Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך מעלה השומרון צבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ בחום!!!

האמבולנס שלי עבר אצלו את הפחחות וצבע

עבודה מקצועית, יסודית .

לעשות את האמבולנס תוך שמירה על הקווים, וכמעט ללא חומר.

צביקה מרגלית

פורסם

יותר מדאיג אותי איכות הצבע

מדובר על גולף 2002 אין לי פחחות ברכב

והבנתי שהוא מתמחה יותר ברכבי אספנות

פורסם

את האמת, יוצא לי לעבור שם המון ואני רואה שם המון עבודות על רכבי אספנות, נראה גם שיש הרבה אנשים מאוד מרוצים מהמקום, בעקבות כל זה שלחתי חבר בעלים של 106 ראלי לעשות שם פחחות (הרכב שנת 98) לפני היה דיי מוכה, העבודה עלתה 7000 ש''ח ואת האמת לטעמי יצאה לא משהו! כמה נזילות של צבע, עוד משהו מוזר שיצא להם וקשה לי להסביר בכתב ובסה''כ העבודה נראת סבירה.

לדעתי או שהוא לא עשה תיאום צעפיות מספק או שזה מה שמקבלים ב 7000 ש''ח אצלם ( לא מדובר ברכב עם חלודה).

מדובר בראלי דור 2 שנת 98.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לא הבנתי מה הקשר בין שנתון הרכב לאיכות הצביעה.

בכל מקרה, מצטברות יותר ויותר עדויות טובות עליהם בפורום.

תציץ בשרשור המצורף. הרכב שופץ שם.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?461752-%D7%9E%D7%96%D7%9C-%D7%98%D7%95%D7%91!-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%AA%D7%99-%D7%91%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90-%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%90%D7%95-GTV-1972

פורסם

כצפוי הוא העלה (הכפיל) מחירים. עדיין סביר אבל כבר לא מחירי מציאה.

אולי זו היתה אסטרטגיה כדי להכנס לשוק ואולי סתם קיבל תאבון.

• תוכן חדש...