Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב או הרחוק סיטרואן דה שבו ככל הנראה לנסיעות יומיומיות, רציתי לשאול מה הטווח מחירים לרכב משופץ , האם האחזקה יקרה?(ואני יודע שמדובר על רכבים בני 30-40 שנה, השאלה כללית), האם ישנה זמינות חלפים או שכל תקלה הרכב יהיה מושבת חודש.האם אפשר לנסוע איתו במהירויות סבירות של 90-100 בכנישים בין עירוניים?ושאלה אחרונה-מה הנפח תא מטען.

פורסם

לפי דעתי לא מומלץ לנסוע עם רכב אספנות יום יום במיוחד בסיטרואן דה שבו מהסיבות הללו:

1) אסור לנסוע עם רכב אספנות בין השעות 7-9 בבוקר למעט ערבי חג ושישי שבת.

2) רכבי אספנות לא בטיחותיים כמו הרכבים של היום מיותר לציין אבל ברוב הרכבים אין אזורי קריסה שלא נדבר על כריות אויר ו abs בחלקם אפילו אין בוסטר.

3) פרקטיות אין מה לעשות אבל לא הכי קל לנסוע ברכב ללא הגה כוח,מזגן ושאר החישמולים המקובלים היום.

4) קושי בהשגת חלקי חילוף עדין אפשר להשיג בארץ מידי פעם חלקים לרכבים הישנים אבל בחלק מהמקרים תצטרך לחקות לחלקים מחו״ל ושלא נדבר על הסיכוי למכות חניה ונזקים כאלו ואחרים שעלולים להגרם בעקבות השימוש היום יומי.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

אם כבר רכב אספנות לשימוש יום יומי אז הרכבים האלו הם הכי מתאימים:

סובארו DL,פולקסווגן חיפושית/גולף,פורד קורטינה/סיירה/אסקורט/פיאסטה,וולוו 240/244/144/740,פיאט 127/אונו,

אאודי 80 ויש עוד כמה שבטח שחכתי.

כמובן שעדיף לא לנסוע על בסיס יום יומי ברכב אספנות אבל אלו הרכבים שיש להם די חלקים בשוק והם נחשבים לאמינים

וכמובן רובן יכולים לנסוע 90-100 קמ"ש ללא כל קושי.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
לפי דעתי לא מומלץ לנסוע עם רכב אספנות יום יום במיוחד בסיטרואן דה שבו מהסיבות הללו:

1) אסור לנסוע עם רכב אספנות בין השעות 7-9 בבוקר למעט ערבי חג ושישי שבת.

2) רכבי אספנות לא בטיחותיים כמו הרכבים של היום מיותר לציין אבל ברוב הרכבים אין אזורי קריסה שלא נדבר על כריות אויר ו abs בחלקם אפילו אין בוסטר.

3) פרקטיות אין מה לעשות אבל לא הכי קל לנסוע ברכב ללא הגה כוח,מזגן ושאר החישמולים המקובלים היום.

4) קושי בהשגת חלקי חילוף עדין אפשר להשיג בארץ מידי פעם חלקים לרכבים הישנים אבל בחלק מהמקרים תצטרך לחקות לחלקים מחו״ל ושלא נדבר על הסיכוי למכות חניה ונזקים כאלו ואחרים שעלולים להגרם בעקבות השימוש היום יומי.

נראה לי שאתה צודק..

בכל מקרה אשמח לדעת מה המחיר של דה שבו משופץ

פורסם
מה המחיר של דה שבו משופץ

15 אלף שקל וצפונה לרכב במצב חיצוני ומיכני טוב מאוד. כמה צפונה? השמיים הם הגבול.

עושה רושם מהשאלות שאתה שואל שרכב אספנות לא ממש מתאים לך, אם תסלח לי

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...