Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפגש השרון

מתארגן לנסיעה ולהשתתפות מכובדת.

פרטים אירגוניים יתפרסמו לפני האירוע.

אבי נוף

איזה כייף שיש המון חברים

המון חברים בכל מני צבעים ......

יאללה מסיבה :bday::popcorn::beerchug:

לאור ההיענות הרחבה והצפי לשפע של חברים ומוזמנים, המפגש כבר נהפך לאירוע של ממש. או כמו שרענן כתב - ולא בכדי - יאללה מסיבה!

אז העלנו הילוך בהכנות לאירוע, כל אחד מחברי פורום פיברקלאב המצומצם כבר לוקח על עצמו מטלות לטובת האירוע ובנוסף, יש לא מעט אחרים שמוכנים להירתם בכדי לסייע ולעזור ואפילו לתרום לשיפור האירוע וכבר יש סגירות לשפע של פינוקים ובתקווה שעד האירוע יהיו עוד הפתעות.

כבר עכשיו אפשר לספר כי מעבר לכוס בירה/קפה קר שיקבל כל מי שיגיע עם מכונית אספנות, תהיה שתיה קרה בשפע ויהיה גם - כיאה למפגש ישראלי - שפע מגשי פירות ממיטב תוצרת הארץ.

כמו כן, נסגר הדי-ג'י שינעים לנו את האווירה וזו רק ההתחלה...

ושוב, בכדי לחדד את הנקודה: האירוע הוא באירגון פיברקלאב, אבל לטובת כולם! לא רק בעלי מכוניות ישראליות. כולם ללא יוצא מהכלל מוזמנים. אפילו בעלי מכוניות צרפתיות... :wink::lol: צחוק בצד - במקום תהיה לנו חניה גדולה ומסודרת שבה יחנו המכוניות שורות-שורות והמבקרים יוכלו להתרשם מהן, זאת בנוסף למשטחי הדשא, פינות הישיבה שיהיו פזורות בשטח וכן החלק החיצוני של המסעדה.

ועוד תזכורת: הרעיון הוא לעשות תצוגת מכוניות ישראליות וגם סקירה היסטורית (על ידי יוחאי שנער) לכל שרשרת הדגמים שיוצרו כאן. מגוון הדגמים הקיים והנגיש הולך ומתמלא ובחלק מהמקרים יש לנו יותר מאשר אקזמפלר אחד לתצוגה (ובתצוגה הנפרדת - צריך רק אחד מכל גרסה). ולפיכך, אנחנו חוזרים ומדגישים: מכוניות האורחים יזכו לקדימות בתצוגה על פני מכוניות חברי פיברקלאב. כך למשל, מוזמן לאירוע חבר אשר לו טנדר רום 1301 כמו שלי. אם הוא יגיע, מכוניתו תעמוד בתצוגה ושלי תופנה אחר כבוד לחניה הכללית וכך יהיה עם שאר מכוניות החברים.

פרטים נוספים ועידכונים - בהמשך.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מקווה שיהיה מקומות חניה לכולם.

יש במקום חניה לעשרות מכוניות אספנות במתחם ואין סוף חניה מסביב למבקרים נוספים.

נראה לי שיהיה בסדר.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

בעלי מכוניות צרפתיות מוזמנים און

ומה עם בעלים של פולניות?:lol:

אין עוד מלבדו חבר צוות פיברקאלב יעוץ בשיקום רכב אספנות

יצור צינורות ברקס ממתכת במחיר לכול כיס ניקוי חול עד גודל גנט

פורסם
בעלי מכוניות צרפתיות מוזמנים און

ומה עם בעלים של פולניות?:lol:

מה המדיניות לגבי חבר פיברקלאב , בעל רכב צרפתי ונשוי לפולניה ?

בבקשה לא להחמיר, גם ככה זה קשה עד בלתי אפשרי...:oops:

פורסם
מה המדיניות לגבי חבר פיברקלאב , בעל רכב צרפתי ונשוי לפולניה ?

בבקשה לא להחמיר, גם ככה זה קשה עד בלתי אפשרי...:oops:

במקרה כזה - אין מה לעשות. מצטער. התקנון מאוד ברור בעניין הזה... אהה! למעט אם לבעלי הצרפתיה יש גם פיברית. או-אז זה בעצם בסדר גמור.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם
במקרה כזה - אין מה לעשות. מצטער. התקנון מאוד ברור בעניין הזה... אהה! למעט אם לבעלי הצרפתיה יש גם פיברית. או-אז זה בעצם בסדר גמור.

תודה רבה , אגיע בשמחה.

אתה מצטער ? אין לך מושג כמה אני מצטער .

פורסם
אנחנו באים וחבל שאין לי רישיון עם היה גם הבמוו היתה מגיע

ברוכים הבאים! עדן, תרענן את זכרוני: הסטיישן שלך עם מנוע פורד או טריומף?

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

בראבו על הארגון! כבר יצאתי לדרך עם השבדית שלי:wink: ...

זה הדבר הכי קרוב לפיבר שיש לי( בתא המנוע שוכן לו מנוע פורד M15 , סוג של בן דוד מהטאונוס של מנוע הפורד של הסוסיתא...)

בברכה, גרצמן

image.jpg

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

כאחד שמקורב לחברה בפיבר קלאב ואחרי הפגישה שלנו שהייתה במקום היום

נראה לי שנשאר שם לאפטרפרטי

הולך להיות שמח

אין עוד מלבדו חבר צוות פיברקאלב יעוץ בשיקום רכב אספנות

יצור צינורות ברקס ממתכת במחיר לכול כיס ניקוי חול עד גודל גנט

פורסם

מגיע עם הסברה ועם האשה.

Clip.jpg

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...