Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשך השנים הצלחתי לצבור "ארגז" כלים מרשים -מפתחות פתוחים ובוקסות שונות - מכל מידה כמה יחידות עם דרייברים שונים , מחרטה ( בהחלט שימושי ) , פרס 50 טון בהחלט כלי שימושי ( היה לי 10 טון של ל.כ. , לחלוץ מיסב קצת עקשן הוא לא היה מסוגל - חבל על המקום שלו ) , מקדחת עמוד שלוש פאות , מכופפת צינורות ( הפשוטה מ:ל.כ. - מצויינת ) ,מנוף הידראולי ( שלושה טון/מטר ) -שתי רתכות CO2 ( קטנה וגדולה ) , מכשיר פלסמה לחיתוך - משולב עם רתכת אלקטרונית ורתכת טיג ( ארגון ) , מדחס אויר ,

טוב , כאן עצרתי , הרשימה עדיין לא נגמרה , פשוט כל הכלים האלו עוזרים מאוד .

על אילו כלים הייתי מוותר ? על הרתכת CO2 הקטנה - האמת גם עם פח של 1 מ"מ קצת קשה לה לסחוב ,

אני משתדל לרכוש את רוב הכלים החשמליים בהפעלה של שלוש פאזות - גם הרבה יותר חזקים , גם צורכים פחות חשמל .

כמו כן , מכיוון שמדובר בתחביב , את רוב כלי העבודה אני רוכש בהזדמנות - לשם כך יש צורך בהרבה סבלנות וחיפוש מתמיד .

לדוגמא - המחרטה עלתה לי סכ"ה 500 ש"ח כולל ארבעה פוטרים , פרס 50 טון + ארון מברזים גדול ( עם בערך 500 מברזים שונים , סכיני מחרטה , מקדדים לעשרות ועוד ) - כל זה ב:1500 ש"ח .

ממלכה כזאת לא מקימים ביום אחד אלא לאורך שנים .

אילן

פורסם
במשך השנים הצלחתי לצבור "ארגז" כלים מרשים -מפתחות פתוחים ובוקסות שונות - מכל מידה כמה יחידות עם דרייברים שונים , מחרטה ( בהחלט שימושי ) , פרס 50 טון בהחלט כלי שימושי ( היה לי 10 טון של ל.כ. , לחלוץ מיסב קצת עקשן הוא לא היה מסוגל - חבל על המקום שלו ) , מקדחת עמוד שלוש פאות , מכופפת צינורות ( הפשוטה מ:ל.כ. - מצויינת ) ,מנוף הידראולי ( שלושה טון/מטר ) -שתי רתכות CO2 ( קטנה וגדולה ) , מכשיר פלסמה לחיתוך - משולב עם רתכת אלקטרונית ורתכת טיג ( ארגון ) , מדחס אויר ,

טוב , כאן עצרתי , הרשימה עדיין לא נגמרה , פשוט כל הכלים האלו עוזרים מאוד .

על אילו כלים הייתי מוותר ? על הרתכת CO2 הקטנה - האמת גם עם פח של 1 מ"מ קצת קשה לה לסחוב ,

אני משתדל לרכוש את רוב הכלים החשמליים בהפעלה של שלוש פאזות - גם הרבה יותר חזקים , גם צורכים פחות חשמל .

כמו כן , מכיוון שמדובר בתחביב , את רוב כלי העבודה אני רוכש בהזדמנות - לשם כך יש צורך בהרבה סבלנות וחיפוש מתמיד .

לדוגמא - המחרטה עלתה לי סכ"ה 500 ש"ח כולל ארבעה פוטרים , פרס 50 טון + ארון מברזים גדול ( עם בערך 500 מברזים שונים , סכיני מחרטה , מקדדים לעשרות ועוד ) - כל זה ב:1500 ש"ח .

ממלכה כזאת לא מקימים ביום אחד אלא לאורך שנים .

אילן

היכן מצאת מחרטה ב 500 שקל?

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

כמו שנאמר - החיפזון מהשטן .

בבית ספר אחד בקריית אונו היו מחרטה וכרסומת אשר שימשו בעבר ללימוד ובשנים האחרונות הפכו למיטרד .

הכלים היו מונחים באמצע כיתת לימוד פעילה אשר נמצאת במפלס נמוך משאר הכיתות .

לא אלאה אתכם , אך רכשתי את המחרטה + כרסומת ב: 2000 ש"ח , את הכרסומת מכרתי ב: 1500 ש"ח . יוצא שהמחרטה עלתה לי 500 ש"ח .

איך שלפתי את המחרטה והכרסומת - פשוט , ירדתי במדרגות עם בובקט קטנטן + מזלג , נכנסתי לתוך הכיתה ( בזמן הלימודים ) הוצאתי את הכלים וטיפסתי חזרה במדרגות , העמסתי את הכלים על המשאית ולדרך .

כך קונים מחרטה ב: 500 ש"ח .

אילן

פורסם

אילן

עדיין מוכן לוותר על הרתכת ?

אני מוכן לעזור לך בנושא... :-)

תמורת סכום סימלי כמובן

פורסם
היכן מצאת מחרטה ב 500 שקל?

אני לא יודע מהיכן מצא היונימוג האדום מחרטה במחיר הזה

אבל ממה שאני יודע - דרך מצויינת היא לבדוק במכרזים,חלקם ממפעלים על סף סגירה

הכלים יהיו לרוב איכותיים הרבה יותר(כולל ציוד נלווה רב) מהמחרטות הקטנות הנמכרות בבתי המסחר המתמחים

והמחיר אטרקטיבי במיוחד

פורסם

כמו שנאמר - לא יגעת ומצאת - אל תאמין , יגעת ולא מצאת - אל תאמין , יגעת ומצאת - תאמין .

האמת לקח לי מספר חודשים מהרגע שהתחרמנתי על מחרטה ועד שמצאתי את הכלה , אבל היה שווה .

פשוט לחרוש את הלוחות השונים עד שתראה משהו מתאים , שיחה ראשונית עם המוכר תבהיר לך עד כמה הוא לחוץ ועד כמה הוא מודע למוצר ומחירו האמיתי .

אני קלטתי מודעה אשר פורסמו בה שתי מחרטות במחיר של : 10000 ש"ח , התמונות הראו מחרטה וכרסומת , כלומר הבחור לא מבין כלום בנושא .

ניסיתי את מזלי וגם זרקתי לו סכום מגוחך , לאחר שהבהרתי לו מה הם הקשיים בשינוע הכבודה הבחור הסכים .

בסך הכל - אם אינני לחוץ לרכוש כאן ועכשיו , יושב וממתין - ההזדמנות תגיע .

אילן

• תוכן חדש...