Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הרבה יותר גרוע מרכב נוסע !

סלח לי (בלי לפגוע) אבל אתה מדבר שטויות,

כמובן רק לפי התמונות הרכבים חדשים עוד בניילונים והפנים חדש בדיוק כמו שיעמדו חלקים במחסן של החנות חלפים,

הרכבים אוחסנו פה במקום ייבש ונראים מעולה ,

לי נראה שרק צריך לשטוף את הרכבים לייבש עם ג'ילדה טובה לעשות פוליש עדין למרוח ווקס ושלום על ישראל

מה שכן צריך להחליף גומיות במכלולי הרכב שהתייבשו כגון גומיות של המשאבות ברקס,צינורות ברקס ,מחזירי שמן , בושינגים וכ"ו וגם לא בטוח שהם התייבשו ,

סביר להניח שבגלל שהם אוחסנו חדשים לגמרי ולא נסעו איתן הגומיות והחלקים עדיין מרוחים עם חומרי שימור שיוצאים מהמפעל כמו סיליקון

חומר סיכה או טאלק

נראה מדהים!!!

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

כל בר דעת ואחד שקצת מבין יודע שזה לא בדיוק להניע ולנסוע,בדיקה יסודית של כל מערכות הרכב מהקל לכבד,החלפת שמנים ,פילטרים,גירוז פיטמות סיכה,החלפת שמנים,גיר ובק אקס,המכוניות האלו גם אם לא נסעו בהן איבדו את המושג חדש אחרי השנים שהן עמדו,עדיף בעיניי רכב נוסע ומטופל על הרכבים האלו במצבן הנוכחי,כמובן הרוכשים המאושרים ייזכו לרכב שלא נסע הרבה אך להמנע מהטיפולים המוזכרים לעיל לא ולא ,שייסעו בדרכים בטוחות,ויהנו,אם הם ימכרו היה יכול להיות נחמד לשים את היד על מי מהמכוניות .

עופר בן צבי

פורסם
כל בר דעת ואחד שקצת מבין יודע שזה לא בדיוק להניע ולנסוע,בדיקה יסודית של כל מערכות הרכב מהקל לכבד,החלפת שמנים ,פילטרים,גירוז פיטמות סיכה,החלפת שמנים,גיר ובק אקס,המכוניות האלו גם אם לא נסעו בהן איבדו את המושג חדש אחרי השנים שהן עמדו,עדיף בעיניי רכב נוסע ומטופל על הרכבים האלו במצבן הנוכחי,כמובן הרוכשים המאושרים ייזכו לרכב שלא נסע הרבה אך להמנע מהטיפולים המוזכרים לעיל לא ולא ,שייסעו בדרכים בטוחות,ויהנו,אם הם ימכרו היה יכול להיות נחמד לשים את היד על מי מהמכוניות .

אה באמת ? איזה קטע ואני לתומי חשבתי לקנות אחת וישר לעשות איתה טיול שורשים בארצות הברית בלי טיפול ובלי כלום ,

אני בכלל הייתי נשאר עם השמן מנוע וגיר המקורי ,

מה שאפשר להשאיר מקורי עדיף :roflmao:

תגיד אתה ממליץ להחליף גם צמיגים או רק את האויר בצמיגים ?

סתם סתם אני ציני ואתה צודק ב 100 אחוז לגבי הטיפולים וזה ברור לא?

מה שאתה לא צודק לדעתי זה שעדיף רכב נוסע ומטופל .( כאילו ברור שעדיף רכב שנסע 50 שנה מאשר רכב שעמד חדש חמישים שנה , כל בר דעת יגיד לך ,אני שוב פעם ציני למי שלא הבין )

אלא אם כן הכוונה שלך הייתה שעדיף רכב מטופל ונוסע מודל 2011

ברכבים האלו המנוע והגיר חדשים !!! ,צריך רק מחזירי שמן !!! ותתפלא הרבה מהם אפשר להניע והמנועים יעבדו כמו

שעון שוויצרי

אני לא אריק אבל כל מה שאני יודע זה מאריק :lol:

פורסם
אה באמת ? איזה קטע ואני לתומי חשבתי לקנות אחת וישר לעשות איתה טיול שורשים בארצות הברית בלי טיפול ובלי כלום ,

אני בכלל הייתי נשאר עם השמן מנוע וגיר המקורי ,

מה שאפשר להשאיר מקורי עדיף :roflmao:

תגיד אתה ממליץ להחליף גם צמיגים או רק את האויר בצמיגים ?

סתם סתם אני ציני ואתה צודק ב 100 אחוז לגבי הטיפולים וזה ברור לא?

מה שאתה לא צודק לדעתי זה שעדיף רכב נוסע ומטופל .( כאילו ברור שעדיף רכב שנסע 50 שנה מאשר רכב שעמד חדש חמישים שנה , כל בר דעת יגיד לך ,אני שוב פעם ציני למי שלא הבין )

אלא אם כן הכוונה שלך הייתה שעדיף רכב מטופל ונוסע מודל 2011

ברכבים האלו המנוע והגיר חדשים !!! ,צריך רק מחזירי שמן !!! ותתפלא הרבה מהם אפשר להניע והמנועים יעבדו כמו

שעון שוויצרי

אני לא אריק אבל כל מה שאני יודע זה מאריק :lol:

אייזה קטע ,אני ממליץ לך לנסוע ,או לקנות אחת באתר שלהם,נדמה לי שהן מוצעות למכירה,כמו שהן בחר לך את אחת המכוניות שחפצה נפשך בה,(אלא אם כן תבחר לנסוע לשם לקנות אחת מהן ולנסוע ברחביי ארהב)אם תניע את הרכב כפי שהוא עם השמן המקורי(בהנחה שאתה יודע את תכונותיו של השמן לאורך זמן גם שהרכב לא הונע לפרק זמן ארוך,התחמצנות אתה יודע)

אז או שיתמזל מזלך ותחרוש את כל ארצות הברית,או שאחרי פרק זמן לא ידוע המנוע יתפס כי השמן מחומצן,ולא החלפת אותו ,לגבי הצמיגים,צמיגים נוטים להתייבש נכון אני מסכים איתך הצמיגים חדשים,רק שארבעים שנה חלפו,סע גם איתם כפי שהם

אפשר ומזלך גם כאן יהיה טוב ותיסע איתם אייזה 200 קילומטר לפניי ש.................נכון שהמכלולים לא נסעו בכלל ,בהנחה שכמובן השמנים שבתוכם לא איבדו את צמיגותם,ולו רק בכלל היותם עומדים לא זמן ארוך מידיי רק 40 שנה :)

אז בשביל הספורט או שחפצה נפשך הצינית לנסוע לארהב לרכוש אחת,ספר חוויות אני אולי אקנה אחת אחריך........

עופר בן צבי

פורסם
סלח לי (בלי לפגוע) אבל אתה מדבר שטויות,

כמובן רק לפי התמונות הרכבים חדשים עוד בניילונים והפנים חדש בדיוק כמו שיעמדו חלקים במחסן של החנות חלפים,

הרכבים אוחסנו פה במקום ייבש ונראים מעולה ,

לי נראה שרק צריך לשטוף את הרכבים לייבש עם ג'ילדה טובה לעשות פוליש עדין למרוח ווקס ושלום על ישראל

מה שכן צריך להחליף גומיות במכלולי הרכב שהתייבשו כגון גומיות של המשאבות ברקס,צינורות ברקס ,מחזירי שמן , בושינגים וכ"ו וגם לא בטוח שהם התייבשו ,

סביר להניח שבגלל שהם אוחסנו חדשים לגמרי ולא נסעו איתן הגומיות והחלקים עדיין מרוחים עם חומרי שימור שיוצאים מהמפעל כמו סיליקון

חומר סיכה או טאלק

נראה מדהים!!!

אני גם בדעה הזאת, כל מילה בסלע :mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

פורסם
אייזה קטע ,אני ממליץ לך לנסוע ,או לקנות אחת באתר שלהם,נדמה לי שהן מוצעות למכירה,כמו שהן בחר לך את אחת המכוניות שחפצה נפשך בה,(אלא אם כן תבחר לנסוע לשם לקנות אחת מהן ולנסוע ברחביי ארהב)אם תניע את הרכב כפי שהוא עם השמן המקורי(בהנחה שאתה יודע את תכונותיו של השמן לאורך זמן גם שהרכב לא הונע לפרק זמן ארוך,התחמצנות אתה יודע)

אז או שיתמזל מזלך ותחרוש את כל ארצות הברית,או שאחרי פרק זמן לא ידוע המנוע יתפס כי השמן מחומצן,ולא החלפת אותו ,לגבי הצמיגים,צמיגים נוטים להתייבש נכון אני מסכים איתך הצמיגים חדשים,רק שארבעים שנה חלפו,סע גם איתם כפי שהם

אפשר ומזלך גם כאן יהיה טוב ותיסע איתם אייזה 200 קילומטר לפניי ש.................נכון שהמכלולים לא נסעו בכלל ,בהנחה שכמובן השמנים שבתוכם לא איבדו את צמיגותם,ולו רק בכלל היותם עומדים לא זמן ארוך מידיי רק 40 שנה :)

אז בשביל הספורט או שחפצה נפשך הצינית לנסוע לארהב לרכוש אחת,ספר חוויות אני אולי אקנה אחת אחריך........

עופר ידידי לא הבנת אותי נכון והכל בצחוקים לגבי הטיול , השמן המקורי והצמיגים

ואני מדבר רק על המכוניות החדשות ושהוחסנו בפנים בין כל הרכבים שנמצאו שם ולא על הרכבים המשומשים שהסוחר הזקן עשה איתם טרייד אין או עמדו בחצר בחוץ, יש שם גם רכבים משומשים שנמכרים או לשיפוץ או לחלקים.

תקרא שוב את הכתבה תראה את הוידאו ואת התגובות שלי בשרשור ,

ברור שצריך לעשות טיפול והחלפת שמנים צמיגים וקצת חלודה וכ״ו ....אבל ראבק איך אתה יכול להגיד שרכב שנוסע חמישים שנה ומטופל יותר טוב מרכב חדש שעמד במקום סגור וייבש שנים על גבי שנים???

לדעתי תהיה שם מלחמה על הרכבים ומחירים מטורפים,

זה פאקינג נדיר האוצר הזה !!!

פורסם

אתם מדברים שטויות, ברור שצריך לעשות טיפול ראשוני לרכבים ולבדוק הכל לפני שמניעים ונוסעים אבל אל תשכחו שכל המכלולים שם חדשים, גם אם עמדו ולא נסעו בכלל, חוץ מהשמן שבהם אין להם שום שחיקה.

תסתכלו על זה בצורה אחרת, אם הייתם צריכים להחליף עכשיו גיר או מנוע והייתם מוצאים חדשים שישבו במחסן 40 שנה, לא הייתם קונים? הייתם מחפשים מפירוק בגלל שלפחות הוא עבד?

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
אתם מדברים שטויות, ברור שצריך לעשות טיפול ראשוני לרכבים ולבדוק הכל לפני שמניעים ונוסעים אבל אל תשכחו שכל המכלולים שם חדשים, גם אם עמדו ולא נסעו בכלל, חוץ מהשמן שבהם אין להם שום שחיקה.

תסתכלו על זה בצורה אחרת, אם הייתם צריכים להחליף עכשיו גיר או מנוע והייתם מוצאים חדשים שישבו במחסן 40 שנה, לא הייתם קונים? הייתם מחפשים מפירוק בגלל שלפחות הוא עבד?

אל תעתיק ממני , אני אמרתי קודם :-D

פורסם

אף אחד לא אמר שזאת לא מציאה אבל זה רחוק מלהניע ולנסוע ,מה עם ראש המנוע שעמד עם מים 40 שנה? סבירות גם שהמנוע טפוס ,גיר עם שמן שעומד 40 שנה סבירות גבוה שצריך לעבור שיפוץ ,כל מערכת הקרור פלנשים משאבת מים ,צינורות ברקס שעל מדף גם לא יחזיקו 40 שנה משאבות ברקס,מחזרי שמן אם יש עכברים סבירות שאכלו חלק מצמות החשמל ועוד ועוד

הרכב בר שיפוץ וכיף לשפץ דבר כזה אבל הכל עניין של מחיר עלות ראשוני

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

יש לי חבר בארצות הברית,הוא אספן,יש לו 20 מכוניות מדגם סטודיבייקר,לאחרונה הוא קנה עוד אחד לאוסף סתם שיהיה,יש לו באוסף סטודיבייקר הווק שנסע רק 230 מייל,הוא קנה אותו מאשה מבוגרת לפני 20 שנה,ברכב היו אז רק 200 מייל,הוא כמעט לא נוסע ברכב אך מקפיד להחליף כל שנה שמנים,הרכב על ליפט הצמיגים הוחלפו כי הם היו יבשים,יכול להיות שחלק מהמכוניות שמורות כחדשות אך מימד הזמן מחייב טיפול בזמן,לא ראיתי את המכוניות מול העיניים,יכול להיות שיתדלקו אותן,רגע מה קוןרה לדלק אחרי 40 שנה הופך למיים לא?

נמשיך לעקוב אחריי ההתפתחויות באשר לרכבים האלו,שוב לא מאמין שלא יחליפו בהן שמנים לראיה יכלו לרכוש עבורם מצברים ולהניע אותם,אך העדיפו לדחוף אותם החוצה,על כל פנים מה שאני היתי עושה גם בקניית מנוע או גיר כמעט חדשים זה לפרק את האגן שמן לבדוק שהמייסבים שלמים,לשפוך שמן לצילינדרים להחליף לשמן חדש פלאשינג מנוע,בדיקת שמן גיר,שמן סרן אחורי ,בלמים שאינן תפוסים כולל בדיקת לחץ במשאבת הבלמים שלדעתי צריך לפרק את כל מכלול הבלמים והאביזרים הבטיחותיים ברכב

לוודא שהכל תקין ואז אההה ולבדוק תפקוד משאבת המיים ומערכת הקרור :)

עופר בן צבי

• תוכן חדש...