Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני כמה חודשים פתחתי אשכול בנושא ( http://bit.ly/1szEmko ). מאחר ואז עוד הייתי משתמש "צעיר", לא יכולתי להוסיף תמונות של האוסף שלי, למרות שביקשו ממני.

לאחרונה הגיע "משלוח" חדש של לוחיות שקניתי, ונזכרתי באשכול הזה. חשבתי שיהיה נחמד לפרסם כאן, מאחר וזה (לדעתי) המקום הכי מתאים לדברים כאלה :)

אני יחסוך במילים, הנה הלוחיות החדשות (עדיין לא הספקתי לתלות אותן):

2014-04-08 15.22.24.jpg

הכחולות הן לוחיות עומאניות, והלבנות הן לוחיות סעודיות. לא הכי נדירות, אבל בכל זאת הן הלוחיות הערביות הראשונות שלי!

ואם כבר התחלתי להראות תמונות, הנה עוד לוחיות מהאוסף שלי:

2014-04-08 15.21.45 - עותק.jpg

אלו לוחיות שמצאתי בטיול לוויטנאם. הקטנות הן של אופנוע, הלבנה הגדולה של מכונית (אין שם הרבה מכוניות) והכחולה ממשלתית - של חבר המפלגה הקומוניסטית.

2014-04-08 15.20.39.jpg 2014-04-08 15.20.25.jpg

בתמונה הימנית - לוחיות ישראליות ואירופאיות. לא מיוחדות, אבל בכל זאת חלק מהאוסף

בתמונה השמאלית - לוחיות אמריקאיות (יש 21 לוחיות, מ-18 מדינות בערך)

2014-04-08 15.20.57.jpg 2013-08-13 20.42.10 - עותק.jpg

לוחיות "נספחים":

בתמונה הימנית - לוחיות קנדיות, צרפתיות וישראליות (ה-CD הלבנה היא של שגריר ארה"ב בישראל בשנים 1980-1985)

בתמונה השמאלית - בעיקר "לוחיות תיירים", הלוחית עם ה-230 היא לוחית שסבא שלי קיבל מתנה מ-Better Place כשהוא קנה את הרנו החשמלית. הלוחית האדומה (ה-"נ.מ.") היא אולי הכי יקרה ונדירה באוסף שלי, ראיתי אותה רק פעם אחת על הכביש. ראשי התיבות "נ.מ." הם "נגרר משטרתי" (לפי כמה שאני הבנתי). טשטשתי בתמונה את הספרות של הלוחית, לבקשת האדם שהביא לי אותה.

זה בערך כל האוסף שלי, מקווה שנהניתם מהסיור!

אשמח לשמוע דעות של עוד אספנים וסתם חובבי מוטוריקה :)

שיהיה שבוע טוב, עדו

פורסם

מה אתה יודע לספר על הלוחית הזו?

חבר טוען שזו לוחית רישוי מלבנון, למרות שזה אכן נראה ככה, אני לא מבין מי מייצר לוחית מפלדה כ"כ עבה.

1977168_241432086041832_2057666737_n.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה אתה יודע לספר על הלוחית הזו?

חבר טוען שזו לוחית רישוי מלבנון, למרות שזה אכן נראה ככה, אני לא מבין מי מייצר לוחית מפלדה כ"כ עבה.

[ATTACH=CONFIG]376772[/ATTACH]

אחרי ציטוט קצר מצאתי את הלוחית הזו במאגר הלוחיות: http://www.worldlicenseplates.com/world/AS_LEBA.html (שנייה משמאל בשורה הראשונה). אני משער שכנראה בעבר ייצרו לוחיות כאלו עבות בלבנון, למרות שאני לא רואה סיבה הגיונית שהם יעשו את זה.

אגב, היא שייכת לך? אם כן - מאיפה השגת אותה?

פורסם

שייכת לחבר, היא למכירה.

אם מעניין, אשאל עבורך בכמה.

פורסם (נערך)

טוב לדעת שיש עוד אספנים בארץ :lol:

לאחרונה סיימתי את קנדה (כל 10 הפרובנציות ו-3 הטריטוריות, כולם בעיצוב הנוכחי), ארה"ב ואוסטרליה, ומאוד קרוב לסיים את האיחוד האירופי (רק הקשות נשארו - מלטה ודנמרק). בנוסף, יש לי עוד לוחיות מעבר ל"ריצות" האחרות (קוסובו, סרביה, רוסיה וכו').

הייתי מעלה תמונות, אבל אני לא יכול עדיין...

עריכה אחרונה על ידי Major_Katz

Ford Fiesta 2001 --> 2011 VW Polo 1.4 manual

ובין היתר:

Škoda Superb 2015 1.8TSI DSG7 I 2016 Škoda Fabia 1.2TSI DSG7 Style

פורסם

אוסף יפה וצבעוני, אם כי הייתי ממליץ לבחור לא יותר משתי לוחיות מאותו סוג ורק אותן להציג. לפחות בעיניי, כאשר אתה מציג לראווה כמה לוחיות מאותו סוג שאין שום דבר מיוחד שעומד מאחורי אף אחת מהן, אתה קצת מאבד את הקאץ', וחבל.

עלה והצלח!

הכי מיוחדת זאת ההיא ממודל 85: 23-960-85

אותנטית בטירוף

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אוסף יפה וצבעוני, אם כי הייתי ממליץ לבחור לא יותר משתי לוחיות מאותו סוג ורק אותן להציג. לפחות בעיניי, כאשר אתה מציג לראווה כמה לוחיות מאותו סוג שאין שום דבר מיוחד שעומד מאחורי אף אחת מהן, אתה קצת מאבד את הקאץ', וחבל.

עלה והצלח!

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

מסכים לגמרי. פעם המטרה שלי היתה לשים כמה שיותר לוחיות על הקיר, אבל עכשיו בכל פעם שאני מוצא/קונה חדשות אני מוריד כפולות

פורסם

תעברו בבקשה להודעות פרטיות.

• תוכן חדש...