Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

* תודה לארה״ב שחיכו עם ההתקפה על הסוריה ולא הרסו לנו את האירוע...

*תודה מיוחדת לעופר זינגר וצוות זינגר׳ס שאירחו אותנו.

* תודה לכל התורמים שבלי להניד עפעף נרתמו למען המטרה וגרמו לאירוע הזה להיות שונה מכולם.

* תודה מיוחדת לכל בעלי הסוסיתא והרום שהתקבצו מכל קצוות הארץ בכדי להעמיד במקום אחד את התצוגה המלאה ביותר שאי-פעם נערכה לדגמי המפעל. 19 המכוניות שבתצוגה יצגו לא רק אקזמפלר אחד מכל דגם, אלא כמעט את כל הגרסאות שיוצרו מכל דגם! כך היו לנו ט דר קוביה גריל עגול, שתי הגרסאות של הקוביה ״דור שני״, סברה, כרמל 1200, שלוש הגרסאות של סוסיתא 12 (כולל כרמל 12 נדירה שניתנה במתנה ובהפתעה לאריה שלנו), ארבע גרסאות מה-13/60 (כולל גלבוע נדירה לא פחות שהוענקה לרבנו ניסים בטקס המרגש), שתי גרסאות של רום 1300 ושלוש הגרסאות של ה-1301. כאמור - התצוגה המלאה ביותר שנעשתה כאן, שסודרה לפי סדר כרונולוגי, מהראשונה ועד האחרונה.

*תודה מיוחדת לאלדן שטרחו ותרמו גרר לטובת שינוע שתי מכוניות מת״א ושגם החזיר לשם את המכוניות בסוף האירוע.

*וכמובן תודות לכל האורחים, המבקרים, החברים והתורמים שבאו וכיבדו את האירוע ומטרותיו.

*תודה לכל המגיבים כאן שמרעיפים עלינו רק מילים טובות. מחמם את הלב לדעת ולהרגיש שעשינו משהו טוב. עבורכם ועבור הילדים.

כמה נתונים נוספים:

*כל אורח שהגיע עם מכונית אספנות, קיבל כובע במתנה ושובר לשתיה חינם.

*כל מי שקנה את הקטלוג שהפקנו (שהכנסותיו קודש לגדולים מהחיים), קיבל מחזיק מפתחות יחודי כהפתעה. הפתעה שנוספה ברגע האחרון של ידי חבר, שאיני רוצה לציין את שמו מבלי לקבל את רשותו.

*כמעט כל חבר שהציג מכונית בתצוגה הראשית, קיבל במתנה את הסטנד המושקע ואת הקאפה שהייתה צמודה אליו.

והכי-הכי חשוב: בסיכום האירוע גילינו שלטובת צעצועים לגן ילדים של גדולים מהחיים,תרמתם לא פחות מאשר 11,000 שקלים! ובמילים: אחד עשרה אלף שקלים! מבחינתנו: אין דבר יותר מרגש מזה ולא היינו יכולים לעשות זאת בלעדיכם.

אז תודות לכולם, חג שמח ושנה טובה ו... להתראות באירוע ״סוגרים את הקיץ 2014״!

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

תודה לחברי "פיבר קלאב" על האירוע . היה "מגניב".

תודה נוספת לחברים דודי , אמיר , וניסים סוסיתא [הגדול] שעזרו לי בחילוץ "הפורד אנגליה"

בדרך חזרה לחיפה. [ ניסים פתר את הבעיה בהינף יד וידע .

תודה ושנה טובה.

פורסם

איזה אירוע מהמם מרגש וממש - אחר !

אין דבר שלא חשבו עליו , ולקבץ כל כך הרבה סוסיתות במקום אחד - שפו ענק !

ארגון מושלם במה מתבטא?

בחשיבה על מקום מעניין וייחודי .

בהכנת שטח החניה להפליא .

מעמד סטנדים עם שילוט לרכבים המוצגים - איזו רמה , אח.... להתפאר

הפקת חוברות - שאותה אשמור לעד . חוברת סוסיתות ממצה בפעם הראשונה . רעיון ענק וחשב לתרבות המוטורית בישראל !

שרותים ניידים ,

יין בתרומה

גרר לעזרה

מכובדים

הגברה

אין מילים בפי לתאר את הארוע המופק ברמה כל כך גבוהה ובמקביל

למטרת "גדולים מהחיים" . גם אתם מארגנים יקרים , גדולים מהחיים .

הראתם שאפשר אחרת . הראתם שאפשר לשלב אירוע שלנו כחובבי ואספני רכב

עם עזרה לקהילה במלא הדרה .

הראתם שכאשר מפיקים ארוע מהנשמה והלב זה מצליח ובענק !

אפשר גם אחרת .

נהנתי מאוד

להתראות בשנה הבאה "ישראלי על הבר 2014 "

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
מה אוסיף ומה אדבר , המפגש בזינגר היה אחר !

הארגון היה למופת!

היתה הרגשה לכל האורחים, שזה לא מפגש רגיל זהו מפגש אחר, עם מסר מאחריו.

המסר הוחדר , כבר בתחילה,יש מכוניות אספנות, ומאחוריהם עומדים אנשים, עם לב ונשמה, שמקדישים זמן רב,על שיפוץ מכוניות אספנות שנראות נפלא, ושיכות לתקופה של דור אחר, אך התשוקה לחזור לעבר ,

,מקננת אצל כל האספנים, אך יחד עם זה, מוקדשת אהבה רבה, וכוונה רבה , לאנשים בתוכנו, שמחלה נוראה פקדה אותם,

ועמותת" גדולים מהחיים", קמה על מנת לעזור להם לשכוח ולו רק לרגע, את מכאוביהם , ולכן מועדון פיברקלאב, שחבריו, פה אחד החליטו לאמץ את העמותה, יצרו חיבור עם רכבי סוסיתא לדורותיהם, ועם העמותה, וחיברו מפגש של רכבי אספנות בכלל, וסוסיתות בפרט, וזאת על מנת ,לארגן התרמה של חברים יקרים, שתרמו בכך שקנו חולצות, ספרים , כובעים ועוד, וארגנו מכירה פומבית של כמה מכשיריי רדיו תדיראן ורדיו מקורי של סובארו שנקנה במכירה פומבית, במחיר סמלי, והוחזר בחזרה לרענן ,למכירה פומבית נוספת, ועל כך אוסיף מברוק, לסיגל מאוו שתרמה מזמנה היקר, ותרמה לוח שעונים, שמורכב בתוך ארון מעץ, יחד עם שעוני חום ,לחץ שמן טעינה וכדומה, יחד עם תאורה שנדלקת , בעת חיבור לחשמל.

מכירת קטלוג מודפס,עם תמונות של דגמי סוסיתא לדורותיהם, שמומנה על ידי ספוסנרים, כגון בני ל. למשל ועוד..

ישר כוח לרענן, שהיה גם המנחה, גם הכרוז של המכירה פומבית, וגם עודד כל הזמן את הקהל הרב, שיתרום לעמותה, וגם חילק פרסים יקרי ערך, לתורמים.

רענן לא נח לרגע, ויש לציין שהוא וחבריו למועדון פיבר קלאב, און יעקבוסון, אריה בן זקן, מוטי קוביה,יוני, ואנשים טובים אחרים, ששקדו כבר מספר חודשים לארגן , את מפגש" ישראלי על הבר",והקדישו ימים כלילות, לארגן זאת עד לרגע האחרון והיו כבר במקום

משעה 8 בבוקר,לארגן מפגש למופת.

לגביי , החזרה לימי הסוסיתות,שהיה לי הכבוד להיות בעל סוסיתא 12 בצעירותי, (למעשה זה היה הרכב הראשון שלי), והיה לי הזכות להיות בעלייה, ולראות שעדיין לא נס ליחם ,עושה לי טוב בלב.

בנוסף לחוויה, היה לי הזכות והכבוד להכיר ולהפגש פנים אל פנים, עם רענן ואון יעקבוסון, ממארגני האירוע, ולהפגש עם מכרים וותיקים, כמו למשל , דרור וסרשטיין,דודי FF1, אריה בן זקן,בני הספל, ניר בן ארי, שימרון(הידוע בכיניו פזו 504L), יובל הידוע בכינוי( משה והרפורמים),ליאורה ובעלה,שחורי , יניב רז, ניר גרצמן, ארז ממועדון סובארו, אורן קיפניס ודויד נמרי, דורון, וכמובן קובי מילוא בני ל. ,אבי נוף,וסיגל מאוו.

תודה לצלמת המועדון ליטל(נהגת שודים))שנתבקשה על ידי, לצלם אותי ,על רקע של אחד ממכוניות האספנות, וכולי תקווה, שהיא תעלה את התמונות לשרשור.

ותודה אחרונה וחביבה, אני מודה לחברי חן פרחי, שטרח לאסוף אותי, מצומת נתניה למפגש ובחזרה, יחד עם אביו!

להתראות במפגש " ישראלי על הבר 2014 " !

עידכון:

אבקש מראש את סליחתם של המכובדים, ואורחי הכבוד,ששמם נשמט בלי משים ובלי כוונה תחילה ,מסיקור המכובדים:

תחילה ליוחאי שנער, ,נציג שובינסקי, ולאורח הכבוד, שקיבל תעודת הוקרה, הלא הוא ניסים סוסיתא,ולגמל שהוזמן אחר כבוד לרחבה, להזים פעם את את השמועה, האם הגמלים הם שחיסלו את כל מאגר הסוסיתות, ששלטו בעבר בכבישים, על ידי אכילת הפיבר, ובכן הגמל הוכיח םעם אחת לתמיד שהוא סולד מפירקלאב, ומעדיף ללעוס חציר ,עשבים, ואת התוצאה הסופית, הוא העז לפלוט על הרחבה.

לסיום תודה נוספת לליטל (נהגת שודים), שהואילה להענות לבקשתי, לצלם אותי יחד עם ניר גרצמן(בתגובה מספר 78) על רקע של MG .

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לרענן ואון וכל חברי הפיברים.

הארוע היה פשוט מקסים, מהמם, משגע, יפה, מתוקתק, מאורגן, מרגש, מעניין, מרתק, נפלא, גאוני, מדהים, מרשים, מעורר התפעלות, יוצא דופן ועוד ועוד....

נהניתי מכל רגע.

שניפגש בארוע הבא.

סיגל

פורסם

:king:

לרענן ואון וכל חברי הפיברים.

סיגל

אנחנו רק שני כלים בתזמורת מופלאה

ניסים תמיר:angel:

איציק חריף:onfire:

יוחאי שנער :type:

אריה בן זקן :bday:

ישראל הופמן :loco:

יוסי הדס :x-mas:

מאיר ועקנין :snipersmi

יוני הכהן :oops:

מוטי(קוביה)חיימוביץ :king:

ניר גלם:2gunfire:

אריק מנדלוביץ :beerchug:

חיים פרס :|

דור וייס:sleeping:

אוהב אותכם המון

רענן

חבר צוות פיברקלאב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם
:king:

אנחנו רק שני כלים בתזמורת מופלאה

ניסים תמיר:angel:

איציק חריף:onfire:

יוחאי שנער :type:

אריה בן זקן :bday:

ישראל הופמן :loco:

יוסי הדס :x-mas:

מאיר ועקנין :snipersmi

יוני הכהן :oops:

מוטי(קוביה)חיימוביץ :king:

ניר גלם:2gunfire:

אריק מנדלוביץ :beerchug:

חיים פרס :|

דור וייס:sleeping:

אוהב אותכם המון

רענן

אתם 'גדולים מהחיים' !!

פורסם

איזה יופי לכם, אני כל כך רציתי להגיע, לעשות כבוד ולצלם. לצערי, נאלצתי לבלות את הסופ"ש בהלל יפה (לא אני המאושפז)...

כל הכבוד לכם. מקווה שמדובר במסורת בתחילתה.

פורסם

חברי צוות פיברקלאב היקרים,

הבמה הייתה שלכם וניצלתם כל ס"מ ממנה.

תרתי משמע.

עבור "גדולים מהחיים", הצלחתם לגייס חיוך של ילד.

תרומות של אלפי שקלים עבור אלפי חיוכים של ילדים.

הנאקה הייתה עבודה בעיניים.

הבדואי סיפר בסוף שרענן לקח מראש אחת עם אולקוס.

שנה טובה ומגרדת!

פורסם

סיגל

השקעתך ברעיון לקולאז', תכנונו, איסוף הפרטים, עיצובו ובניתו המדהימה

תרמו לארוע לא פחות ממעשה חברי פיברקלאב

גם את גדולה מהחיים כל הכבוד על היוזמה, ההירתמות והשותפות בארוע.

פורסם

מדהים, מדהים, מדהים!!!

אין מילים אחרות לתאר את האירוע המושקע הזה.

באמת הפקת ענק!

און וצוות פיברקלאב, כל הכבוד לכם ולכל חובבי האספנות שהגיעו.

נקווה שלאירוע הבא נוכל להצטרף בצורה מסודרת כמועדון, אצלנו הייתה

הרמת כוסית לכבוד ראש השנה בהרצליה.

חג שמח ושנה טובה חברים יקרים :-P

שי ורד

פורסם

היה מדהים,

אני שמח שנפלה בחלקי הזכות להשתתף באירוע כזה,

כל הכבוד ותודה רבה לכל העוסקים במלאכה, עבודה מושלמת

פרט כמובן

לבחור/ה שאחראי/ת על מזג האוויר, :roll: :roll:

להתראות בשנה הבאה ....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

גם אנחנו היינו שם.

אירוע יפה ומאורגן.

כל הכבוד למארגנים למתנדבים ולנותני החסויות.

ועכשיו ניתן לתמונות לדבר.

xb8d.jpg

טילוני I.C.M ואופנוע ג'אווה.

rdb0.jpg

טילוני I.C.M U ודרבי יומבו שסיפור מציאתו נכתב כאן

http://icmisrael.com/forum/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=58

r1df.jpg

we9i.jpg

Uploaded with ImageShack.us

azdx.jpg

rfi7.jpg

1rdg.jpg

l8bk.jpg

3uam.jpg

ניסים סוסיתא מקבל את הסוסיתא שלו.

0fs1.jpg

וגם אריה בן זקן מקבל סוסיתא 12

ניתן לצפות בתמונות נוספות בקישור המצורף.

http://public.fotki.com/ufd41/8hbcg/1-30082013/

ברוכים הבאים - "לעולם הטילונים"

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

פורסם

לכזה ארוע מושקע ומוצלח מגיע אלבום תמונות יותר טוב. הצילומים שראיתי עד עכשיו לא משקפים כמה מרשים היה. הגיעו להערכתי 200 רכבי אספנות מתוכם רואים בודדים בצילומים.

הבאתי מצלמה אבל לא צלמתי כי סמכתי על אחרים שיצלמו. לא עוד.

• תוכן חדש...