רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זוגתי שתחיה צילמה אופנוע זה ובתור חובבת אופנועים מושבעת שאף רוכבת על אופנוע מעוניינת לדעת איזה אופנוע זה ואם יש לו ערך אספני כל שהוא. נודה לתגובתכם.
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
המפגש החודשי הדרומי של מועדון החמש יתקיים במתחם מלון גני-דן אשקלון- בשבת 08.02.2014.
מאת מועדון החמש- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המפגש החודשי של מועדון החמש בדרום יתקיים במלון גני דן ביום שבת 08.02.2014 צולם עי אריאל קרו המפגש ייערך ברחבת החנייה הראשית של מלון גני-דן , בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש נשמר מקום מיוחד לתצוגה בחניית המלון. למעוניינים- ארוחת בוקר עד השעה 10:00 , בעלות 60 ש"ח לאדם. לבירורים יש לפנות אל צביקה מרגלית בטל' 2592839- 050. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
- 3 תגובות
- 933 צפיות
שלום לכולם, הגיעו לידי ג'אנטים ברזל שאני מעוניין לבצע להם ניקוי חול , מחפש מקום שיעשה עבודה טובה במחיר זול(לא צריך עבודה סופר יסודית) אם מישהו מעוניין לבצע ניקוי חול בקרוב-אשמח להצטרף ולהוזיל עלויות. המשך יום טוב, שי.
הודעה אחרונה מאת Avi66, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אבי היקר הוסיף לאורווה המשפחתית סוס חדש, הונדה גולדווינג gl1100 בציר 1980 שזכה מייד לכינוי "גוליית". האופנוע הגיע עם צמד תיקי אוכף מעור, אבל אבא שלי רוצה להרכיב סבל וארגז. מחיפוש קצר לא הצלחתי להבין אילו סבלים תואמים את המידות של הדגם הנ"ל. באם ישנם כאן גולשים שמכירים את הדגם היטב, ויוכלו להפנות אותי למקור טוב לרכישה של הנ"ל אני אודה לו מאוד.
הודעה אחרונה מאת s_lapid, -
- 7 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
רציתי להתייעץ אם מישהו כאן מכיר מקום שיודע לשפץ דרייבשפט, ולא הסטנדרטי שיש ברוב המכוניות. בפורשה 928 (קיים כזה דומה ב 944) שסובלת מוויברציות בעמידה ישנו צינור ברזל חלול שמחבר את המנוע מקדימה לגיר מאחור. בתוך הצינור עובר מוט ברזל בקוטר 25 מ"מ שמוחזק ע"י 3 מייסבים והתקן לשיכוך וויברציות. הוא מסתובב לו שם בהתאם לסיבובי המנוע ומעביר את התנועה לגיר. מחפש מישהו שיידע להתעסק עם שליפת המוט והמייסבים והחלפת המייסבים בחדשים ו לחילופים ימציא תחליף אחר למייסבים המקוריים שיעשה את אתה עבודה אך מבלי להתבלות במהירות.
הודעה אחרונה מאת D master, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אני רוצה לעשות לוחיות רישוי של רכב אספנות, הרכב בסטטוס אספנות כמובן והבעלים הקודם פשוט לא החליף לוחיות רישוי. האם ניתן להגיע עם רשיון רכב על שמי ושתי הלוחיות הישנות אך ללא הרכב? אני מחפש מקום שניתן לעשות את זה בפ''ת, השאלה אם אגיע לקומפיוטסט ללא הרכב אם בכלל ישימו עליי? ומה העלויות ל 2 לוחיות רישוי?
הודעה אחרונה מאת chtbeh, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1496/%D7%90%D7%A1%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%AA-/%D7%A8%D7%A0%D7%95-5--%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%94%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA# קריאה מהנה !
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 852 צפיות
שלום, אני מחפש לשכור רכב אספנות עדיף עם גג פתוח להפקת צילומים באזור השרון. אני לא צריך שהרכב ייסע במהלך היום רק יעמוד סטטי ונצלם בתוכו. איפה אני יכול למצוא כזה רכב? מה צריכה להיות העלות ליום? תודה!
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברים לאחר החלפת כל הבוקסות ברכב מלפנים ומאחור נכנס הרכב למכון פרונטים ויצא רכב שנוסע עקום מאוד! אני מבקש המלצה על בעל מקצוע עם ניסיון על קורבט !
הודעה אחרונה מאת mustang, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תמונות שמצאתי בבוידעם, תערוכה של מועדון החמש שנערכה בחניון רידינג...: שבת שלום.
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אז כנראה שבצער רב אני וה SL נצטרך להפרד בקרוב,איך אני מסיר מהרישיון את זה שלא ניתן לעשות העברת בעלות.וכן האוטו יותר משלוש שנים אצלי,תושה
הודעה אחרונה מאת s_lapid, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 869 צפיות
כמו בכותרת זקוק למחירון קראוס לשנים הנ"ל לדרגות השונות. תודה מראש אבישי הארלי שוולהד. כמובן שאפשר בפרטי.
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
מוזיאון עומר
מאת אבי38- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ביקור במוזיאון היה מפתיע לראות סוסיתא גריל עגול וקוביה וכרמל 12 פשוט היה מדאים
הודעה אחרונה מאת אבי38, -
גיפ ויליס 42
מאת ronbs- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם, האים יש גיפים למכירה בתצורה של מודל 42 כמה יכול להעלות גיפ כזה? הכוונה לגיפ שעבר שיפוץ במצב נסיעה
הודעה אחרונה מאת toyota_16v, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בעקבות התפוררות של המסילה שמחזיקה את החלון למנגנון הרכב ונפילת החלון הזמנתי מסילה חדשה, אני מכיר חומר שחור שעימו מדביקים הזגגים את המסילה לחלון אך איני יודע כיצד הוא נקרא. מי מכיר ? יודע את שם החומר ?
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
אקדח לכיוון הצתה
מאת אלטו- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מחפש אקדח לכיוון הצתה . אנא עבור כיוון הצתה של וספה PX200 . אני אגיע עם כלי עבודה מתאימים לוספה שלי. סה"כ 10 דקות שאפריע לבעל האקדח. אני גר בהרצליה . תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת מאך1, -
- 2 תגובות
- 774 צפיות
ברשותי רכב אספנות , מפאת חוסר זמן לא שמתי לב שהטסט נגמר בתחילת ינואר , מה התהליך , האם ניתן בכל זאת לשלם כעת את האגרה ולהעביר טסט , או עד כמה ניתן להישאר ללא טסט ומה המשמעות להעביר אותו אחרי שנה או יותר ?
הודעה אחרונה מאת אדרנלין, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לצבוע כללי את הרכב, במוסך מעלה השומרון מישהו מכיר יש נסיון איתם? או המלצה אחרת.
הודעה אחרונה מאת Spider-man, -
1982 גולדווינג 1 2
מאת ranisa- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
בשעה טובה, לאחר לא מעט תלאות, היגיע האופנוע לארץ. מי שמעוניין להביא וצריך עזרה כל שהיא ,אשמח לעזור. רני
הודעה אחרונה מאת ranisa, -
מגבר אורות
מאת datsun280z- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, היכן ניתן לרכוש ( באזור המרכז ) מגבר אורות לרכב ? לינק לEBAY גם יתקבל בברכה. תודה .
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
שלום חברים. מישהו אולי יודע מה עושים עם קרבורטור hif 44 שנוגע בגוף ?. מנוע 1.3 מטרו.
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עד כמה אוטו אספנות מתאים לנסיעות של כמה ימים בשבוע או יומיומיות. האוטו המדובר פליימות דלוקס
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
במפגש הקרוב יצלמו הרכבים האופנועים והאנשים לתערוכה מתחלפת על קירות הטוביה, כל מי שמעוניין להיות חלק מהתמונות מוזמן. נפגשים כרגיל החל משעה 14:00 למפגש חברים פתוח בנושאים מוטוריים מגוונים להתראות בשישי - רן
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בעקבות קריאת כתבה במגזין נתקלתי באתר של המטורף http://12-gaugegarage.com/index.html הזה. קחו את הזמן לערוך את כל הסיור בן 10 העמודים. הבן אדם הגשים פחות או יותר את החלום שלי. מה שמדהים הוא שהוא עשה את הכל בשטח מצומצם, וכל הרכיבים והכלים שלו משומשים. בסבלנות ויסודיות הוא בנה חלק אחרי חלק. התקציב של שיפוץ המחסן והעמדת הרהיטים (ללא הכלים) הוא $3500 בלבד. לצערי, למרות שהוא מדבר על למקסם שטח מצומצם ותקציב מצומצם, עדיין נראה לי שצריכים להיות באמריקה כדי למצוא כמויות כאלה של "זבל" שניתן להפוך לזהב. בארץ, אם יש לך מחסן בגודל כזה להתחיל ממנו, אתה כבר בר מזל. אני מסתפק בלעבוד בחניה ומקווה שאצליח לבנות מחסן זעיר עם מקום לאיחסון כלים ושולחן עבודה יחיד.
הודעה אחרונה מאת Lotus Omega, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחרי חצי שנה של המון סבלנות, המון חלקים חדשים וקצת תסכולים ה ה ת נ ע ה הראשונה! הלך חלק, אין נזילות, המנוע עובד יפה, אין פיח, עשן לבן או מי שמן.... תודה רבה לאיש יקר בשם דב. ולאבא יוחנן שמלווה מקרוב. טייק 1 טייק 2 הצילום התפצל ל2... העיקר שהמנוע עובד!
הודעה אחרונה מאת ברברון, -
- 32 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
קצת תמונות של הכלה TRANS AM 79 6.6L מי יודע איפה אני יכול כבר להזמין סט מדבקות לרכב ואם יש בארץ מישהו שיכול להדביק אותם כמו שצריך כי ברגע שהרכב מגיע הוא נכנס למוסך שלנו לפחחות וצבע ולמי שיש אתר מומלץ שאני יכול להזמין משם חלקים כגון ידיות לדלתות וכול מיני דברים קטנים אשמח ללינקים . [
הודעה אחרונה מאת MOR_ARUESTY, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 945 צפיות
מזג אויר נפלא, המוסטנג דהרה כמו סוס ערבות והמפגש עצמו עלה על גדותיו...
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם החל מחודש פברואר, יתקיים מפגש שבת קבוע אחת לחודש, בין השעות 10-13 במקום המפגש החדש של חובבי רכבי האספנות - מתחם ארומה "BIG קריות" בדר"כ, המפגש יתקיים בשבת השניה של כל חודש. המפגש הראשון יהיה בשבת 15.02.2014, גדול וססגוני. המפגש מיועד לכולם, וללא שיוך מעדוני. פרטים נוספים בקרוב. אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת idipidi, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
נפגשים כרגיל במפגש הצפוני בארומה במתחם "BIG קריות", החל משעה 16:00. כתבה על המפגש מתפרסמת בסוף שבוע זה, בעיתון "הד-הקריות". באי המפגש מוזמנים לקרוא את הכתבה, בעיתונים שיגיעו למפגש. תודה למשה שטיין על היוזמה ועל הביצוע. כולם מוזמנים למפגש הצפוני !! המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם. אם שכחנו סמל, קבוצה או מועדון, עמכם הסליחה, גם אתם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת idipidi, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום עצרתי במפגש לכמה דקות בדרכי מחיפה לקריות. מצ'ב תמונות
הודעה אחרונה מאת idipidi,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 117 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- discoTD5
- שימי 85
- Nemesis
- david1986
- yohai71
- FROGIE
- אלי122
- Avia
- bv12
- srool
- davemustaine87
- parnuk