Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת סיום שיפוץ אמבולנס שברולט סברבן/פרנקלין 63-66 חסר לי תמונות שבהן נראה בבירור הכיתוב והמיקום המדוייק על גבי הרכב.

יש לי את אלבום ה-80 למגן דוד אדום ודווקא לדגם הזה התמונות לא ברורות .

אשמח לקבל הפנייה / תמונות .

אשמח גם לקבל ציוד מד"א משנות ה 60 שמתאים לאמבולנס.

תודה .

צביקה מרגלית

פורסם
לקראת סיום שיפוץ אמבולנס שברולט סברבן/פרנקלין 63-66 חסר לי תמונות שבהן נראה בבירור הכיתוב והמיקום המדוייק על גבי הרכב.

יש לי את אלבום ה-80 למגן דוד אדום ודווקא לדגם הזה התמונות לא ברורות .

אשמח לקבל הפנייה / תמונות .

אשמח גם לקבל ציוד מד"א משנות ה 60 שמתאים לאמבולנס.

תודה .

אמרתי לך כבר תבקש מספר טלפון מהבעלים הקודמים של האמבלונס הם בזמנו דיברו עם הנהג המקוי של הרכב הזה והוא הבטיח להביא להם ציוד מקורי של הרכב הזה מיטה אינפוזיה ועוד כל מיני ...

פורסם

בני הספל!

הדגם הוא הדגם ,

אני זקוק לתמונות כאמבולנס עם הכיתוביות בצד של מגן דוד אדום, של הדגם הזה ספציפי.

בארכיון שלך בטוח יש.

צביקה מרגלית

פורסם
אמרתי לך כבר תבקש מספר טלפון מהבעלים הקודמים של האמבלונס הם בזמנו דיברו עם הנהג המקוי של הרכב הזה והוא הבטיח להביא להם ציוד מקורי של הרכב הזה מיטה אינפוזיה ועוד כל מיני ...

דברתי איתם ומסתבר שהם לא קבלו כלום.

צביקה מרגלית

פורסם

שלום צביקניו.

קודם כול אתה צריך לחזור בתשובה ואז הכול מותר ואתה מעל החוק.

לגבי הצבע לא חשוב הגודל חשוב כמה עולה.

בנוסף לא רוצה לעזור לך ביכלל.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...