Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי היקר הוסיף לאורווה המשפחתית סוס חדש,

הונדה גולדווינג gl1100 בציר 1980 שזכה מייד לכינוי "גוליית".

האופנוע הגיע עם צמד תיקי אוכף מעור, אבל אבא שלי רוצה להרכיב סבל וארגז.

מחיפוש קצר לא הצלחתי להבין אילו סבלים תואמים את המידות של הדגם הנ"ל.

באם ישנם כאן גולשים שמכירים את הדגם היטב, ויוכלו להפנות אותי למקור טוב לרכישה של הנ"ל אני אודה לו מאוד.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם (נערך)
אבי היקר הוסיף לאורווה המשפחתית סוס חדש,

הונדה גולדווינג gl1100 בציר 1980 שזכה מייד לכינוי "גוליית".

האופנוע הגיע עם צמד תיקי אוכף מעור, אבל אבא שלי רוצה להרכיב סבל וארגז.

מחיפוש קצר לא הצלחתי להבין אילו סבלים תואמים את המידות של הדגם הנ"ל.

באם ישנם כאן גולשים שמכירים את הדגם היטב, ויוכלו להפנות אותי למקור טוב לרכישה של הנ"ל אני אודה לו מאוד.

תתחדשו על האופנוע!

אם הוא שנת 1980, זה השנה הראשונה של ה1100. אם במקור האופנווע שלכם היה מגירסת ה- interstate המזווד קומפלט ,ולא ה standard הערום אזי הוא יוצר עם פיירינג של hondaline . שווה לך לחפש את סט הארגזים המקורי לאופנוע. לא חסר כאלה מפירוקים. נסה כאן , או בקרייג ליסט.

אגב, שים לב אם צריך גם את מסגרת הכרוםניקל עליה מורכבים הארגזים. גם את העניין הזה לא בעיה למצוא.גם חיפוש סתם בגוגל לפי goldwing 1100 parts יביא אותך להמון מגרשי פירוק עם שפע חלקים יד2.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=goldwing+1100+trunk+hondaline&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.Xgoldwing+1100+trunk+&_nkw=goldwing+1100+trunk+&_sacat=0

כך זה נראה על האופנוע שלי שהוא גם בן אותו "מחזור"..

!BbcRoRwB2k~$(KGrHqUOKiEEq4GG1r+GBKwBNy0Bnw~~_3[1].jpg

עריכה אחרונה על ידי s_lapid
  • תוכן חדש...