Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברור שהחלום של כולנו הוא רכב כמה שיותר מקורי, אין לזה תחליף. ואין יותר מקורי מזה!! ויחד עם זה, סיפור אישי קטן. למרצדס שלי יש 370000 ש״ח, ולפי בדיקת היסטוריה השעון עצר לעוד 50000...והיא נוסעת נפלא. זה כמובן אוטו שתוחזק ומוחזק ברמה גבוהה ובמקצועיות, והתוצאות בהתאם.

האלפתא שלי משנת 1980, ויש לה 126000 קילומטר...היא כמובן מקורית להפליא אבל המכאניקה, אללה יוסתור!! אפ פעם לא ידעתי כמה חלקי גומי יש באוטו ( רמז: המון!!) כמה חלקם יקרים, וכמה הם יכולים להתפורר...כמה נזילות יש ברכב שעמד כל כך הרבה ( מכול חור אפשרי), כמה משאבות ( רמז: כולן) סובלות מחוסר שימוש, כמה כל, אבל כל מה שמסביב למנוע דרעאק, והרשימה הולכת ונמשכת עוד ועוד. אם במרצדס השקעתי בנחת ובשלווה שיפורים בזמן ובתקציב שבא לי, באלפא אין אפ חלק שלא הצריך שיפוץ ו/או החלפה! נכון שבסוף היא תהיה חדשה מכאנית, אבל בחיים לא נתקלתי באוטו שחייבים לעשות בו ה כ ל. ! וזה רק מעמידה ממושכת. בקיצור, סיפור קטן עם מוסר השכל...

לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם הקילומטרז' היה הפוך ולאלפא היו 420K ולמרצדס 126K...

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...