Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אף אחד לא אמר שזאת לא מציאה אבל זה רחוק מלהניע ולנסוע ,מה עם ראש המנוע שעמד עם מים 40 שנה? סבירות גם שהמנוע טפוס ,גיר עם שמן שעומד 40 שנה סבירות גבוה שצריך לעבור שיפוץ ,כל מערכת הקרור פלנשים משאבת מים ,צינורות ברקס שעל מדף גם לא יחזיקו 40 שנה משאבות ברקס,מחזרי שמן אם יש עכברים סבירות שאחלו חלק מצמות החשמל ועוד ועוד

הרכב בר שיפוץ וכיף לשפץ דבר כזה אבל הכל עניין של מחיר עלות ראשוני

בהנחה שיש יוצאים מן הכלל לא צריך שיפוץ מנוע ולא נעליים

המנועים האלה והגירים חדשים וגם הראש מנוע עם המיים שעמדו,

כל מערכות סגורות ולא נגרם שום נזק פרט להתחמצנות של השמן שצריך להחליף כי לא בריא להשתמש בו אבל את עבודת השימור השמן עשה טוב מאוד 50 שנה ,

וצינורות ברקס לא בטוח שניזוקו

אתה יכול להחליף אותם בשביל ההרגשה הטובה אבל לא בטוח שהם לא בטיחותיים ולא יעשו את העבודה.

לגבי העכברים אתה צודק אבל אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שאין נזקים כאלו,

עוד מאט תגידו לי גם שיכול להיות פאק של הייצרן וכל הרכבים משנת 1957 צריכים לחזור למוסך המורשה לתיקון התקלה :lol:

אני מתפלא עליך,

אני קניתי mga משומשת !!! לא חדשה שעמדה רקובה בתוך אסם בארצות הברית 30 שנה והמנוע וכל המכלולים עובדים כמו שעון אז ברכב חדש שעמד לא יעבוד ?

ה mg midget של אריק עם ההגה בצד ימין לא נמצאה באיזה לול פה בארץ לפני שנים אחרי שעמדה 20 שנה? והנענו אותה אצלו במוסך

( באותה תקופה הייתי פועל שלו במוסך בעבודה מועדפת אחרי הצבא :wink: )

והרכב עבד כמו שעון עם המיים שעמדו והשמן והחרא של התרנגולות ???

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף אחד לא מדבר שטויות , סך הכל יש דעות שונות שיכולות להחוות כתוצאה מניסיון שיש לאחד ואין לאחר.

אי אפשר לדעת בוודאות ולעשות הכללות לגבי מצב הרכבים. כל מקרה לגופו.

רוב מוצרי הגומי עבר זמנם וידרשו החלפה.משאבות בלם יכולות להינזק גם מטיפת מים שעמדה באותו מקום בתוך נוזל הבלמים אם הוא עדיין קיים (ראיתי חורים שנגרמו במשאבות עקב זאת) מה גם ששמני הבלם של פעם DOT 3 ידועים בספיחת לחות ,לרכב שעומד רצוי לתפעל את דוושת הבלמים והקלאץ' אם המערכת שלו הידראולית כדי למנוע נזקים.

יכולות להיות גם דליפות מים כתוצאה מאי אטימה מוחלטת של אטמים והמים יזלגו אט אט (והיה להם הרבה זמן) למכלולים שינזקו מהם. בראשי מנוע נהוג לחזק פעם נוספת אחרי כך וכך קילומטרים לאטימה סופית אך כאן זה לא נעשה.גם פנים מיכל הדלק בסימן שאלה אבל יכול להיות גם שהכל תקין והמנוע יותנע כמו בהרבה רכבים שעמדו . אבל עצם העובדה של לשבת ברכב אותנטי ונאמן למקור ב 100 אחוז רק זה שווה את כל ההפתעות הנלוות שבדרך.

בברכה אריק

פורסם

לא ככ הבנתי, מישהו יכול להסביר לי מה הסיפור של המחסן הזה?? איך קרא שהוא היה נטוש ככ הרבה שנים?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
אף אחד לא מדבר שטויות , סך הכל יש דעות שונות שיכולות להחוות כתוצאה מניסיון שיש לאחד ואין לאחר.

אי אפשר לדעת בוודאות ולעשות הכללות לגבי מצב הרכבים. כל מקרה לגופו.

רוב מוצרי הגומי עבר זמנם וידרשו החלפה.משאבות בלם יכולות להינזק גם מטיפת מים שעמדה באותו מקום בתוך נוזל הבלמים אם הוא עדיין קיים (ראיתי חורים שנגרמו במשאבות עקב זאת) מה גם ששמני הבלם של פעם DOT 3 ידועים בספיחת לחות ,לרכב שעומד רצוי לתפעל את דוושת הבלמים והקלאץ' אם המערכת שלו הידראולית כדי למנוע נזקים.

יכולות להיות גם דליפות מים כתוצאה מאי אטימה מוחלטת של אטמים והמים יזלגו אט אט (והיה להם הרבה זמן) למכלולים שינזקו מהם. בראשי מנוע נהוג לחזק פעם נוספת אחרי כך וכך קילומטרים לאטימה סופית אך כאן זה לא נעשה.גם פנים מיכל הדלק בסימן שאלה אבל יכול להיות גם שהכל תקין והמנוע יותנע כמו בהרבה רכבים שעמדו . אבל עצם העובדה של לשבת ברכב אותנטי ונאמן למקור ב 100 אחוז רק זה שווה את כל ההפתעות הנלוות שבדרך.

בברכה אריק

בסדר!!! אפשר כבר לסגור את השרשור הדבילי הזה ??? :lol:

דרך אגב חיזוק של הראש מנוע עושים למנוע חדש שנסע קצת כדי למנוע מלחצים של מים חמים ורעידות לפתוח את הברגים של הראש ובכך להבטיח אטימה מוחלטת של הראש,

אם הוא לא נסע לא צריך לחזק :shock:

בקיצר כולם צודקים שבת שלום וחלומות נעימים ...

לגבי השאלה של NINI

זאת בת של זקן בן 90 מציעה למכירה את העסק שלו למכירת מכוניות שברולט שהיה סגור במשך שנים מסיבות כאלו או אחרות

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

כמובן שאף אחד לא חשב שזה רכבים שאפשר פשוט להניע ולסוע, אבל אחרי הטיפול (גדול ככל שיהיה) הרכבים יראו כחדשים ללא שריטה אחת מעולם ומצב פנימי מושלם.

מי שפספס יש שם ווידאו של הרכבים כשהוציאו אותם לרחוב בפעם הראשונה.

Audi A3 8V Sportback

פורסם

אתם מפספסים את הנקודה. מכניקה אפשר לתקן בקלות, אבל... אין תחליף לפח ישר ומקורי שלא עבר פטישים, ריתוכים וחומרים, אין תחליף לחלקי קישוט שנותרו ישרים ומושלמים ללא לחיצות, מעיכות וחלודה, אין תחליף ללוח שעונים שהמספרים והעדשה שבו לא הצהיבו, אין תחליף לריפוד מקורי... אלה הם הדברים שבאמת קשה לשחזר ברכב, ולהגיע לרמת חדש יש כאלה שמשקיעים סכומים של 5 ו6 ספרות (בדולרים לפעמים) כדי להגיע לרמת חדש. וזה מה שמיוחד ברכבים האלה. כמובן אלה שלא עמדו בחוץ.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

אני מאמין שהרכבים החדשים יהיו מבוקשים לאוספים שמוצגים לקהל

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זאת בת של זקן בן 90 מציעה למכירה את העסק שלו למכירת מכוניות שברולט שהיה סגור במשך שנים מסיבות כאלו או אחרות

אה זה רכב מתצוגה? לא שווה, ישבו בו אנשים וזה... רוצה חדש שירד עכשיו מהאוניה! :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ברור שהחלום של כולנו הוא רכב כמה שיותר מקורי, אין לזה תחליף. ואין יותר מקורי מזה!! ויחד עם זה, סיפור אישי קטן. למרצדס שלי יש 370000 ש״ח, ולפי בדיקת היסטוריה השעון עצר לעוד 50000...והיא נוסעת נפלא. זה כמובן אוטו שתוחזק ומוחזק ברמה גבוהה ובמקצועיות, והתוצאות בהתאם.

האלפתא שלי משנת 1980, ויש לה 126000 קילומטר...היא כמובן מקורית להפליא אבל המכאניקה, אללה יוסתור!! אפ פעם לא ידעתי כמה חלקי גומי יש באוטו ( רמז: המון!!) כמה חלקם יקרים, וכמה הם יכולים להתפורר...כמה נזילות יש ברכב שעמד כל כך הרבה ( מכול חור אפשרי), כמה משאבות ( רמז: כולן) סובלות מחוסר שימוש, כמה כל, אבל כל מה שמסביב למנוע דרעאק, והרשימה הולכת ונמשכת עוד ועוד. אם במרצדס השקעתי בנחת ובשלווה שיפורים בזמן ובתקציב שבא לי, באלפא אין אפ חלק שלא הצריך שיפוץ ו/או החלפה! נכון שבסוף היא תהיה חדשה מכאנית, אבל בחיים לא נתקלתי באוטו שחייבים לעשות בו ה כ ל. ! וזה רק מעמידה ממושכת. בקיצור, סיפור קטן עם מוסר השכל...

• תוכן חדש...