Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם זה נכון שיש 2 סוגים של הקפאת רישיון רכב?

אחד שניתן להחזיר לכביש ואחד שלא ניתן?

אשמח אם מישהו ישפוך קצת מידע ואור על הסיפור, חיפשתי באינטרנט ולא עלה כלום.

תודה ,

פורסם
אפשר להפקיד את הרישיון - לא לשלם אגרה. קרי הפקדה: ( לא לצבור אגרות)

או אפשר לבטל את הרישיון - להוריד את הרכב מהכביש. קרי הורדה: ( הורדה לצמיתות - חד כיווני )

באם מדובר ברכב מיושן - בן 19 שנה , הפקדה לצורך אי צבירת אגרות , עד שנתיים תצטרך לעשות טסט רגיל . באם יעברו יותר

משנתיים ותרצה להוציא מהפקדה - תצטרך לעבור מכון תקנים שזה בדיקות מחמירות יותר מטסט רגיל .קח בחשבון .

I LOVE MY ALFA ROMEO

פורסם
באם מדובר ברכב מיושן - בן 19 שנה , הפקדה לצורך אי צבירת אגרות , עד שנתיים תצטרך לעשות טסט רגיל . באם יעברו יותר

משנתיים ותרצה להוציא מהפקדה - תצטרך לעבור מכון תקנים שזה בדיקות מחמירות יותר מטסט רגיל .קח בחשבון .

אם אני רוצה להחזיר רכב שהוא שנת 66 לכביש ונאמר לי שהוא הורד מהכביש באופציה השניה אין סיכוי בכלל להחזיר אותו גם לא כאספנות?

פורסם

אפשר - וכבר עשו את זה. מדובר בפרוצדורה משפטית מייגעת בה אתה נדרש להוכיח שלא היית מודע לסופיות של הביטול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם תחזיר אותו כאספנות אז הבדיקת מעבדה מתבטלת, אלא אם כן הוא הורד מהכביש בגלל ליקוי.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

דרך אגב לידע כללי לרכב אספנות אין צבירת אגרות לרכב מיושן כן

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם
אם אני רוצה להחזיר רכב שהוא שנת 66 לכביש ונאמר לי שהוא הורד מהכביש באופציה השניה אין סיכוי בכלל להחזיר אותו גם לא כאספנות?

אין לי אישית ניסיון עם סיטואציה כזו כמו שלך אבל מניסיון עם רכב מיושן , תגיע למשרד הרישויי ותהיה אסרטיבי , תעמוד על שלך ובוודאי תלויי על מי אתה נופל . אגב , אם לא הולך במשרד רישויי מסויים , אל תתעצל - גש למשרד אחר , פעל ויש מצב ששם יעזרו לך . הם לא סגורים על עצמם . מקווה שעזרתי משהו . אל תשכח לעדכן !:-)

I LOVE MY ALFA ROMEO

פורסם
באם מדובר ברכב מיושן - בן 19 שנה , הפקדה לצורך אי צבירת אגרות , עד שנתיים תצטרך לעשות טסט רגיל .

.

האם רכב מיושן שרישיונו הופקד לצורך אי תשלום אגרות ומוחזר לכביש לפני שעברו שנתיים (נניח שנה ועשה חודשים לאחר ההפקדה) צריך לשלם רטרואקטיבית אגרות רישוי על השנה ועשרה חודשים בהן הרישיון היה מופקד והרכב לא נסע על הכביש?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
האם רכב מיושן שרישיונו הופקד לצורך אי תשלום אגרות ומוחזר לכביש לפני שעברו שנתיים (נניח שנה ועשה חודשים לאחר ההפקדה) צריך לשלם רטרואקטיבית אגרות רישוי על השנה ועשרה חודשים בהן הרישיון היה מופקד והרכב לא נסע על הכביש?

לאחר תקופה זו שציינת - לא תשלם אלא על ההפרש שנותר מרגע הוצאה מהפקדה ועד לתאריך הטסט שמתקרב .

I LOVE MY ALFA ROMEO

פורסם
לאחר תקופה זו שציינת - לא תשלם אלא על ההפרש שנותר מרגע הוצאה מהפקדה ועד לתאריך הטסט שמתקרב .

כלומר טכנית ניתן לשמור אופציה להשמשת רכב עד גיל אספנות בצורה הבאה:

1. להפקיד את הרישיונות שלו במשרד הרישוי (הקפאה).

2. אחרי שנה ו-11 חודשים להחזיר אותו לכביש ותשלום אגרה יחסית של חודש.

3. הקפאה נוספת לשנה ו-11 חודשים וחוזר חלילה...

* אולי בין סעיף 2 ל-3 יהיה צורך לשלם אגרה לשנה מלאה קדימה בהתאם לרצון בעל הרכב ואם הרכב נכנס להקפאה יש מנגנון קיזוז\זיכוי של האגרות.

האם אני צודק?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

* אולי בין סעיף 2 ל-3 יהיה צורך לשלם אגרה לשנה מלאה קדימה בהתאם לרצון בעל הרכב ואם הרכב נכנס להקפאה יש מנגנון קיזוז\זיכוי של האגרות.

האם אני צודק?

כל מה שרשמת - מדוייק !

I LOVE MY ALFA ROMEO

פורסם

האם אני צודק?

אם אתה מתכוון לשמור אותו לאספנות, התהליך הוא מסורבל וסתם

כאשר יגיע הזמן ף הפוך לרכב אספנות ואז מתבטלים כל החובות + החובה לבדיקת מעבדה.

אין צורך בכל התהליך המייגע שתארת...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...