Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש טנדר יפה שאני רוצה... המוכר מקליפורניה רשם שהקונה יהיה אחראי על העברת בעלות ,אך אני יכול מישראל לבצע את זה :?:אך נהוג לבצע רכישת רכב שהכל יהיה בסדר :?: ׁ( בדקתי שהרכב בנזין וגם שיש לרכב טסט ׂ) תודה מראש רונן.

פורסם

היי רונן.

כשרכב מיוצא מארה"ב לישראל אין צורך בהעברת בעלות בארה"ב. יש צורך בטייטל נקי וב-Bill Of Sale (סוג של זכרון דברים ובו פרטי המוכר, הקונה, מספר השלדה - VIN והמחיר) והם מלווים את תהליך הייצוא במכס בארה"ב וכן את תהליך הוצאת רישיון הייבוא ושחרור הרכב בארץ.

בהצלחה,

USHOPS motors

פורסם

אם אתה רוצה גם בעלות אמריקאית על הרכב. אתה צריך לשלוח טופס (שניתן להוריד באינטרנט) של ה DMV דיפרטמנט אוף מוטור ויאקל ובעיברית משרד הרישוי של קליפורניה.

על הטופב הזה ממלאים את פרטי המוכר, הקונה ומחיר העסקה.... השלב הבא תקבל חשבון לשלם את המע"מ על הרכב. תלוי באיזה מחוז בקליפורניה, אבל זה יהיה בין 4.5% ל 8%

פורסם
אם אתה רוצה גם בעלות אמריקאית על הרכב. אתה צריך לשלוח טופס (שניתן להוריד באינטרנט) של ה DMV דיפרטמנט אוף מוטור ויאקל ובעיברית משרד הרישוי של קליפורניה.

על הטופב הזה ממלאים את פרטי המוכר, הקונה ומחיר העסקה.... השלב הבא תקבל חשבון לשלם את המע"מ על הרכב. תלוי באיזה מחוז בקליפורניה, אבל זה יהיה בין 4.5% ל 8%

כן אבל אחרי ארועי ה 11/9 דברים השתנו והוא חייב להיות אזרח ארצות הברית עם כתובת , זה לא מע״מ זה מס קניה ולא בטוח שהוא צריך לשלם מס קניה , זה תלוי איפה הכתובת שלו , אם הרכב רשום בקליפורניה והקונה מקליפורניה לא בטוח שיש מס,

בכל מקרה לכל מדינה בארצות הברית יש את החוקים שלה וכל DMV יש נהלים שונים ממדינה למדינה

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם
המוכר חייב לרשום את שם הרוכש החדש על הטייטל במקום המיועד לכך

נכון

עוד כמה עובדות שלא ציינו

יש מדינות שלרכבים קלאסיים / ישנים יש רק registration ואין טייטל

צריך לוודא בשני המקרים - טייטל וregistration שאין משכונים lien על הרכב

צריך לוודא שמי שמוכר הוא בעל הרכב ורשום כך ברישיון רכב / טייטל

יש מיקרים שיותר מבעלים אחד רשומים על רכב ... וכו וכו

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
כן אבל אחרי ארועי ה 11/9 דברים השתנו והוא חייב להיות אזרח ארצות הברית עם כתובת , זה לא מע״מ זה מס קניה ולא בטוח שהוא צריך לשלם מס קניה , זה תלוי איפה הכתובת שלו , אם הרכב רשום בקליפורניה והקונה מקליפורניה לא בטוח שיש מס,

בכל מקרה לכל מדינה בארצות הברית יש את החוקים שלה וכל DMV יש נהלים שונים ממדינה למדינה

לא מדוייק

אם הרכב נקנה בקליפורניה ונרשם אחרי זה שוב בקליפורניה יש לשלם מס בקליפורניה

אם הרכב נקנה בקליפורניה ונרשם במדינה אחרת יש לשם מס לפי המדינה שבה רושמים את הרכב

ויש עוד כמה דברים שצריך לעשות

פורסם

דרך אגב

אם אתה קונה כלי רכב מדילר שמוכן לעזור אתה לא תשלם מיסים בכלל בארהב

פורסם
תודה לכל החברים, ידוע לכם מה עלות משלוח מקליפורניה :?: אני משער בסביבות 2500ִ$ זה נכון או שאני טועה :?:

הרכב נמצא בקצה המערבי של ארה"ב לכן במקרים רבים עדיף הובלה יבשתית לחוף המזרחי ומשם לארץ. גם יש הבדלים בעלויות מאכן בחוף המזרחי אתה שולח את הרכב. כשמניו יורק לארץ יותר זול לשלוח מאשר נניח מיאמי. אלו קווים שונים של שילוח ימי והעלויות משתנות. כמובן שאפשר לעשות הובלה ימית היישר מקליפורניה אבל לרוב המחיר גבוה יותר. כשהובלתי מאזור מיאמי לארץ לקחו לי 1500 דולר כשמניו יורק לארץ היה עולה לי 1100 דולר. אבל לשלוח את הרכב לניו יורק לא היה משתלם (עוד 600 דולר).

אני משער שיצא לך קצת יותר מכך אם אתה מתכוון להוביל במכולה.

פורסם
הרכב נמצא בקצה המערבי של ארה"ב לכן במקרים רבים עדיף הובלה יבשתית לחוף המזרחי ומשם לארץ. גם יש הבדלים בעלויות מאכן בחוף המזרחי אתה שולח את הרכב. כשמניו יורק לארץ יותר זול לשלוח מאשר נניח מיאמי. אלו קווים שונים של שילוח ימי והעלויות משתנות. כמובן שאפשר לעשות הובלה ימית היישר מקליפורניה אבל לרוב המחיר גבוה יותר. כשהובלתי מאזור מיאמי לארץ לקחו לי 1500 דולר כשמניו יורק לארץ היה עולה לי 1100 דולר. אבל לשלוח את הרכב לניו יורק לא היה משתלם (עוד 600 דולר).

אני משער שיצא לך קצת יותר מכך אם אתה מתכוון להוביל במכולה.

how long ago did you get these quotes?

• תוכן חדש...