מתכת אלא גם גומי, פלסטיק, חיווט ומה לא. הכל למכוניות וטרקטורים של פורד משנות הארבעים-ששים. גם כיום הם מקבלים מפורד אמצעי ייצור למכניות משנות השמונים והתשעים והם מאוחסנים עד שתבוא דרישה. בתמונות אפשר לראות את המכבשים וגם ייצור טסות, קרבורטורים, בקליטים ומה לא... ביקרתי במפעל יום לפני האירוע הגדול של 50 שנה למוסטנג שמתקיים היום לא רחוק.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המפגש הצפוני חוגג פסח ביום שישי 18.4 החל משעה 16:00 במפגש BIG חג שמח ______________________________________ גילוי נאות למנהלי הפורום גילוי נאות לכותב הפוסט: אנא עיין בכלל מספר שלוש בכללי הפורום. חובבים, חברים, אספנים ובני משפחה, נהנים מחברותא, באווירת ערב שבת, במפגש הצפוני לרכבי אספנות במתחם "BIG קריות". שבת שלום וחג שמח לכולם. תמונות נוספות עלו לפייסבוק "המפגש הצפוני לרכבי אספנות" עדי ואמוץ, תודה על השיתוף בתמונות. MORIS תודה לעדי ואמוץ על השיתוף בתמונות תמונות מהמפגש שבת שלום וחג שמח לכולם נעלמות להם מודעות ? או שאני לא מבין מה קורה פה בפורום ? …
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 71 תגובות
- 18.8 אלף צפיות
אפקט הפרפר... לפני חצי שנה איזה חולירע אחד חתך אותי ביום גשום וגרם לי להיכנס עם הגלגל של ה XT במדרכה, מה שהביא אותי להחליף ג'אנט ועוד כמה דברים. בגלל אותה מכה יורד לי קצת אויר כל כמה ימים, לכן אני ממלא שוב ושוב. היום בבוקר יצאתי לעבודה, נכנסתי ל XT ונזכרתי שאני צריך לשנות את המסלול נסיעה שלי כדי לעבור בתחנת דלק למלא אויר, רצה הגורל ולפני הופיעה סובארו GLF שנת 84 בצבע בורדו. ה GLF נכנסה לתחנת דלק, ישר הלכתי לבעלים ואמרתי: "בוקר טוב, GLF 84, יפיפיה", והוא ענה "נכון, אני בדיוק בדרך לגרוט אותה", ללללללללאאאאאאאאאאאאאא!!!!! רצה הגורל והפגיש בינינו רגע לפי הסוף המר של הסובארו, "אין מצב" אמרתי לעצמי, מבט חטוף על האוטו, נראה טוב למעט צבע דהוי עם חלודות, בודי יפה, בעל…
הודעה אחרונה מאת Simply Nuts, -
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
רציתי לקנות קאמרו מהדגמים היפים משנת 63 עד שנת 74, קנייה מהארץ שזקוקה לשיפוץ אפילו רציני במחיר הגיוני
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 927 צפיות
שלום חברים השבוע נחגוג את יום ההולדת של מוסטנג 50 שנה יובל אני מציע להרים את הכפפה ולארגן מפגש מוסטנג ביום שישי הקרוב בהיכל נוקיה. אנא הגיבו כדי שאנשים רבים יחשפו לאשכול זה אני יגיע עם הסוס שלי ואתם?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
חידת זיהוי קרבורטור 1 2
מאת frik- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
החידה היא לא קלה ואני בספק עם מישהו ידע. מי היצרן? לאיזה כלי רכב היה מיועד?
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רוב החלקים מוצעים בארה"ב דווקא, אבל אם יש באיטליה, הייתי שמח להביא בעצמי.
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
מוסך בסגולה 1 2
מאת system_x- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
לאחר יישור קו דיי מסיבי לגולפי במובן המכאני (שנת 82, מנוע 1100 מקורי), הרכב הוכנס למוסך לכמה דברים שאינני יכול לעשות לבד, אני מאוד מעריך את המוסך שאליו הוכנס הרכב אך אין להם היכירות עם הרכב ועד כמה שהוא פשוט ישנו משהו שאינם יודעים לסדר. במהלך חיפוש של חלק מסויים בעבר הגעתי במקרה למוסך בסגולה (פ''ת) אשר בו מגוון רכבי פולקסווגן ורובם אספנות ואני שוקל לבדוק איתם האם יוכלו לסדר את העניין אך לפני כן אני מעוניין לשמוע חוות דעת על המקום כי יש לי רגישות רבה לרכב ולא רוצה שחאפרים יטפלו לי ברכב. המוסך שאליו אני מעוניין להגיע נמצא בסגולה בפ''ת ברחוב האלוף דוד מרכוס, מבדיקה באינטרנט המוסך ככל הנראה נקרא איחוד המוסכים. אשמח לשמוע חוות דעת על המקום!
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מצאתי תמונה לדוגמה מגוגל. איך יודעים איזה שנה לוחית הרישוי? זה משהו שתמיד עניין אותי ולא שאלתי....:oops:
הודעה אחרונה מאת bandog, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אהלן, לפני כמה חודשים פתחתי אשכול בנושא ( http://bit.ly/1szEmko ). מאחר ואז עוד הייתי משתמש "צעיר", לא יכולתי להוסיף תמונות של האוסף שלי, למרות שביקשו ממני. לאחרונה הגיע "משלוח" חדש של לוחיות שקניתי, ונזכרתי באשכול הזה. חשבתי שיהיה נחמד לפרסם כאן, מאחר וזה (לדעתי) המקום הכי מתאים לדברים כאלה אני יחסוך במילים, הנה הלוחיות החדשות (עדיין לא הספקתי לתלות אותן): הכחולות הן לוחיות עומאניות, והלבנות הן לוחיות סעודיות. לא הכי נדירות, אבל בכל זאת הן הלוחיות הערביות הראשונות שלי! ואם כבר התחלתי להראות תמונות, הנה עוד לוחיות מהאוסף שלי: אלו לוחיות שמצאתי בטיול לוויטנאם. הקטנות הן של אופנוע, הלבנה הגדולה של מכונית (אין שם הרבה מכוניות) והכחולה ממשלתית -…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 1 תגובות
- 898 צפיות
שלום! ברצוני לרכוש את הרכב הנ"ל פורד פיאסטה שנת 83 מנוע 1.1. השאלה היא האם יש עוד חלקים לרכב הזה? האם כדאי בכלל להתעסק עם רכב כזה? תודה למשיבים! חג שמח!
הודעה אחרונה מאת נדב50, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
סיטרואן דה שבו שנת 65 , פנסי החזית בגודל לא סטנדרטי , האם ישנו מישהו שעושה ציפוי מחדש לרפלקטור ? לפרק את העדשה אני יכול , האם ציפוי ניקל יתן לי מענה ? או אולי סוג אחר של ציפוי . אודה למי שיאיר את עיניי בנושא . אילן
הודעה אחרונה מאת nati54,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 129 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Ron Poh
- Nemesis
- asix
- tan tan
- avargel
- yor2
- malcishua
- RK
- Loder
- איש קיש
- amlh
- דובצע