Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשתי ידיים, שמש קופחת ומנוע לוהט לא היה יותר מדי מה לעשות והוזמן גרר שהחזיר אותי לביתי,

מה גרר?

גברים אמיתיים דוחפים אופנועים (במיוחד אם מדובר באופנועים אנגליים) :wink:

מברוק על הטסט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מניע. פלאג מפויח.

הקרבורטור במצב קטטוני ואני מחכה לחדש מחו״ל...

לפחות לא נפל הקרבורטור לרדיאטור ועשה סמטוחה :)

ליאור אני ממליץ לך לשלוח את המגנטו לשיפוץ באנגליה,יש מס' של בתי מלאכה קטנים שעוסקים בשיפוץ מגנטואים.

שם מחליפים את הכבל הפנימי ועושים ליפוף מחדש של הרוטור ומיגנוט אם צריך,כמובן בודקים בתנאים של חום ונותנים אחריות לשנה.

אם לא תעשה כך תצטרך לעשות מנוי לגרר.

חן.

פורסם
ליאור אני ממליץ לך לשלוח את המגנטו לשיפוץ באנגליה,יש מס' של בתי מלאכה קטנים שעוסקים בשיפוץ מגנטואים.

שם מחליפים את הכבל הפנימי ועושים ליפוף מחדש של הרוטור ומיגנוט אם צריך,כמובן בודקים בתנאים של חום ונותנים אחריות לשנה.

אם לא תעשה כך תצטרך לעשות מנוי לגרר.

חן.

המגנטו משופץ וכך גם הדינמו, זה מה שהפליא אותי...

לבסוף כאמור הסתבר שהמצת היה מפוייח, הוחלף לחדש. הקרבורטור הקיים הוא מדגם 42 ולא מתאים לא בנפח ואינו תקין.... ממתין כאמור לאחד חדש מאנגליה.

תודה על העצה! :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

יש משהו בבריטי הישן הזה... שהופך אותו למהנה באופן שונה מכל דבר אחר...

בתחילה, כל הפרוצדורות בכדי להניע... זה לא אופנוע יפני/גרמני/אמריקאי ודומיהם של לסובב מפתח, ליטוף כפתור והמנוע מגרגר... לא לא...

יישור האופנוע, פתיחת ברז דלק, פתיחת מתג חשמל ראשי, לחיצה אחת על ה-Half Compression וקיק אחד רגוע לסובב את המנוע קצת, שיבין שבוקר הגיע (אפילו אם כבר שעת צהריים) ואז, כמה נגיעות ברגלית הקיק עד שהיא מתיישבת במיקום שמרגיש, הנה, זה כאן.... לקחת אוויר, להתרומם עם הגוף ולהוריד את הרגל מכל הלב (ומשקל הגוף)... בד"כ יש מין חצי שניה של שקט של.. רגע.. הניע?.. וכן.. תמיד מניע... אחרי אותה חצי שנייה נשמע .. פק.... פק.... פק.... פק... מחזור ארבע פעימות איטי, מדוד, קצוב ואפילו מדויק למדי באופן שאפשר לשמוע ממש כל פעולה...

הרגלית כבר מקופלת וכל שנותר הוא להיישיר מבט, לשלב להילוך ראשון (בצד ימין, להבדיל מצד שמאל בכל דבר אחר שהוא לא בריטי בא תקופתו) ע"י הרמת הרגלית למעלה (כן, גם זה הפוך בסדר מכל דבר אחר...) ולצאת לדרך...

התחושה היא לא רק רכיבה, זה הרבה מעבר.

התחושה היא של ישיבה על מכונה. ממש כך. מכונה שעובדת שם למטה, מבצעת פעולות מכאניות שבסופו של דבר מניעות שרשרת ולי יש את הזכות להיות ממוקם מעל המכונה הזו ולנווט אותה בדרכה, תהה אשר תהה...

כל רכיבה היא הנאה, כל פעם מחדש. אני רק מחכה לתירוץ (מה? צריך להביא דואר? אה, אז... אני אסע עם ה-BiS), פליאה מהדבר המופלא הזה... הוא לא הכי מהיר, הוא לא הכי מדוייק אבל מבחינתי לפחות, הוא מרגש ומחבר אדם למכונה באופן שקשה מאוד, אם בכלל, לאופנוע מודרני לחבר, ברמה השורשית, כמעט הרוחנית....

ערימת מתכות נעות בנות 61 שנה... מי היה מאמין :lol:

attachment.php?attachmentid=348336&stc=1&d=1375381860

חלומות נועדו להתגשם

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קרבורטור חדש של Amal.

בד"כ אני דוגל בהחלפת הקרבורטורים הישנים במודרניים... הפעם, לא ויתרתי ל-BiS (או שאולי בעצם.. הוא לא ויתר לי..) אך הפעם, החלפתי את הקרבורטור הישן שלא ניתן היה לשיפוץ עקב ריבוי קומבינות לחדש מהניילון, מקורי.

attachment.php?attachmentid=350661&stc=1&d=1377254125

attachment.php?attachmentid=350662&stc=1&d=1377254125

attachment.php?attachmentid=350663&stc=1&d=1377254125

photo 1.JPG

photo 2.JPG

photo 3.JPG

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

בתחילה, כל הפרוצדורות בכדי להניע... זה לא אופנוע יפני/גרמני/אמריקאי ודומיהם של לסובב מפתח, ליטוף כפתור והמנוע מגרגר... לא לא...

יישור האופנוע, פתיחת ברז דלק, פתיחת מתג חשמל ראשי, לחיצה אחת על ה-Half Compression וקיק אחד רגוע לסובב את המנוע קצת, שיבין שבוקר הגיע (אפילו אם כבר שעת צהריים) ואז, כמה נגיעות ברגלית הקיק עד שהיא מתיישבת במיקום שמרגיש, הנה, זה כאן.... לקחת אוויר, להתרומם עם הגוף ולהוריד את הרגל מכל הלב (ומשקל הגוף)... בד"כ יש מין חצי שניה של שקט של.. רגע.. הניע?.. וכן.. תמיד מניע... אחרי אותה חצי שנייה נשמע .. פק.... פק.... פק.... פק... מחזור ארבע פעימות איטי, מדוד, קצוב ואפילו מדויק למדי באופן שאפשר לשמוע ממש כל פעולה...

זה נשמע כמנו משחק מקדים מגרה במיוחד :shock: תוכל לצלם איזה סרטון בפעם הבאה..?

פורסם

בקשה מעניינית, מצטרף.

זכורים לי מטיילי האנפילד מהודו, שהיו מתניעים ברחבת הכניסה של הגסטהאוס.

במיוחד פימפומי הסרק של הרגלית, כפי שכתבת, עד שהיא מגיעה למקום הנכון ואז ההתנעה וה"פם פם פם פם...."

תענוג לאוזניים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...