Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם באמת מורגש כזה הבדל גדול בין המנועים הללו מבחינת התנהגות הרכב/סחיבה/ביצועים?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

כבעלים של 535 E39 שזה מנוע 8 צילינדר מדהים ,אני יכול להגיד לך ששבוע שעבר נהגתי על אוטו זהה לשלי רק 6 צילינדר.

הרגשתי כאילו אני נוהג באוטו אחר,המומנט היה חסר,הצליל ,הכוח המתפרץ .

עולם אחר .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^ יש לך רכב מעניין לפי החתימה. כזו ידנית ועד V8 זה נשמע מאוד מעניין. רק שאין כמעט למכירה...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
^ יש לך רכב מעניין לפי החתימה. כזו ידנית ועד V8 זה נשמע מאוד מעניין. רק שאין כמעט למכירה...

תודה רבה,בהחלט רכב מעניין שבמקרה נפל לי לידיים .

אני באופן אישי מטורף על E39 M5 וזה הכי קרוב שהשגתי .

מודל 97 אני יד 2 בלבד קניתי מאיש מאוד נחמד שהוציא אותה מקמור בזמנו כחדשה עם כל תוספת אפשרית ,כולל צמיג רחב מאחור 255 וצר יותר 225 מקדימה, חלונות כפולים לשקט מדהים בנסיעה ועוד ועוד .

חיכה לאוטו 3 חודשיים לדבריו ,אמר לי ששילם 120.000 דולר בזמנו.

הרכב ידני מקורי אני לא אוהב הסבה.

מכרתי GTI MK2 בשביל הרכב הזה.

לדעתי יש עוד אחת כזו בארץ ,האוטו לא זול מי שמחפש לוי יצחק בבעיה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תודה רבה,בהחלט רכב מעניין שבמקרה נפל לי לידיים .

אני באופן אישי מטורף על E39 M5 וזה הכי קרוב שהשגתי .

מודל 97 אני יד 2 בלבד קניתי מאיש מאוד נחמד שהוציא אותה מקמור בזמנו כחדשה עם כל תוספת אפשרית ,כולל צמיג רחב מאחור 255 וצר יותר 225 מקדימה, חלונות כפולים לשקט מדהים בנסיעה ועוד ועוד .

חיכה לאוטו 3 חודשיים לדבריו ,אמר לי ששילם 120.000 דולר בזמנו.

הרכב ידני מקורי אני לא אוהב הסבה.

מכרתי GTI MK2 בשביל הרכב הזה.

לדעתי יש עוד אחת כזו בארץ ,האוטו לא זול מי שמחפש לוי יצחק בבעיה .

איזה סיפור יפה. כמה אני מחפש משהו מעניין- לא מצליח לשים את היד על משהו טוב.

אגב יש גם A6 ידנית בישראל, הופיעה למס' שעות ביד 2 וכשהתקשרתי- כבר נמכרה.

יש גם כמה A4 ידניות דגם B6 ואחת שאני יודע עליה B7.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
פרט בבקשה במה מתבטא ההבדל בעיקר בין המנועים פרט לתצרוכת הדלק.

ההבדל הוא כמו

היי אני נוסע בשברלוט קאוליר לבין

Oh shit !!!!!!!!!

הבדל עצום במומנט כוחות סוס

מתלים, סרן

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
איזה סיפור יפה. כמה אני מחפש משהו מעניין- לא מצליח לשים את היד על משהו טוב.

אגב יש גם A6 ידנית בישראל, הופיעה למס' שעות ביד 2 וכשהתקשרתי- כבר נמכרה.

יש גם כמה A4 ידניות דגם B6 ואחת שאני יודע עליה B7.

מדי פעם יש דברים יפים בלוחות,צריך להיות מהיר ולפעמים לשלם קצת היות ואחר כך אין עוד אחת כזו ,וגם שאומרים כן צריך מיד להוציא כסף ולחתום היות ויש לא פעם מצב שהבעלים יתחרט ,אני סגרתי עם מישהו על רכב מיוחד ונדיר כפול מהמחירון ,שבאתי לשלם התחרט ולא בוצע עיסקה,לצערי .

בבמוו התחברתי עם הבחור שרצה למכור תאוטו ,נתתי לו הצעה לא קיבל אבל סיכמנו שיתן לי אפשרות להשוות להצעה הגובהה ביותר שיקבל ,וכך היה .

היות והפוסט הזה בנושא קאמרו היה הרבה זמן למכירה קאמרו דור 3 ידנית קונברטיבול מבחור מאור יהודה שחזר בתשובה,רכב מאוד מיוחד אבל קצת רקוב,וזה בעדינות אני כותב נתתי לו הצעת מחיר די טובה היות והרכב נדיר אבל לא קיבל אותה,יש למישהו מושג מה נסגר איתה .רכב מיוחד וגיר רגיל ,מאוד רציתי תאוטו אבל דרש ים עבודה.

פורסם

באמת הייתה לבנה הקאמרו מאור יהודה,מודל 1990 במידה ואני לא טועה .הרכב היה רקוב קצת .מנוע קטן ורכב שנראה שעבר חיים לא קלים ,הרכב היה ידני וזה מאוד מצא חן בעיני.אבל שבור לגמרי מבחינת קוסמטיקה פנימית וחיצונית

לא ראיתי אותו בלוח חפשתי עכשיו.

הסיפור היה ששבועיים אחרי שקניתי את הניסן 300 ZX שלי התקשר אליי הבחור ואמר לי שמוכן לקבל את ההצעת מחיר שנתתי לו ,שלטעמי הייתה הוגנת מהתחלה לרכב הזה ומצבו, אבל כבר קניתי רכב נוסף וזה לא היה בשבילי בשלב הזה.

לא אהבתי כל כך את התנוחת נהיגה שלה וזה היה אחד הגורמים שגרמו לי לרדת מזה ,אני גבוה ולא היה לי נוח התנוחת נהיגה .ב MK2 קאמרו התנוחה מאוד נוחה לטעמי ,בדור 3 בקאמרו וגם בבני דודים ממשפחת פונטיאק לא היה לי נוח התנוחת נהיגה בדגמים המקבילים

פורסם
האם באמת מורגש כזה הבדל גדול בין המנועים הללו מבחינת התנהגות הרכב/סחיבה/ביצועים?

כן,

כן כן כן, כן כן. כן כן כן כן, כן כן כן וגם כן כן כן.

בכל מקרה גם כן כן כן וכן, ואם כן כן כן אז גם כן כן כן כן כן כן כן.

בקיצור, כן.

:-D

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

תשמע-

בעיקרון אם תוסיף לV6 סופרצרגר+הזרקת אלכוהול + תחליף ראשים

ותשנה את הבוכנות - אז בערך תרגיש כמו V8 בריא מהשנתון הנכון.

ובגדול אם אתה שואל , אז פספסת את המהות של HOTROD וכאלה.

Detroit Iron

• תוכן חדש...