Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה אנשים

אז כמו שכתבתי בכותרת אני ממש רוצה להתחיל בשיפוץ

מדובר בגולף מארק אחד שנת 82 יד ראשונה מנוע 1100 ידנית 5 דלתות

הרכב שוכב הרבה שנים מתחת לעץ גדול לכן הפנים שמור מאוד

מצב חיצוני טוב הכול שלם והכול נמצא

יש חלודות פה ושם רצפת בגאז אכולה

בהתחלה אני מתכוון לעבוד על המנוע הגיר ושאר המכלולים בכדי להביאה לנסיעה

את עניין הפחחות אני מתכוון לבצע לאט לאט כול פעם קצת

התכנון הוא רכב נמוך מאוד עם צמיגים וגאנטים רחבים שבולטים החוצה

להרכיב סט כנפונים מעל הגלגלים ואם אמצא טמבונים רחבים של הראביט זה יהיה מעולה

אנא מכם כול עזרה יעוץ טיפים חלקים וחלפים למסירה או מכירה יעזרו מאוד

גם תורמת איברים במחיר טוב יהיה מעולה

תודה מראש תומר

פורסם

יש לי ספר היינס שנרכש מאיביי ומשמש אותי, במידה ותרצה דברים מסויימים ממנו דבר איתי ואצלם לך.

תבדוק קודם כל מה צריך לעשות מכנית ברכב, תשאל ואשתדל לעזור לך (למרות שגם אני דיי חדש עם הרכב הזה).

מבחינת מנוע וכנראה שגם מכלולים מכאניים הרכבים שלנו זהים, אמליץ לך כחלק מהיישור קו לבצע שדרוג בלמים לכאלו של דגמים עם נפח מנוע גדול יותר. חוץ מזה יישור קו, תבדוק תושבות מנוע (אצלי היו גמורות לגמרי).

אתר מעולה להזמנת חלקים מחו''ל: http://www.typ-17.de/index.php/cat/c1366

שרשור שפתחתי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=485936&highlight=%D7%92%D7%95

%D7%9C%D7%A3

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

קח בחשבון שאם מדובר ברקבונות אז יהיה קשה לעשות פחחות לבד, מדובר בחיתוך הפח וריתוח חלקי פח חדשים אשר זהים במבנה לחלקים שהוסרו (יש את הפרוייקט של פיליפ על מארק 1 שהחל פחחות וצבע ברמה גבוהה לרכבו).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...