Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שני השבוע היה יומנו האחרון בטיול בן שבוע ימים באזור האגמים בצפון איטליה .מאחר והטיסה יוצאת מאוחר בערב תכננו את יומנו כך שבמשך היום נטייל ונגיע למוזיאון של הרכבים העתיקים סביב השעה 16:00 נסייר כשעתיים עד סגירתו ומשם ניסע לשדה התעופה של ורונה שנמצא 9 ק"מ צפונית למוזיאון.ואכן הגענו בשעה שתכננו אך המוזיאון היה סגור .בתוך המוזיאון נראו מספר אנשים כאשר אחד מהם הבחין בנו פתח את הדלת והסביר לנו כי היום באופן חד פעמי המוזיאון סגור .ניסינו להסביר כי אנחנו מישראל ובאנו במיוחד וכו וכו אך הדבר לא הועיל והוא נכנס למוזיאון חזרה .מאחר ולחלק מהמוזיאון יש קירות מסך מזכוכית וניתן לראות חלק מהמוצגים דרכם החלטתי לנסות ולצלם את אותם מוצגים מעבר לקירות הזכוכית .התחלתי לצלם ועשיתי מספר תמונות לפתע נפתחה הדלת של המוזיאון יצא ממנה אדם והזמין אותנו להכנס פנימה כדי לעשות סיור ולצלם אבל רק ל 10 דקות .שמחנו כמובן על ההזדמנות שניתנה לנו נכנסנו פנימה כאשר כל המוזיאון ריק מאדם ומארחנו משמש לנו כמדריך אישי .עשינו סיור מקיף ב2 קומות המוזיאון במשך כ 40 דקות כשאני מצלם בטירוף.כדי שגם אתם תזילו קצת ריר להלן מספר תמונות מתוך למעלה מ 30 שצילמתי .

resized_P1010015 (2).jpg

resized_P1010023.jpg

resized_P1010034.jpg

resized_P1010047.jpg

resized_P1010053.jpg

resized_P1010057.jpg

resized_P1010064.jpg

resized_P1010086.jpg

פורסם
:ok: מה עם היתר ?

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

לאט לאט מה בוער נוציא לאוויר כל פעם כמה תמונות זה לא פשוט צריך לצמצם את גודל התמונה טרם הורדתי תוכנת צמצום ובשלב זה נעזרתי בשלי קליין שקיבלה ממני תמונות צמצמה אותן לגודל הנכון לפרסום והחזירה לי אותן במייל.

תתאזר בסבלנות ויהיה בסדר.

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה מוזר, כשהייתי שם בשנה שעברה החתימו אותי על מסמך שמותר לי לצלם רק בתנאי שלא אעלה את התמונות לרשתות חברתיות או פורומים, האם המדיניות הזאת השתנתה?

כשביקרתי שם הכניסו אותי למרתף שלהם שבו יש פרוייקטים בעבודה וגם כאלה שנגנזו מחוסר מקום, איזה ממתקים יש שם...

• תוכן חדש...