Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא גלגל הגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדון לוליסה הנכבד.

אתה סתם מתעקש לייצר סיפורים ארוכים ומשעשעים על מלחמה בטחנות רוח. אתה מספר שהיית בחו"ל בזמן שההגה הגיע לארץ. כל מה שהיית צריך לעשות הוא לשלוח את ההגה מאנגליה למקום בו שהית בחו"ל.

לחלופין, שלח את ההגה באמצעות חברת שילוח בינלאומית והם יטפלו בשיחרור.

אני קניתי הגה אחד בדואר בתקופה לפני שהיו מבקשים אישורים, אחד באמצעות חברת שילוח ואחד הבאתי בעצמי מחו"ל.

אגב, אם הסיבה בגללה נדרש הגה חדש הוא ציפוי עור חדש, בארץ עושים עבודה מאוד יפה (אם כי לא זולה) של עור ברמה טובה מהמקורית. גם הגה מפירוק שמביאים מחו"ל זקוק לציפוי עור חדש.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תמלא בקשה ליבוא גלגל הגה ע"פ הנוהל של משרד התחבורה.

אני קיבלתי אישור תוך 7 ימי עבודה.

שילמתי מס בדואר ויצאתי עם גלגל הגה חדש.8)

ממה שאני זוכר, אין אפשרות לייבא גלגל הגה משומש !!

פורסם

שלום חברים

לפני כחודשיים קיבלתי בדואר רגיל, גלגל הגה חדש לג'יפ 42 שלי.

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

• תוכן חדש...