רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 14 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
החלטנו שהאלפות שלנו לא נועדו רק להצגה סטטית , תהנו מהתמונות שצולמו באזור הרי ירושלים. את התמונות כולן ניתן לראות בשני הקישורים הבאים: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.240702469425183.1073741887.100004562944883&type=1&l=ad4b951339 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.238732532955510.1073741886.100004562944883&type=1&l=767f98cbd1
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים, הסיפור הזה יהיה מעט שונה. הוא לא יעסוק בשיפוץ אופנוע, אלא בשמרטפות..... לפני זמן מה פנה אלי ידידי ורעי כאח לי - ישי – בבקשה מוזרה, האם תסכים לשמש כשמרטף לתקופה לא מוגדרת לאחד מהילדים שלי? מאחר ולישי ולי יש תחרות ידידותית על עומק השריטה האישית של כל אחד, וגםתחרות על הבקשה הביזארית ביותר שניתן לבקש מחבר, לא היססתי כלל ומיד עניתי בנימוס שאשמח לסייע. שאלתי היחידה אל ישי היתה בן כמה הילד, וישי ענה בן 29. לא חשתי צורך מיוחד להעמיק ולחקור את נושא הגיל אם כי די ברור לי שאדם שפוי היה מיד נזעק כיצד ילד יכול להיות בן 29. מבחינתי, אם ישי הגדיר אותו כילד הרי שמדובר בילד ובזה הסתיימה הפרשייה. מובן מאליו שלא טרחתי להוסיף ולשאול בכמה זמן שמרטפות מדו…
הודעה אחרונה מאת honda cx500, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היות והפורום ניהיה קצת מסובך אני לא מצליח למצוא אני צריך את הטלפון של חברת הביטוח חמדה
הודעה אחרונה מאת erez59, -
גיסי,בעל טרייד אין למכוניות אומר לי שהוא חייב להראות לי את הרכב המוזר ביותר שנכנס אליו והוא מוצע למכירה,הרכב הוא אומר לי צבוע בוורד , "ורוד אני שואל ? - חייב לראות בתמונה ! " "אני שולח" אמר- ושלח.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
או לפחות שליחיו
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 894 צפיות
שלום , אני זכיתי בחיפושית בהגרלה ואני מעוניין למכור אותה. האוטו עבר כמה וכמה ידיים והבנתי שבוצעו בו כמה שינויים. אשמח אם מישהו יוכל להביא לי מספר טלפון של מישהו שהוא מכיר באיזור זכרון יעקב שיוכל להעריך לי את הרכב. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת erez59, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הרעדנו את האויר השקט באזור בית גוברין, כל התמונות בקישור הבא:
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
-
רובר 16 הקרוי בשפה המקצועית: Rover P2 16 מאז ומתמיד היה הפייבוריט שלי בתחום הקלאסיקה . את הרובר הראשון שתפס את עיני ראיתי בתערוכת מועדון החמש ביקב בזיכרון כמדומני , את זה של מר קורן ומאז הצורה המיוחדת , הפאר , היוקרה משהו (בצניעות ) נשארו לי בראש שנים רבות . רכב גדול , מנוע 6 צילינדרים בנפח של 2150 סמ"ק . במרוצת השנים ניסיתי לרכוש רובר 16 ופיספסתי 3 פעמים , לא פחות . מה שהשאיר אותי עם שיפוץ המוריס 10 שלי שבו אני גאה מאוד . לאחרונה באתי בדין ודברים עם ידידנו וידידי הטוב אורי סהר אודות הרובר שחונה כרהיט ישן ומעלה כורי עכביש ולא נראה כי הרכב יקבל התייחסות בעתיד לבוא . שיחה קצרה עם אורי העלתה בי את התיקוה ש..כן "אפשר לדבר " אמר או…
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1465/%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%95%d7%aa/%d7%9e%d7%a8%d7%a6%d7%93%d7%a1-E-%d7%a7%d7%9c%d7%90%d7%a1-W124-%e2%80%93-%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%95%d7%9c%d7%93%d7%aa-30 קריאה מהנה !
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 74 תגובות
- 14.9 אלף צפיות
שבוע טוב אז אחרי שנים של שכנועים הטנדר נפרד מבעליו הקודם גדי יעקב "מיענקל'ה שטעטל" מי שהייה בשוק העתיק בכפר חסידים בוודאי זוכר את האיש היקר. הרכב הייה בבעלותו של גדי משנת 76 ובמשך שנים ארוכות שימש אותו להובלת דלעות אותן גידל (אפילו ותיקי העמק לא ראו דלעות כה גדולות כמו של גדי). בקיצור, 800 מ' גרירה מגדי אליי והטנדר עבר לאחר כבוד לחצר שלי . המצב בלשון המעטה לא משהו . פחחות לרוב ומכאנית עוד לא סיימתי את הדיאגנוזה .בנתיים הרבה WD40 ושמן והקרבורטור טבול בחומרים "משחררים". מנוע נראה כמו J240 3.9L גיר הוחלף בעבר לרצפתי 4 הילוכים . שמשה קדמית סדוקה (למי שייש כזאת מוזמן לתרום אותה חינם או תמורת סכום סימלי הכיוון הוא להעמיד את הרכב לחגיגות ה90 לכפר חסידים ביוני…
הודעה אחרונה מאת זמי לוין, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
בשישי, 17.1.2014 במפגש השבועי הצפוני לרכבי אספנות, במתחם "BIG קריות" נציין את ט"ו בשבט במטעמי שבעת המינים שנשתבחה בהן ארצנו. כולם מוזמנים !!!
הודעה אחרונה מאת dodge55, -
וספה מעניינת
מאת לירוי1- 0 תגובות
- 782 צפיות
מה זה?מישהו יכול לתת פרטים על הדגם הזה http://www.google.com/imgres?sa=X&hl=en&biw=1024&bih=598&tbm=isch&tbnid=7RmzoiUWHy5lgM%3A&imgrefurl=http%3A%2F%2Fretor.blogspot.com%2F2011_03_01_archive.html&docid=IGtaj1z3tReSBM&imgurl=http%3A%2F%2F2.bp.blogspot.com%2F-LHN4tgMgh_4%2FTXPhr-ex12I%2FAAAAAAAAG3c%2FwdJy13kTx_g%2Fs1600%2Ftrento%25252B5.jpg&w=702&h=542&ei=ARbdUrHgJcW1tAaknIHoDQ&zoom=1&iact=rc&dur=610&page=4&start=37&ndsp=12&ved=0COIBEK0DMCw
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 0 תגובות
- 700 צפיות
אחי הקטן צילצל מסתבר...שחבר טוב שלו מאר"הב שמגיע הרבה לפה במסגרת העבודה מארגן ואחראי ראשי על התערוכה הזו במיאמי USA מטורף לגמרי. http://www.daniabeachvintagebikeshow.com/ כמובן שכבר שמורות לי בצד שתי חולצות עם הדפסים מרהיבים שיגיעו לארץ **ו ..בהחלט קשר טוב כאופציה להביא אולי יום אחד אופנוע אספנות לארץ משם GUY
הודעה אחרונה מאת guyrc1, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שישי על הרחבה בנס ציונה, סואן עמוס שמח וצבעוני:
הודעה אחרונה מאת אוו ספידומטר, -
-
אני צריך כמה ברגים עבור השיפוץ, מדובר על כמויות קטנות של כל מיני סוגים של ברגים ואפילו כמה אומים. איפה יש מקום עם מגוון? שאפשר לקנות בכמויות קטנות (כל הברגים שאני צריך הם אינטשי)
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159, -
משהו שמצאתי אצלי. לא יודע למה זה שייך. האורך 143 סמ. צריך להיות אוטו לא גדול. מבפנים חלק, אין תושבות לחיבור לגוף. כנראה שמתחבר לגוף דרך החורים. כנראה לא היה פס גומי על זה. קדימה! מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת pinny_l, -
Abarth
מאת datsun280z-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.maseratiexperts.com/abarth.htm תהנו
הודעה אחרונה מאת pazoli, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום אני אמור לרכוש אופנוע בן 29, שנה הבאה אספנות. האופנוע ללא טסט כבר קרוב ל 9 שנים. סיכמתי עם הבעלים שלו שאני משלם לו מזומן, ובגלל שהאופנוע חייב שיפוץ, אני ישפץ אותו ואז נעשה העברת בעלות. המטרה גם לעשות את העברת בעלות החל מתאריך 1.1.15, כדי שירשם כאספנות והחובות ימחקו, וכמו כן, גם שבינתיים אוכל לשפץ אותו ולהביא אותו למצב של טסט. יש למישהו רעיון איך אני מבצע את הקניה ?? ככה שבעוד שנה הבנאדם לא יגיד לי שהוא לא מוכן להעביר בעלות כי "אין לו כוח" או אני לא יודע מאיזה סיבה... או שמא חס וחלילה הוא יסתלק מין העולם בשנה הקרובה, ואז מה אני עושה?? בקיצור, איך אני יכול להבטיח לעצמי שבבוא העת אני יוכל לגשת להעביר בעלות ללא בעיות. אני ישמח לקבל תשובה מ…
הודעה אחרונה מאת naftalisy, -
- 17 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מזג האוויר האיר לנו פנים!
הודעה אחרונה מאת האחלה, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעוניין לקבל שם של מוסך שמטפל ויכול גם לבדוק לפני קניה .
הודעה אחרונה מאת גלעד2, -
- 1 תגובות
- 729 צפיות
למסירה ספר Haynes למיני מהשנים 1969 עד 1985. נא לפנות למייל או לטלפון 054-2172677
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 13.6 אלף צפיות
הבנתי שכדי לקנות מהצבא ג"פס צריך לקנות ממנו לפחות 5 רכבים. אני צודק? אם כן, אני מנסה לחפש חבורה שרוצים לקנות וכך נוכל לקנות מהצבא. אני וחבר נקנה לפחות 2/3 ג"פסים, ככה שבעצם אנחנו צריכים בעצם אדם אחד או שניים יש מעוניינים?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
בראשית הדברים התנצלות, האלפא נשואת השרשור אינה רכב אספנות וימלאו כ14 שנים עד שתוכל להיחשב ככזה. אבל סיפור המעשה הוא על הגשמת חלומות מוטוריים ולאלפא באשר היא אלפא יש ניחוח של קלאסית ולכן בחרתי לפרסם בפורום הזה. כל מי שמכיר את ה"נטיות" המוטוריות שלי יודע שהן נטו תמיד ובואפן מובהק לסובארו, ולראייה חנייה עם שתי מכוניות סובארו אספנות שנוסעות לפחות פעם בשבוע, פורסטר טורבו כרכב יומיומי ועוד כמה סובארואים שמתחבאות בכל מיני סככות וחניות משונות, מחכות לתורן לעלות לכביש. ועם כל זאת, אי שם לפני הרבה שנים עוד לפני שקיבלתי רישיון וקניתי את הסובארו הראשונה שלי, ר' - חבר ילדות, קיבל את רישיון הנהיגה שלו וביחד איתו את המפתחות לאלפא 33 של אביו. האלפא ההיא הייתה אדומה, יד ראשונה, …
הודעה אחרונה מאת GLF, -
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אני שוקל האם להיכנס לשיפוץ הזה אך חושש להיכנס למיטה חולה ברשותי אופל קדט 74 עם לא מעט חלודה עליה. פחחים שונים שפניתי אליהם אמרו לי משפטים כמו חלודה זה סרטן ואל תכנס לסרט הזה כי הוא לא נגמר... הרכב אומנם אינו מיוחד אך יש לי ערך סנטימנטלי לרכב הוא ברשות המשפחה מיומו הראשון אני פונה למומחי הפורום האם יש איך לצאת מסיפור החלודה ע"י פחחות בלבד ללא הזמנת חלקים חדשים או ריתוך תלאים? הנה התמונות של החלקים החלודים ברכב ברור לי שאין לדעת עד שרואים את הרכב ומרגישים את הפח אך רק לקבל כיוון גם יעזור אין חורים בפח והפח חזק גם בחלקים החלודים אם ניתן להיכנס לזה (ולצאת בחיים) מי מתעסק בזה באזור המרכז?
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
- 0 תגובות
- 339 צפיות
הי לכולם, אני עושה לחבר תיקון חלק פח של שברולט קפריס קלסיק 87(עוד מעט אספנות ), החלק כמו שאתם רואים בתמונה הגיע אליי במצב ממש גרוע. דבר ראשון היה צריך להוריד את כל החלודה ולהכין את פני השטח להדבקת שכבה ראשונה של בדים. שכבה ראשונה תהיה שכבה פנימית בכדי ליצור את הפלטפורמה המקורית שהיתה לחלק, אני אמשיך להעדכן בתהליך ולהעלות כמובן תמונות נוספות
הודעה אחרונה מאת zopzop, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אלפות קלאסיות מכל הסוגים ובכל מיני צבעים יצאו לטייל ביום שמש חורפית, שווה לנסוע לגלבוע, במיוחד במזג אויר שכזה, סללו שם את הכביש והנוף מדהים. את התמונות ניתן לראות בקישור הבא הפתוח לכל: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.245501365611960.1073741891.100004562944883&type=1&l=9144415f2b
הודעה אחרונה מאת [פנדוב, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם,לאחרונה התחלתי להחנות את הקורטינה שברשותי בחצר הביניין שבו אני גר והרכב חונה על מדשאה/אדמה באופן קבוע לתקופות דיי ארוכות הסיבה שבגללה הכנסתי את הרכב לחצר הבניין היא ששם הרכב יותר מוגן. לאחרונה עלתה במוחי המחשבה האם יכול להיגרם נזק (התפתחות חלודה) בגלל הלחות של האדמה שעליה הרכב עומד. אשמח לתגובות של חברי הפורום בנושא. תודה.
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
- 0 תגובות
- 709 צפיות
מחפש רכב פורשה ואו מרצדס חדישים משהו מיוחד לצילום ביום ג הקרוב הרכב יצולם באולפן ללא תזוזה הללי 0522510550
הודעה אחרונה מאת הללי, -
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מה זה הרכב הזה?
הודעה אחרונה מאת Spider-man, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מפרסם קצת באיחור בגלל אילוצים אך בכל אופן חבל למחוק בלי לשתף. בברכה אריק
הודעה אחרונה מאת oldcar,