Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש

JuniorGT
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רציתי לשאול : באיזו שעה המפגש היום :-)

המפגש הוא בשרשור לנציות וראלי שפתח כאן אלעדס.לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללך[זה היה החתול]

כמובן, אם זה לא מספק תוכל לכתוב או להביא סרטונים וכתבות על מפגשי אלפא בארץ ובחול בשרשור חדש. פלוס קצת היסטורית מועדון התילתן ומוסכי עבר.

בנוסף, מתקיים בביתי על המדף בבית מפגש 1.43. לצערי מקומך נפקד לאחר שמכרתי את הדגם שמייצג אותך. צטערת.

פורסם
המפגש הוא בשרשור לנציות וראלי שפתח כאן אלעדס.לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללך[זה היה החתול]

כמובן, אם זה לא מספק תוכל לכתוב או להביא סרטונים וכתבות על מפגשי אלפא בארץ ובחול בשרשור חדש. פלוס קצת היסטורית מועדון התילתן ומוסכי עבר.

בנוסף, מתקיים בביתי על המדף בבית מפגש 1.43. לצערי מקומך נפקד לאחר שמכרתי את הדגם שמייצג אותך. צטערת.

אני מקווה שלא מכרת אותי בזול...

פורסם

תראה אדון...

על ה75 1.43 קיבלתי יותר ממה שקיבלת על שלך, אבל המנעולים היו במצב טוב יותר... על השתי דלתות הישנה קיבלתי מחיר בסד אז בזול לא מכרתיך.

לאור הערעור שלך נזכרתי שיש לי ג'וניור עם צבע שעבר עליו ברד. לפיכך אתה הראשון שמיוצג אצלי פעמיים: תזיס וגוניור . כך אתה גם מפצה על מיעוט הבקורים שלך במפגש.

בקשר למכוניות האמיתיות שלנו בוא נשמור על שושו. יאללה ספר משהו נחמד על לנציות בארץ או בעולם. לדגעתי, לו נקראה וינצ'נזו ולא לנציה- היתה מצליחה יותר.

פורסם
תראה אדון...

על ה75 1.43 קיבלתי יותר ממה שקיבלת על שלך, אבל המנעולים היו במצב טוב יותר... על השתי דלתות הישנה קיבלתי מחיר בסד אז בזול לא מכרתיך.

לאור הערעור שלך נזכרתי שיש לי ג'וניור עם צבע שעבר עליו ברד. לפיכך אתה הראשון שמיוצג אצלי פעמיים: תזיס וגוניור . כך אתה גם מפצה על מיעוט הבקורים שלך במפגש.

בקשר למכוניות האמיתיות שלנו בוא נשמור על שושו. יאללה ספר משהו נחמד על לנציות בארץ או בעולם. לדגעתי, לו נקראה וינצ'נזו ולא לנציה- היתה מצליחה יותר.

היית נוהג על אלפא ניקולה?

פורסם

אולי...חכה, אני מספר לך מה הולך אצלי במפגש, זה קצת אקלקטי.

ככה: במדף התחתון שוכבות חוברות שונות של רכב. בין דפי החוברות תחובה כנף של ספיטפייר שרודף אחרי מסרשמיט, שניהם של סטרפיקס תוצרת הארץ. המסרשמיט מצידו מבצע יעף על אלפא ג'וליה שבניתי מנייר. מתחת לקרב הזה יש מינימינור של מצ'בוקס בקופסה עם רקע של דשא ושמיים כחולים [עושים חיים] שלקחתי מאיזו חיית צעצוע. בקופסה לפניה יש מרצדס פתוחה של מז'ורט ובובי יואינג בקופסה עם רקע של שלג וזאבים ו..הגג מופשל. ככה ייעשה לטיקוניי הנפט. מסביב יש המון חיות ומבין ערימות החוברות עומד להגיח אינדיאני עם גרזן ביד ימין וסכין בשמאל. האם יש לך אומץ לשמוע מה יש במדפים מעל במפגש?

הונדה, מציתה את הדמיון.

פורסם
אולי...חכה, אני מספר לך מה הולך אצלי במפגש, זה קצת אקלקטי.

ככה: במדף התחתון שוכבות חוברות שונות של רכב. בין דפי החוברות תחובה כנף של ספיטפייר שרודף אחרי מסרשמיט, שניהם של סטרפיקס תוצרת הארץ. המסרשמיט מצידו מבצע יעף על אלפא ג'וליה שבניתי מנייר. מתחת לקרב הזה יש מינימינור של מצ'בוקס בקופסה עם רקע של דשא ושמיים כחולים [עושים חיים] שלקחתי מאיזו חיית צעצוע. בקופסה לפניה יש מרצדס פתוחה של מז'ורט ובובי יואינג בקופסה עם רקע של שלג וזאבים ו..הגג מופשל. ככה ייעשה לטיקוניי הנפט. מסביב יש המון חיות ומבין ערימות החוברות עומד להגיח אינדיאני עם גרזן ביד ימין וסכין בשמאל. האם יש לך אומץ לשמוע מה יש במדפים מעל במפגש?

הונדה, מציתה את הדמיון.

באמת "קצת" אקלקטי

פורסם

שומדבר ביחס לקומות מעל. אך עדיין עונה לשאלת רזמל "איזה מפגש"

זה עולם מתוקן:

הספיט במקומו הטבעי בזנב המסרשמיט.

הג'וליה אמנם מאוימת אך לפחות היא עשוייה נייר ולא מתכת ולכן עמידה יותר, מחלידה פחות.

האינדיאני מצוי בטבע בקרב חיות שונות שהוא יכול לטפח. לחלופין יכול לקרוא חוברות רכב. אין אלכוהול.

המיני במקומה הטבעי.

המרצדס ונוסעיה חשופים לאלמנטים.

חוץ מזה יש קוף כתום, לא סבבה?

יאללה, תכניס לפה קצת תוכן אלפיסטי אספני ויפה שנייה אחת קודם.

פורסם
שומדבר ביחס לקומות מעל. אך עדיין עונה לשאלת רזמל "איזה מפגש"

זה עולם מתוקן:

הספיט במקומו הטבעי בזנב המסרשמיט.

הג'וליה אמנם מאוימת אך לפחות היא עשוייה נייר ולא מתכת ולכן עמידה יותר, מחלידה פחות.

האינדיאני מצוי בטבע בקרב חיות שונות שהוא יכול לטפח. לחלופין יכול לקרוא חוברות רכב. אין אלכוהול.

המיני במקומה הטבעי.

המרצדס ונוסעיה חשופים לאלמנטים.

חוץ מזה יש קוף כתום, לא סבבה?

יאללה, תכניס לפה קצת תוכן אלפיסטי אספני ויפה שנייה אחת קודם.

סבבה לגמרי - פתאום הכל ברור , בכלל לא אקלקטי

פורסם

נו בטח, אחד פולימט ואחד פרימאט, ידעתי שתסתדרו יפה, יאללה מצא כבר משהו אספני למרות שגם האוסף שלי הוא עתיק.

קדימה, לפני שתהיה הפסקת חשמל.

אולי יש משהו חדש בפטרולישס?

יאללה לעבודה, הבא משהו פחות מוכר. הכל אני???

תרגום הסרט:אסתה בלצה מקינה דה קונקורסו. אסתה סופר לג'רה, נו כבדצו מדי.קונצ'רטו דה דיזיין.

אבל גם פרקטיקו אסנציאלה.

אסתה אידאה דה זאגטו.

אסתה לבורה ולא רק פרובה. אסתה עובדת על סינצסיונה ואימוציונה, אסתה.

אסתה אינספירטו אאורנאוטיקה[ספיטפייר?] נו פשיין דל מומנטו.

קלאסיקו.

קונצ'רטו דה דזיין כבר אמרנו.

לא חיבים אלפא כדי להרגיש מיוחד ויש איט7לקים מה יודעים אנגלית. דיס איז אן אגג.

גזונאהייט.

פורסם
נו בטח, אחד פולימט ואחד פרימאט, ידעתי שתסתדרו יפה, יאללה מצא כבר משהו אספני למרות שגם האוסף שלי הוא עתיק.

קדימה, לפני שתהיה הפסקת חשמל.

אולי יש משהו חדש בפטרולישס?

יאללה לעבודה, הבא משהו פחות מוכר. הכל אני???

תרגום הסרט:אסתה בלצה מקינה דה קונקורסו. אסתה סופר לג'רה, נו כבדצו מדי.קונצ'רטו דה דיזיין.

אבל גם פרקטיקו אסנציאלה.

אסתה אידאה דה זאגטו.

אסתה לבורה ולא רק פרובה. אסתה עובדת על סינצסיונה ואימוציונה, אסתה.

אסתה אינספירטו אאורנאוטיקה[ספיטפייר?] נו פשיין דל מומנטו.

קלאסיקו.

קונצ'רטו דה דזיין כבר אמרנו.

גם לראות את היצירה הזאת וגם ההסבר בשירה איטלקית - כיף גדול

• תוכן חדש...