Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ירון יש התקדמות?

יישור הקו הושלם והתחדשנו גם ברביעיית צמיגים ספורטיביים ובבולמים ספורטיביים מקדימה.

אני מקפיד להוציא את האלפא לטיול לפחות פעם בשבוע.

בשורה התחתונה, בכל פעם שאני יוצא לסיבוב באלפא אני יורד ממנה עם חיוך ובחצי השנה של הרומן שלי איתה אני כבר מרגיש ששיפרתי את מיומנויות הנהיגה שלי.

ע"מ שלא תחשבו שהכל ורוד עם אלפא מזדקנת, אשתף שתוקנו ברכב שתי תקלות שצצו בשוטף (צינור הגה כח שדלף ומיסב מרעיש של האלטרנטור), שתי התקלות אינן משמעותיות וצפויות בכל רכב בן 17 ו250KKM.

אבללללללל:

תיקון התקלות הללו התגלה כלא זול במיוחד.העובדה שאלפא התקינו מנוע הTS בתא מנוע של 146 גורמת לכך שכל ס"מ בו מנוצל ולכן עבודת פירוק והרכבה של האלטרנטור וצינורות ההגה מורכבת משמעותית מאשר במכוניות "רגילות" (אל תשכחו שאני רגיל לסובארואים בהן פירוק אלטרנטור או צינור הגה לא יקחו יותר מ20 דקות עם הפסקת קפה).

בשורה התחתונה זה כנראה חלק מלחיות עם אלפא מזדקנת וכאשר זה לא הרכב היומיומי אלא רכב רביעי/חמישי בבית אפשר לחיות עם הימים שהאלפא מבלה אצל אבי במוסך התלתן.

מה על הפרק:

1. צבע כללי.

2. עוד אימוני נהיגה.

3. גיחה למסלול החדש בק"ש.

• תוכן חדש...