Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל שוכני הפורום חברים ידידים ופיקציות דיגיטליות.

חטאתי עווית פשעתי במשך השנה, אכלתי טרפה, פספסתי שבת,

לא בקרתי בבית בכנסת, ענייניים של בין אדם למקום.

אבל, בענייניים של בין אדם לחברו אני לא אוהב לקלקל, אז:

אם הצפתי אתכם בתמונות של הארלי מעבר לקיבולת האישית שלכם-סליחה.

אם פגעתי ברגע של היסח הדעת, העלבתי, או חלילה גרמתי למישהו אי נוחות-סליחה.

אם חטאתי בחטא הגאווה, השפלתי לקחתי על עצמי חוב ולא קיימתי-סליחה.

אם משהו כועס עלי ביודעין או בסתר, אם עשיתי משהו לא לעניין הייתי ציני מדי או סרקסטי-סליחה.

זמן לחשבון נפש והחלפת שמן, המפלץ ואני מבקשים סליחה מכל מי שעקפנו, וממי שעקף אותנו,

מי שלא הגענו אליו השנה לביקור למרות שהבטחנו. מכל מי ששכחתי את שמו למרות שנפגשנו.

אם הבטחתי ולא קיימתי, אם גרמתי למשהו להאמין סתם-סליחה.

אם פספסתי שימחה או בעוונותיי לא תמכתי בשעת צער, אם הייתי צריך לעשות ולא עשיתי -סליחה.

שתהיה לנו שנה טובה הרבה יותר מהשנה שחלפה, שנפגש רק בשמחות, גמר חתימה טובה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

גמר חתימה טובה.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

מצטרף לכל הברכות.

גמר חתימה טובה.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

• תוכן חדש...