Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. נניח שיש לי חבר שיש לו רכב כמו שלי והוא מוכר לי אותו לחלקים. אם אני לא מעביר בעלות במשרד הרישוי איך אני יכול להשתמש במנוע של הרכב הזה ברכב שלי בצורה חוקית?

פורסם

ממש לא צריך להשבית אותו.

אם הבעלים הרשומים של הרכב לחלקים הוא החבר שלך, וקוד המנוע ברכב לחלקים זהה למנוע שלך ברכב אז גש למוסך להחלפת המנוע,המוסך צריך להנפיק לך שטר מכר למנוע אך החבר שלך צריך להיות נוכך או לתת לך את התעודת זהות שלו בכדי להנפיק את השטר.

כל רכב שיש לו רשיונות, לא משנה באיזה צבע (מבוטל,בהקפאה,פעיל) אפשרי להעביר ממנו את המנוע לרכב אחר.

נדב.

פורסם

אין שום צורך להשבית את הרכב.

מוסך מורשה משרד התחבורה יכול להנפיק לך אישור התקנה של מנוע מפירוק מקומי (לא מיבוא), בטופס ממלאים את פרטי הרכב ממנו פורק המנוע, קוד מנוע, מספר מנוע ושם + ת.ז. של בעל הרכב ממנו פורק המנוע.

במידה ומדובר במנוע זהה (אותו דגם מנוע ואותו נפח) ,הולכים עם האישור הזה למכון טסטים ומאשרים את המנוע החדש ברישיונות.

קרה לי פעם אחת שהבוחן במכון הטסטים "עיקם פרצוף" ואמר לי שנראה לו משהו חשוד בפרטי הרכב ממנו פורק המנוע, במקום להתווכח איתו פשוט שלפתי לו את הרשיונות של הרכב + זכרון דברים והוא התרצה.

פורסם

טוב אני אספר בדיוק מה הסיפור. לחבר שלי יש קטנוע כמו שלי והוא רוצה למכור אותו בזול. אמרתי שאני אקנה אותו ממנו ואשים אותו בצד למקרה שאני אצתרך חלקים. לקטנוע אין טסט כמה חודשים. אז חוץ מזכרון דברים שנעשה כמובן עלי פשוט לגשת למשרד התחבורה לקחת מסמך (שטר מכר) למלות אותו ולשים בבית למקרה שיום אחד אני ארצה להשתמש במנוע?

פורסם

הכי פשוט תעביר את הקטנוע בעלות על השם שלך,

גם אם אין טסט בתוקף ניתן להעביר רשיון במשרד הרישוי בכפוף לתשלום האגרה

ואח"כ אתה יכול להקפיא את הרשיונות

אם הוא מוכר לך , ואין העברת בעלות בהעברת מנוע תזדקק לו שוב , ומה יקרה אם יחליט להגר לאוסטרליה באמצע ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לא צריך ללכת למשרד התחבורה.

שמור אצלך את הרישיונות של הקטנוע + זכרון דברים.

• תוכן חדש...