Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת לעניות דעתי בעיה במיקום שלך. הכוונה היא שהאתר מזהה שאתה גולש מישראל ולכן "חוסם" את כל איביי מוטורס. אוליי הם שם חושבים שלמישהו מישראל אין צורך במכונית מארה"ב. ניחא אפשר לעקוף את זה ע"י כניסה בחלון הקטגוריות לקטגוריה EBAY MOTORS מבלי לרשום דבר בשורת החיפוש. ללחוץ על חיפוש ובדף הבא אתה כבר יכול לחפש ע"פ יצרן ושנה או חיפוש כללי.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עכשיו ניסיתי לראשונה לחפש מכוניות ישנות באיביי מוטורס ומספר התוצאות אפסי. נזכרתי בשירשור הזה וניסיתי לשנות את המיקום שלי. אני משתמש בפיירפוקס ואפילו התקנתי כרום כדי לראות אם זה יעזור, אך ללא הועיל.

מישהו מצא איך עוקפים את הבעיה כך שיראה לי את כל המכוניות שמוצעות למכירה בארה"ב?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

גם אני נתקלתי בבעיה זהה, אשר החלה לפני מספר שבועות.

זה בא לידי ביטוי גם ב"חיפושים שמורים".

האם למישהו יש פתרון?:shock:

פורסם

אני פותר את הבעיה ע"י פתיחת חלון גלישה בסתר בדפדפן גוגל כרום

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

פורסם

כנסו למוצר כלשהו שמאפשר משלוח לישראל. עברו ללשונית משלוח ובאופציות לגבי המדינה שאליה שולחים תעבירו לארה"ב. ותעשו חישוב ( CALCULATE) תעברו לדף הראשי של איביי ובצעו כעת חיפוש באיביי מוטורס. זה אמ ור לפתור את הבעיה.

פורסם

עשו את הדבר הבא:

אחרי החיפוש, גשו ל-SORT שנמצא מצד ימין למעלה, שנו ל- DISTANCE: NEAREST FIRST.

עכשיו יפתח לכם מתחת ל-SORT אופציה ששמה YOUR LOCATION. שנו שם לארה"ב ו... הופ!

אני אוהב קפה

The Vintage Motorcyclist

פורסם
עשו את הדבר הבא:

אחרי החיפוש, גשו ל-SORT שנמצא מצד ימין למעלה, שנו ל- DISTANCE: NEAREST FIRST.

עכשיו יפתח לכם מתחת ל-SORT אופציה ששמה YOUR LOCATION. שנו שם לארה"ב ו... הופ!

עובד, תודה.

פורסם

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

בהצלחה עם הסאאב ,

אבל אולי כדאי שתכין את הרכב למכירה

תנקה את האבק מהמושבים ואולי תרסס איזה ספריי מתאים ורק אח"כ לצלם, ככה יראה חדש

לגבי הצבע נראה טוב אבל כדאי לבצע פוליש ווקס ואז הוא יראה הרבה יותר טוב בצילומים

צילומים עם תאריכים מוסיפים מימד של אמינות , ז"א התמונות הן חדשות ולא מהשיפוץ לפני שבע שנים ...

קח בחשבון שקניה של מוצר גדול ממוכר עם אפס פידבק זאת קצת בעיה

כל התשתית של E-Bay מבוססת על פידבקים של מוכרים וקונים

אולי שווה לאחד כוחות עם מוכר כלשהו שמוכר בe-bay תמורת עמלה מסויימת

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...