Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחליפים צד !

פשוט מאוד .

כרגע הדילמה היחידה זה בחירה בן ראנצו לבן מורנה .

עוד לא החלטתי איזה מהם אני רוצה יותר :shock::roll:

DSC_0070.jpg

פורסם

כרגיל, נהניתי לקרוא.

בשכונת הדר בחיפה(מאחורי קולנוע ארמון ז"ל) עמדה חומה כזו מודל 84' במשך שנים רבות. אני זוכר אותה שם בשנות השמונים והתשעים.

נתן, בוא ואעזור לך עם הדילמה; ייבא את הסימקה 1000 ראלי 2 או 3, המכונית הכי קולית של סימקה 8)

מורנה(שחורה) כבר יש בארץ ואולי נותר איזה ראנצ'ו בודד בחיים. למיטב ידיעתי, סימקה ראלי, אין.

אולי זה יעשה לך חשק;

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מכונית מאוד מיוחדת שהייתה נישתית, נתקלתי בהן באירופה בהרים מושלגים.

כתבה נהדרת.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

תתפלא חשבתי גם על סימקה 1000

אפילו הלכתי יותר רחוק היתה אחד אברט למכירה מנוע מירוצים 1050 .

אבל המחיר היגיע למספרים לא שפויים אז בנתיים זה בגדר חלום :wink:

היתה בבעלותי סימקה לפני הרבה זמן .היתקנתי לה מנוע 1300 עם ווברים כפולים ועוד כל מיני בזמן שהיה לי גם ראנצו .

אבל פתחתי עסק והייתי חייב למכור את שניהם .:-(

פורסם
כרגיל, נהניתי לקרוא.

בשכונת הדר בחיפה(מאחורי קולנוע ארמון ז"ל) עמדה חומה כזו מודל 84' במשך שנים רבות. אני זוכר אותה שם בשנות השמונים והתשעים.

;

הראנצ'ו הזו נסעה בחיפה שנים רבות, היתה שייכת לעולה חדש/ישן מצרפת בשם קארל, בעליה של חנות לבגדי ונעלי גברים בסמוך לקולנוע ארמון. בנוסף אליה היתה בחיפה ראנצ'ו בצבע ירוק כהה.

• תוכן חדש...