Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת המכוניות הדוחות, כולה מתפרקת - כמו שאמרת.

לא ברור איך מישהו חושב להוציא מהמפעל דברים כאלה.

עוד אוטו שזכור לי שמתפורר מאותם שנים - סיאט מלאגה. הייתה אחת כזו לקרוב משפחה, עם דשבורד שהיה צריך לחזק אחת לכמה זמן עם אקדח ניטים.

פורסם

אם תתקרב לדש בורד של 205/309 עם אקדח ניטים, מהר מאוד תסיים עם הר קטן של אבקת פלסטיק על השטיח.

פרנקופילים מייבאים קרטונים של קרייזי גלו! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הגרפיק היה השם שירש את הפרופיל כשמנוע שודרג ל-1.4.

דגם ה-1.6 שווק תחת השם קורוס בצבע לבן ומדבקות.

אח"כ שווק דגם מפואר יותר בשם ג'ובילה.

ה309 ג'ובילה היה הרכב הראשון שלי כאשר הוצאתי רשיון ב1998.

ביג'ו היה בצבע קרם עם מזגן ועם הגה בכח במקום הגה כח.

אכל דלק בטרוף והיה ררכב ערסים אוריגינל אחרי השפצורים שלי.

תודה על הסקירה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הסימקה 1000 שווקה רק עד שנת 80 ולא בשנות ה 80 ! כמו שחן אמר בעית היתחממות היתה רק בגלל ההזנחה של הבעלים .

אם כבר מדברים על היתחממות תשאלו את בעלי מיני מה זה בעית היתחממות !:shock:

תקון קטן .

לגבי הדשבורדים .כל הצורפתיות מאותה תקופה סבלו מפלסטיק ירוד .

אגב פרנקופילים לא היחזיקו סופרגלו אלה פשוט היחליפו את כל הדשבורד .

פורסם

הסימקה 1100 שווקה כאן גם ב 81', ואילו הגירסה המסחרית שכונתה VF נמכרה עד סוף 85'.

הלקוח העיקרי שלה היה כמובן בזק, עד שהוחלפה ב C15.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

נתן,

בא לא ניתמם, בגלל כל מיני גורמים שבינתיים השתפרו, (התפתחות טכנולוגית כוללת, פיתוח סגסוגות, פיתוח יציקות, צנרות עדיפות, איכות גרועה מאוד של ייצור טרמוסטטים,רדיאטורים עדיפים וכו) בעיות התחממות ברכבי שנות השבעים היו בעיה נפוצה ובין אם היה לך מיני או פיג' 504, אף אחד לא הבטיח שתעשה תל אביב- חיפה במקטע אחד בלי לעצור בצד הדרך ולהרים מכסה מנוע (שלא לדבר על קטעים קשים יותר כמו לטפס לקסטל [לא סתם נטבע מטבעה הלשון "עולה את הקסטל], או להגיע עד אילת).

מי שמספיק מבוגר כאן יודע היטב שמכוניות בצד הדרך עם מכסה מנוע מורם ועשן עולה מעלה, מעלה היה מחזה נפוץ מאוד בשנים ההן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חן, אחלה כתבה.

תודה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
הסימקה 1100 שווקה כאן גם ב 81', ואילו הגירסה המסחרית שכונתה VF נמכרה עד סוף 85'.

הלקוח העיקרי שלה היה כמובן בזק, עד שהוחלפה ב C15.

ראיתי בארץ גם סימקה 1100 משנת 83

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

הפנסים הצהובים נועדו להיות פנסים עם אורינטציה של פנסי ערפל, בגלל מזג האוויר העשיר בערפל באירופה-

מכיוון שטיפות המים בערפל מהוות "תווך" שגורם להחזרה/שבירה של האור הלבן באורות דרך רגילים, השימוש באורות דרך צהובים היה נפוץ בזמנו.

פורסם

ואוווו מזכיר לי נשכחות....

לנו הייתה פיז'ו 309 SX 1600 סמ"ק ידנית....התנהגת כביש הכי טוב וכיפית שאני נהגתי. 92 כ"ס על פחות מ-900 ק"ג.... הצליחה לתת בראש לאלפא 33 1500 סמ"ק עם 105 כ"ס.....אחריה הגיעו 205 ו-306.

פשוט כיף.

עדיין מפנטז על 309 GTI...

ואפילו סתם אחת 1900 סמ"ק 107 כ"ס.

אגב, גם לחבר שלי הייתה כזו, גריפיט 1300 סמ"ק שנת 92 הדבר שאני הכי זוכר ממנה הוא שלא היה מצב שהייה למגבי גשם....חחחח

פורסם

איזה כיף! הרכב הראשון שעליו נהגתי שקיבלתי רשיון (וגם הראשון שעליו עשיתי תאונה :?).

נקנתה חדשה 1.6 ידנית ב1993 (צבע אפור עכבר) והחליפה את הפיג'ו 104 שהיתה לנו.

ואפילו הרכב שעליו למדתי נהיגה היה פיג'ו 405.

כנראה שאבא שלי היה פיג'ו פאן בוי :wink:

הקפצתם אותי במנהרת הזמן.....

• תוכן חדש...