Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה מעצבן שגרם לי לשלול משלוח דרך חברות שילוח.

הזמנתי למיאטה שלי מכסה דלק מכרום (כולה מכסה דלק, חלק קוסמטי). הוא נשלח על ידי אחת מחברות השילוח (זו הייתה טעות שלי כי לא בדקתי לפני בתקנון). מן הסתם המוצר הגיע מהר אך ביקשו אישור ממשרד התחבורה ועוד כספים בשביל לטפל בשבילי בנושא.

אמרתי לא, וביקשתי שיחזירו את זה חזרה לשולח.

יצרתי קשר עם המוכר ואמרתי לו שברגע שיקבל את המשלוח בחזרה, שישלח לי אותו בדואר רגיל.

אחרי שבוע וחצי המוצר הגיע ישירות לסניף הדואר שלי.

מאותו היום אני מזמין מחברות שמוכנות לשלוח גם בדואר רגיל. חברה שמתעקשת על משלוח דרך חברות שילוח, לא רואות את הכסף שלי.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נראה לי שזו הדרך היחידה להזיז משהו.

בברכה אריק

לצערי זו לא הדרך. במקרה שלי פניתי לפדקס ארה"ב וממש אבל ממש לא אכפת להם מזה. עשו לי "טובה" והוסיפו לתיק הערה שפניתי אליהם. גם פנייה בפייסבוק לא נענתה.

מה שיותר דפוק: במערכת פדקס ארה"ב החיוב מופיע כ"מיסים ומכס" ולא עמלות!!! כלומר: השולח יחשוב שאתה בעצם האיש הרע כי אתה לא רוצה לשלם את המיסים ומכס כאשר בפועל אין אף תשלום בגין מס או מכס ו100% מהחיוב הוא עמלות פדקס.

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

פורסם
לצערי זו לא הדרך. במקרה שלי פניתי לפדקס ארה"ב וממש אבל ממש לא אכפת להם מזה. עשו לי "טובה" והוסיפו לתיק הערה שפניתי אליהם. גם פנייה בפייסבוק לא נענתה.

מה שיותר דפוק: במערכת פדקס ארה"ב החיוב מופיע כ"מיסים ומכס" ולא עמלות!!! כלומר: השולח יחשוב שאתה בעצם האיש הרע כי אתה לא רוצה לשלם את המיסים ומכס כאשר בפועל אין אף תשלום בגין מס או מכס ו100% מהחיוב הוא עמלות פדקס.

אני לא מבין למה שלא נפנה לכלבוטק ....

או לנגה ניר נאמן או איזה עיתונאי שיעשה בלאגאן

ולשלוח מכתב לשר התעשיה והמסחר ולכתוב לביבי ויאיר בפייסבוק,

ולעשות הפגנה מול פדקס עם שלטים

ולהשבית את המשק

או פשוט שפותח השרשור יגיש תביעה לפדקס ויפתח להם את הת** ואז כולנו אחריו במקום לברבר שנים בפורום

אכלו לי ושתו לי ולא לעשות כלום בנידון

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם
זה לא מקרה. זו שיטה.

חברות השילוח כולן "מתבלבלות" ו"לא שמות לב" שחלקים נמצאים ברשימת השחרור המהיר ולא דורשים כל טיפול.

במקרים אחרים הם מאשימים את נציג משרד התחבורה.

אם החלקים מגיעים בדואר לא צריך לחכות ולא לאכסן. איך זה?

הפתרון? לא להשתמש בשירותיהם. להיות חכמים, וזהו.

יזיז להם? לא.

רוצים להיות צודקים? הדרך היא תביעה ייצוגית. לא בטוח שזה יעבוד כי יש המון אותיות קטנות בחוזים של חברות השילוח, וכאשר מדובר בהליך משפטי, מה שכתוב בחוזה הוא הקובע.

אסף.

את בית המשפט לא מענייו האותיות הקטנות,

יותר מעניין אותו האזרח הקטן ברוב המקרים,

אם יגישו תביעות ויעלו אותם על גבי הפורום ואז אחרים יעשו את זה שוב עם הפסיקות שינתנו זה יהיה הרבה יותר הפקטיבי,

בית המשפט לא אוהב חברות שמבלבלות למערכת את המוח והם יקראו את פדקס ואת כל החברות האחרות שעושות קונצים,

ויש סיכוי מאד טוב שאם יהיו הרבה תביעות הם יפסיקו עם הבזיון הזה.

כל מי שעשה משלוח בשבע שנים האחרונות ונעקץ יכול עדיין לתבוע !!!

פורסם

אני הזמנתי פלאגים ומגב אחורי לרכב שלי מאתר אנגלי. המוכר רצה לשלוח לי את זה ב-dhl. נעמדתי על הרגליים האחוריות וביקשתי לשלוח את זה דרך royal mail עם מספר מעקב ותוך שבוע זה הגיע אליי, בלי כול ההפתעות של חברות השילוח.

פורסם
אני הזמנתי פלאגים ומגב אחורי לרכב שלי מאתר אנגלי. המוכר רצה לשלוח לי את זה ב-dhl. נעמדתי על הרגליים האחוריות וביקשתי לשלוח את זה דרך royal mail עם מספר מעקב ותוך שבוע זה הגיע אליי, בלי כול ההפתעות של חברות השילוח.

הבעיה היא שאתה צריך חלקים גדולים ...

אז אין ברירה ואתה חייב את החברות הז**** האלה

פורסם

אני רק מוסיף ומדגיש לטובת הקוראים בהווה ובעתיד שהפתרון לבעיה אם אתה חייב לשלוח חלק דרך אחת מהחברות האלו הוא:

א) לדאוג לאישור משרד התחבורה מראש (גם אם הפריט מופיע בנספח של תקנון שחרור מהיר). ואז תיצור קשר עם החברה ותשלח את האישור אליה עוד לפני שהמשלוח מגיע לארץ. ואז תשלם רק עמלות הרגילות.

או

ב) אם יש לך את הזמן והרצון לעשות את זה, להתקשר לחברה ולהודיע שתשחרר את החבילה בעצמך. ואז לך עם האישור ביד או אם זה מופיע בנספח שחרור מהיר תקח עותק איתך.

פורסם
אני רק מוסיף ומדגיש לטובת הקוראים בהווה ובעתיד שהפתרון לבעיה אם אתה חייב לשלוח חלק דרך אחת מהחברות האלו הוא:

א) לדאוג לאישור משרד התחבורה מראש (גם אם הפריט מופיע בנספח של תקנון שחרור מהיר). ואז תיצור קשר עם החברה ותשלח את האישור אליה עוד לפני שהמשלוח מגיע לארץ. ואז תשלם רק עמלות הרגילות.

או

ב) אם יש לך את הזמן והרצון לעשות את זה, להתקשר לחברה ולהודיע שתשחרר את החבילה בעצמך. ואז לך עם האישור ביד או אם זה מופיע בנספח שחרור מהיר תקח עותק איתך.

זה מה שעשיתי פעם , עכשיו התקנות השתנו וכדי לקבל את האישור ממשרד התחבורה אתה חייב את הטופס של דבר הדואר מחברת השילוח ,

כל הקומבינה הזאת של המציצת כסף מאיתנו מתואמת עם משרד התחבורה והמטרה לעשות את העניין קשה ולא כדאי בגלל לחץ של היבואני חלפים ,

אותו דבר לגבי יבוא רכב לארץ ,

יש פה התנהלות מכוונת של המשרדים השונים להקשות עלינו כמה שיותר למרות ההקלות כביכול של פטור לחלקים מסויימים ,

כל המערכת פה מסריחה !!!

זה לא רק העניין של אישורי משרד התחבורה , יש פה גם עניין של חיובים שונים ומשונים שאנחנו צריכים לשלם על משלוח לחברת שילוח גם אם אנחנו משחררים לבד !!! שבעקרון כבר שילמנו למוכר עבור המשלוח , פה הבעיה !!! וצריך לז** אותם פעם אחת ולתמיד !!!

כל פקיד מושתן חושב שהוא אלוהים !!!

וזה לא יעזור לנו אם לא נתבע אותם בהמונינו

פורסם

לא תמיד,

כפי שאמרתי יש שתי חברות שאני מכיר שבעת עלות המשלוח אתה משלם מראש כולל מיסים

1. buy2usa כאשר אפשר גם משלוח ימי, ולחלקים גדולים זה עדיף.

2. אתרים שתומכים ב i-parcel ,

בכל מקרה משלוח פנימי בארהב הוא בד"כ נמוך מאוד או בחינם ולכן אין עלות כפולה בשליחה ל buy2usa הבעיה היא כאשר השולח נמצא ב NJ ואז משלמים מס מקומי כאשר שולחים ל BUY2USA

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לא תמיד,

כפי שאמרתי יש שתי חברות שאני מכיר שבעת עלות המשלוח אתה משלם מראש כולל מיסים

1. buy2usa כאשר אפשר גם משלוח ימי, ולחלקים גדולים זה עדיף.

2. אתרים שתומכים ב i-parcel ,

בכל מקרה משלוח פנימי בארהב הוא בד"כ נמוך מאוד או בחינם ולכן אין עלות כפולה בשליחה ל buy2usa הבעיה היא כאשר השולח נמצא ב NJ ואז משלמים מס מקומי כאשר שולחים ל BUY2USA

אני לא מכיר את החברות שרשמת ,

אבל אני בטוח שחלקים גדולים כמו טמבון שאי אפשר לשלוח עם USPS או רויאל מייל ,

החברות הגדולות נכנסות למשחק ,

שוב פעם אני לא השתמשתי בחברות שציינת כך שאני לא יודע מה קורה איתן,

אם אתה משלם מיסים מראש אז בטוח דופקים אותך ,

מיסים משלמים למכס לא לחברת השילוח .

פורסם

מסקנות בינים:

1. חברות השילוח עוקצות אותנו.

2. עדיף לא להשתמש בשירותיהן.

3. צריך להרגיש נגדן תביעה יצוגית.

4. צריך לפנות לגורמים עיתונאים בעלי שינים שיחשפו את העוקץ.

5. צריך לפנות לגורמים בכנסת על מנת לעצור את העוקץ הזה בחקיקה.

6. על מקרה שכזה, יש לבקש מחברת השילוח להחזיר את המשלוח לשולח (כן, כן. לספוג את הנזק הכספי, בידיעה שזה משרת את המטרה), בידיעה שהטרחה לחברת השילוח בטח לא מוסיפה ולמצוא דרך להביא את המשלוח בדרכים אחרות.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
מסקנות בינים:

1. חברות השילוח עוקצות אותנו.

2. עדיף לא להשתמש בשירותיהן.

3. צריך להרגיש נגדן תביעה יצוגית.

4. צריך לפנות לגורמים עיתונאים בעלי שינים שיחשפו את העוקץ.

5. צריך לפנות לגורמים בכנסת על מנת לעצור את העוקץ הזה בחקיקה.

6. על מקרה שכזה, יש לבקש מחברת השילוח להחזיר את המשלוח לשולח (כן, כן. לספוג את הנזק הכספי, בידיעה שזה משרת את המטרה), בידיעה שהטרחה לחברת השילוח בטח לא מוסיפה ולמצוא דרך להביא את המשלוח בדרכים אחרות.

לגבי סעיף 6

און, ממני אישית אפילו לא ביקשו שאשלם את המשלוח. מוזר.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לגבי סעיף 6

און, ממני אישית אפילו לא ביקשו שאשלם את המשלוח. מוזר.

אם תקרא את הנושא שפתחתי על פדקס בספטמבר (תחפש "יותר חכם מכולם") תבין למה.

במידה ומקבל המשלוח בוחר לסרב לקבל את החבילה, החברה פונה לשולח להוראות. יש 3 אופציות:

1) להשמיד את החבילה (יש לזה עלות אגב)

2) לעשות לך טובה ולשלם את העמלות ולשחרר את החבילה אליך (כמעט ולא קורה)

3) לשלם על החזרת החבילה בחזרה

בכל אחת מהאופציות, השולח משלם ו"נדפק" והחברה מקבלת את הכסף בכל אופן.

פורסם

לפני שאתם רצים לתבוע, רק תבדקו אם בכלל יש להם אופציה לא להעביר את זה דרך האישורים האלה, או שהם מחויבים לזה. אגב, לי אין מושג, אבל אם זה אצל כולם אז אולי (אולי) יש סיבה מעבר לגרידיות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לפני שאתם רצים לתבוע, רק תבדקו אם בכלל יש להם אופציה לא להעביר את זה דרך האישורים האלה, או שהם מחויבים לזה. אגב, לי אין מושג, אבל אם זה אצל כולם אז אולי (אולי) יש סיבה מעבר לגרידיות.

אם היית קורא בעיון את השרשור היית מבין שחלקים שנשלחים בדואר רגיל כמו USPS , Royal Mail זה לא קורה היית מבין שיש פה תופעה של גניבה לאור יום !!!

• תוכן חדש...