Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם זה הרכב שהיה עליו פעם שרשור שיפוץ ממליץ לך לבקש ממי שמכר לך את הטלפון של הנהג המקורי של האמבולנס הזה יש לו את כל הציוד האחורי מיטה בלון חמצן והכל מקורי של האוטו ...

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צביקה, תתחדש ואני בטוח שגם תהנה מהשיפוץ והנסיעה.

נראה מגניב.

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
איזה יופי

צביקה תתחדש!!!

נראה לפי התמונות שנשמר טוב,

הוא 4x4 ?

2X4 אחרת לא הייתי לוקח.

4X4 קשוח ולא נעים לנסיעה, בגלל הקשיחות מכרתי את הפורד.

צביקה מרגלית

פורסם
פרנקלין זה לא שם הדגם. הדגם הוא סברבן.

פרנקלין הוא מפעל אמבולנסים.)franklin body & eqpt. co

בדיוק, אין דבר כזה שברולט פרנקלין. זה עוד עיוות מיוחד למדינת ישראל של שעטנז של שני שמות.

השם היחיד של הדגם הזה זה שברולט סאברבן. :roll:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
בדיוק, אין דבר כזה שברולט פרנקלין. זה עוד עיוות מיוחד למדינת ישראל של שעטנז של שני שמות.

השם היחיד של הדגם הזה זה שברולט סאברבן. :roll:

הכינוי והצירוף "שברולט פרנקלין" הוא לא "עוות מיוחד למדינת ישראל".

ראו כאן

http://www.ebay.com/itm/1967-Chevrolet-Franklin-Ambulance-Police-Hearse-Van-Ad-/350245284315

אגב, חברת "אוטוליט" מומלצת למי שרוצה לקנות חוברות, עלוני מכירה וספרי רכב.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אחרי הרבה זמן שכמעט אפסו תקוותי , וכבר הייתי מוכן להתפשר על טנדר שברולט אפאש 10 1960-1966

מצאתי סוף סוף את משאת נפשי --- שברולט פרנקלין , שמכונה גם סברבן (ואני עדיין לא יודע מה ההבדל) מודל 1966.הרכב במקור היה אמבולנס , והמטרה להחזיר אותו למקור(אמבולנס).

הרכב היה במד"א ירושלים במשך כ 9 שנים תחת מספר רישוי 68-640

בתמונה השמאלית, מחיצת דלת מיוחדת מעץ בין תא הנהג ו"חדר הטיפולים"

סברבן ( בתרגום:פרברים ) הוא שם הדגם כמו - מליבו,בלייזר וכו' , פרנקלין הוא שם בונה המרכבים שהסב את הרכב בד"כ

לאמבולנס ושם זה השתרש בארץ לרכבים אלה

• תוכן חדש...