Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם על התגובות האוהדות. זה היה בשבילכם ועבורכם וכמובן עבור הילדים.

נמשיך מחר. יום ארוך מאוד עבר על כוחותינו...

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אירוע נהדר בלוקיישן מיוחד, שיכול גם להתאים לאירועי ה'גביע הנודד' של מועדון החמש.

אירוע שאורגן מכל הלב ועם כל הלב.

חיזקו ואמצו - ושנה נהדרת לכולנו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ארוע נהדר, אין מילה אחרת !

כל הכבוד לחברי פיברקלאב היקרים שטרחו ועמלו ללא לאות, והפיקו אירוע מרשים בכל קנה מידה, להנאת כל המשתתפים.

לעונג היה לי לארח בדרך הלוך וחזור חבר יקר, צביקה קרבורטור, שהתרווח במושב האחורי של הוולבו.

הקטלוג שהפקתם נהדר, ולבטח ישמר בסיפריית ביתי עוד שנים רבות, מזכרת מאירוע נפלא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

וואו

היה יום ארוך

תודה לכם אתם שהאמנתם בנו ובאתם

אתם שתרמתם מזמנכם וכספכם

תודה על הברכות

ולכם פיברים יקרים התודה לכל אחד ואחד מכם

בלעדיכם זה לא היה קורה !!

תודה

רענן

חבר צוות פיברקלאב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם

היה אירוע מושלם!

בבקשה תמשיכו לקיים אירועים כאלה, שלא יהיה חד פעמי!

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

היה אירוע מרשים ביותר ומאוד מכובד

כל הכבוד על הרעיון, ההפקה והביצוע.

והמטרה נעלה

כן ירבו כמותכם !

פורסם

לצוות היוזם והמוביל, לחברי פיברקלאב, ולקהילת בעלי רכבי אספנות, חובבי שימור הרכבים ומורשת מוטורית, שהשתתפו, ולכל אחד ואחד שהשתתפו בהתרמה לעמותת "גדולים מהחיים",

98435535.gif

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם

מה אוסיף ומה אדבר , המפגש בזינגר היה אחר !

הארגון היה למופת!

היתה הרגשה לכל האורחים, שזה לא מפגש רגיל זהו מפגש אחר, עם מסר מאחריו.

המסר הוחדר , כבר בתחילה,יש מכוניות אספנות, ומאחוריהם עומדים אנשים, עם לב ונשמה, שמקדישים זמן רב,על שיפוץ מכוניות אספנות שנראות נפלא, ושיכות לתקופה של דור אחר, אך התשוקה לחזור לעבר ,

,מקננת אצל כל האספנים, אך יחד עם זה, מוקדשת אהבה רבה, וכוונה רבה , לאנשים בתוכנו, שמחלה נוראה פקדה אותם,

ועמותת" גדולים מהחיים", קמה על מנת לעזור להם לשכוח ולו רק לרגע, את מכאוביהם , ולכן מועדון פיברקלאב, שחבריו, פה אחד החליטו לאמץ את העמותה, יצרו חיבור עם רכבי סוסיתא לדורותיהם, ועם העמותה, וחיברו מפגש של רכבי אספנות בכלל, וסוסיתות בפרט, וזאת על מנת ,לארגן התרמה של חברים יקרים, שתרמו בכך שקנו חולצות, ספרים , כובעים ועוד, וארגנו מכירה פומבית של כמה מכשיריי רדיו תדיראן ורדיו מקורי של סובארו שנקנה במכירה פומבית, במחיר סמלי, והוחזר בחזרה לרענן ,למכירה פומבית נוספת, ועל כך אוסיף מברוק, לסיגל מאוו שתרמה מזמנה היקר, ותרמה לוח שעונים, שמורכב בתוך ארון מעץ, יחד עם שעוני חום ,לחץ שמן טעינה וכדומה, יחד עם תאורה שנדלקת , בעת חיבור לחשמל.

מכירת קטלוג מודפס,עם תמונות של דגמי סוסיתא לדורותיהם, שמומנה על ידי ספוסנרים, כגון בני ל. למשל ועוד..

ישר כוח לרענן, שהיה גם המנחה, גם הכרוז של המכירה פומבית, וגם עודד כל הזמן את הקהל הרב, שיתרום לעמותה, וגם חילק פרסים יקרי ערך, לתורמים.

רענן לא נח לרגע, ויש לציין שהוא וחבריו למועדון פיבר קלאב, און יעקבוסון, אריה בן זקן, מוטי קוביה,יוני, ואנשים טובים אחרים, ששקדו כבר מספר חודשים לארגן , את מפגש" ישראלי על הבר",והקדישו ימים כלילות, לארגן זאת עד לרגע האחרון והיו כבר במקום

משעה 8 בבוקר,לארגן מפגש למופת.

לגביי , החזרה לימי הסוסיתות,שהיה לי הכבוד להיות בעל סוסיתא 12 בצעירותי, (למעשה זה היה הרכב הראשון שלי), והיה לי הזכות להיות בעלייה, ולראות שעדיין לא נס ליחם ,עושה לי טוב בלב.

בנוסף לחוויה, היה לי הזכות והכבוד להכיר ולהפגש פנים אל פנים, עם רענן ואון יעקבוסון, ממארגני האירוע, ולהפגש עם מכרים וותיקים, כמו למשל , דודי FF1, אריה בן זקן,בני הספל, ניר בן ארי, שימרון(הידוע בכיניו פזו 504L), יובל הידוע בכינוי( משה והרפורמים),ליאורה ובעלה,שחורי , יניב רז, ניר גרצמן, ארז ממועדון סובארו, אורן קיפניס ודויד נמרי, דורון, וכמובן קובי מילוא בני ל. ,אבי נוף,וסיגל מאוו.

תודה לצלמת המועדון (ליטל)שנתבקשה על ידי, לצלם אותי ,על רקע של אחד ממכוניות האספנות, וכולי תקווה, שהיא תעלה את התמונות לשרשור.

ותודה אחרונה וחביבה, אני מודה לחברי חן פרחי, שטרח לאסוף אותי, מצומת נתניה למפגש ובחזרה, יחד עם אביו!

להתראות במפגש " ישראלי על הבר 2014 " !

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ארוע אדיר !!

כל הכבוד לחברי פיברקלאב שהפיקו אירוע מרשים בכל קנה מידה.

תודה לחברי המפגש הצפוני, שקיבלו החלטה ומחוייבות להשתתף באירוע ייחודי,

של מועדון שמשקיע ומסייע לשימור המורשת המוטורית הישראלית.

גאווה ישראלית !!!!

תרומת יינות - יקב אמפורה, יקב עמק יזרעאל, ליקר מרקט XO במתחם BIG קריות - ע"י המפגש הצפוני

u1t7.jpg

5ih6.jpg

but9.jpg

fjpt.jpg

c8y4.jpg

חפשו אותנו גם בפייסבוק -"המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם !!

פורסם

שנה טובה וחג שמח !!

תמונות וחוויות..............

נתחיל דווקא מ- זינגר'ס, שתרם את המקום ועוד הרבה הרבה להצלחת האירוע,

9z2u.jpg

9sjr.jpg

laj1.jpg

xftl.jpg

qxfg.jpg

h7g6.jpg

4anq.jpg

3kun.jpg

mbzg.jpg

3oi3.jpg

ykma.jpg

x0bn.jpg

rkum.jpg

fxlp.jpg

h6zf.jpg

z1vz.jpg

j2ny.jpg

qgyp.jpg

wjsm.jpg

g22s.jpg

bf97.jpg

"אנה חולצות" ואוו, עבדו קשה !!

afx4.jpg

wnu3.jpg

plg8.jpg

gw5w.jpg

21zn.jpg

d69k.jpg

dute.jpg

bbdz.jpg

o2jh.jpg

p9v4.jpg

p5yp.jpg

ub7j.jpg

הירושלמים - ממפגש טוביה, הידד !!

50ey.jpg

j72s.jpg

sif8.jpg

b9jk.jpg

חפשו אותנו גם בפייסבוק -"המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם !!

פורסם

לאון ןלרענן תודה על האירוח ולשוטפים באירגון נהנתי מאוד מהאוירה וגם המוסיקה היתה מתאימה לשנים אילו ולרענן כל הכבוד שהקים את הפיברקלאב \בעזרתו הרבה ילדים יוכלו לחיות חיים רגילים

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

• תוכן חדש...