Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולבו 121

inonlevy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני 20 שנים אבי רכש וולבו 121

מאז ועד היום הרכב עומד ללא שימוש

אנחנו עכשיו רוצים להתחיל לשפץ אותו

אני אשמח לקבל עזרה בשני נושאים עיקריים

1. לאבי אין את הרישיונות או מסמכי העברת בעלות, איך בודקים שהרכב בכלל בר שימוש או שאולי לא ניתן להוציא לו בכלל רשיון

2. איך מתחילים תהליך של שיפוץ ? מישהו יכול להמליץ על מוסכניק שמתמחה בדגם הזה?

תודה על העזרה

פורסם
שלום לכולם

1. לאבי אין את הרישיונות או מסמכי העברת בעלות, איך בודקים שהרכב בכלל בר שימוש או שאולי לא ניתן להוציא לו בכלל רשיון

תודה על העזרה

צור איתי קשר:

054-6884877 אסף.

חבר מועדון ה-5

פורסם

תגיע היום, או בכל יום שישי, למפגש השפלה של מועדון ה5, ברחבת היכל התרבות של נס ציונה, שם תפגוש מספיק אנשים שישמחו לעזור לך.

המפגש בין השעות1600 ל1900.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

מוסך חיבה באזור רח' שונצינו בת"א מתמחה בוולוו ישנות.

אני מטפל בוולוו שלי אצל מאיר ממוסך שמשון ברח' שונצינו, צמוד לסניף הדואר. זה מוסך של חבר'ה מהדור הישן. אחד העובדים בן 83(!). מקצוענות של פעם והכי חשוב: ישרים כמו סרגל. עושה מכונאות וחשמל. גם גז מזגנים ישן.

03-5622194 אם תלך אליו - תגיד שאילן עם הוולוו הפנה אותך.

לגבי חלקים: יש את הפירוקיה - גרר שלמה בבני ברק שמחזיק חלקי חילוף משומשים של וולוו ישנות.

ואני ממליץ על אהרון בטל' 052-4690018. האיש חובב וולוו ואינצקלופיה מהלכת לוולוו, בעל מגרש וולוו בהולנד. כרגע הוא בארץ ובקרוב יצא להולנד. כשיחזור יכול להביא לך חלקים שאתה צריך.

לגבי בדיקת בעלות וסטאטוס הרכב - שאבא שלך יגש עם ת"ז לסניף של משרד הרישוי ויקבל שם את כל התשובות, כולל מסמכים חדשים של הרכב.

אם הרשיונות לא הוקפאו, תיאלצו לשם רטרו את אגרת הרישוי עבור כל השנים שהרכב עמד, או להפוך אותו לאספנות ולאפס את חובות האגרה.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אני מטפל בוולוו שלי אצל מאיר ממוסך שמשון ברח' שונצינו, צמוד לסניף הדואר. זה מוסך של חבר'ה מהדור הישן. אחד העובדים בן 83(!). מקצוענות של פעם והכי חשוב: ישרים כמו סרגל. עושה מכונאות וחשמל. גם גז מזגנים ישן.

03-5622194 אם תלך אליו - תגיד שאילן עם הוולוו הפנה אותך.

שלשום הייתי שם עם הפיז'ו 505 לבדוק בעיה בטעינה, טיפל בי צביקה והתרשמתי שהוא מקצוען.

לכן אתמול הגעתי להחליף גומיות לציריות (הנעה אחורית), והעובד הקשיש השני התחיל לפרק את הגלגלים הקדמיים...

כשפירקו את הגרמושקות הם לא ניקו את הלכלוך והגריז הישן אלא רק הוסיפו גריז חדש.

אחרי זה החליפו לי משאבות בלם אז ניקזו את האוויר לא "לפי הספר", לא ידעו שיש מפצה בלימה וצריך להחזיק אותו לחוץ, והדוושה הפכה לספוגית. כשביקשתי שירוקנו שוב מאיר הבעלבית צעק עלי שכנראה הלכה המשאבת המרכזית וחבל על השמן, בכל זאת ניקזו שוב אבל זה לא הסתדר.

לשם כנראה אני לא אחזור.

פורסם
שלום לכולם

תודה על העזרה

באם אתה מעוניין בחלקים מכניים אני אוחז במלאי לא זעיר, כולל 2 מנועים, אחד חדש באריזה B18

• תוכן חדש...