Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי בעיון. שירות דואר לא שייך ל״כולם״ של חברות השילוח.

בכל מקרה, הגבתי רק כי חשבת שלא קראתי וביקשתי להעמידך על טעותך בהבנת הודעתי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הזמנתי כבר עשרות אם לא מאות חבילות מחו"ל, רק אלו שהוזמנו דרך חברות השילוח "נתקעו" ונכנסתי למסכת ייסורים

שגרמה לי לרצות להפסיק לעשות מילואים ,לשלם מיסים,ולהיות אזרח שומר חוק :evil:

אבל, ברגע שמקפידים לא להשתמש בחברות הללו הכל עובר על מי מנוחות - חבילות מגיעות מארה"ב עד שבועיים וחבילות מאירופה לרוב הרבה פחות, בישראל כמו בישראל ברגע שתלחץ את החברות האלו אל הקיר באמצעות תביעות וחשיפה תקשורתית, נמצא את עצמנו עם הרעת תנאים גם בדואר הרגיל במקום הטבה בחברות השילוח.

אני מתנצל מראש על הגישה התבוסתנית אבל לצערי איבדתי את האמון במערכות הקיימות.

הכי פשוט- תקפידו לא להזמין כלום דרך -UPS,FEDEX,DHL וכו'.

פורסם
בישראל כמו בישראל ברגע שתלחץ את החברות האלו אל הקיר באמצעות תביעות וחשיפה תקשורתית, נמצא את עצמנו עם הרעת תנאים גם בדואר הרגיל במקום הטבה בחברות השילוח.

.

שוחחתי בשעתו על הנושא עם מנהל המכס בדואר המרכזי - אגב, בן אדם חביב ובעל רצון לעזור ללקוחותיו חסרי-הישע - והוא אמר לי כי יש סכסוך בין המכס למשרד התחבורה, ששינה נוהל בלי להתיעץ במכס וכו' וכו'. סכסוך בין ביורוקרטים. אי לכך הורה אז לפקידיו לא להתיחס לנוהל השחרור המהיר.

כנראה שמאז השתנו הדברים במכס\דואר, אבל בכלל לא הופנמו, בין אם מעצלות מחשבה וקפיאה בהרגלים, ובין אם בזדון על ידי המכס\חברות שילוח בממ"ן.

כשלעצמי אני מאמין יותר בטיפשות, עצלות וקיבוע הרגלים מאשר בקונספירציה. ראה הקישור שנתתי בראשית השירשור המראה איך כל העובדים בממ"ן, גם אלה שאין להם שום אינטרס אישי בדבר, כגון קלדניות וקופאיות, מאמינים פבלובית כי "רכב" פירושו "אישור משרד התחבורה".

לכן יתכן שאיזו סנוקרת תקשורתית תעורר אותם מקבעונם.

ואגב, ההבדל בין הדואר וחברות השילוח נובע מכך שלדואר יש מכס משלו וחברות השילוח עובדות מול המכס של ממ"ן.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם
קראתי בעיון. שירות דואר לא שייך ל״כולם״ של חברות השילוח.

בכל מקרה, הגבתי רק כי חשבת שלא קראתי וביקשתי להעמידך על טעותך בהבנת הודעתי.

כן אבל שרות דואר עושה את אותה עבודה של החברות בלי לדרוש חיובים שונים או משונים !!!

קאפיש ????

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם
עוקץ (-; אולי חברות השלוח נמצאות באותה בעלות יחד אם חברות הביטוח , יש גם עוקץ בביטוח . היות ונהג רוכש פוליסת ביטוח חובה לרכב וכאשר הביטוח הוא "נהג יחיד" כלומר שהוא הנהג היחידי שמותר לו לפי חוק לנהוג ברכב אז אין סיבה הגיונית מדוע אותו אדם שברשותו כלי רכב נוסף שגם עליו הוא נוהג בתור "נהג יחיד", יצטרך לשלם לחברת הביטוח שוב את עלות הביטוח

מבחינה הגיונית הנהג שרכש ביטוח לנהג אחד בלבד לא יוכל לנהוג על שני הכלים בו זמנית.

זהו ניצול של חברות הביטוח למקסם את רווחיהם על חשבון הנהגים.

אני לא רואה סיבה מדוע חברות הביטוח לא צריכות לספק ביטוח חובה לנהג יחיד בחיוב של עלות ביטוח אחד.כל עוד הביטוח הוא ע"ש נהג יחיד (והגיע הזמן שתהיה אפשרות כזאת לבחירה למי שמעוניין , ולא רק בשיטה של "נהג עיקרי"), זה ממש לא משנה כמה כלי רכב יש לאותו אדם (לא רק שני מכוניות , אלא גם למשל אופנוע ומכונית) - הוא הרי יכול לנהוג בו-זמנית רק באחד מהם! המשמעות היא שפרמיית הביטוח צריכה להיות לפי היקר מביניהם, כאשר חברת הביטוח מפצה את עצמה על הטירחה בכך שבחלק מהזמן אותו אדם נוהג בכלי הרכב שהפרמיה שלו אמורה להיות נמוכה יותר - ז"א הסיכון בו (לכאורה) נמוך יותר.

פה במועדון ה5 יש חברים שיש להם יותר מרכב אחד ואפשר לספור על 2 ידיים את מספר הפעמים שבהם משתמשים באחד מהרכבים בשנה . אני לא מצליח להבין למה ? אם כול מועדוני הרכב שיש בארץ אך לא הוגשה עד היום תביעה ייצוגית ?

אתה מדבר לא לעניין ! ואני אסביר:

ביטוח לרכב הוא לא רק במקרה נהיגה אלה מורכב גם מצד שלישי ומקיף

כך שבמקרה למשל שהרכב שלך חונה ומסיבה כל שהיא מתדרדר למשל ופוגע באדם מסויים אז מפעילים אותו , לא רק שאתה אישית נוהג ברכב.

דרך אגב לפי החוק בארץ לכל אחד יש ביטוח חובה לנהיגה ברכב , גם למשל לגנב שגנב לך את הרכב , זה נקרא קרנית ,

קרנית משלמת ותובעת אותך אחר כך אם לא היתה לך פוליסה בחברה רגילה ,גם אם מדובר בהוצאות טיפול לנזק לגוף שנגרם לך , ישולמו אך יתבעו אותך לאחר שתחלים .

כך שבפועל ביטוח חובה יש לכל אחד על כל רכב גם אם הנהיגה היא ללא רשות בעל הרכב ,

בקיצור אם יש לך ביטוח אז חברת הביטוח תשלם על נזק לצד ג׳

ואם אין לך ויש נזק גוף לצד ג קרנית תשלם ותתבע אותך ותשלם כל החיים שלך כי לא היה לך ביטוח

פורסם
אני לא מכיר את החברות שרשמת ,

אבל אני בטוח שחלקים גדולים כמו טמבון שאי אפשר לשלוח עם USPS או רויאל מייל ,

החברות הגדולות נכנסות למשחק ,

שוב פעם אני לא השתמשתי בחברות שציינת כך שאני לא יודע מה קורה איתן,

אם אתה משלם מיסים מראש אז בטוח דופקים אותך ,

מיסים משלמים למכס לא לחברת השילוח .

tomi,

כנס למשל לאתר של http://‬www.summitracing.com

ותבצע הזמנה של חלק גדול , (מכסה מנוע של קדילק למשל ) , ואז אתה יכול לבצע הערכה של עלויות המשלוח.

תוכל לראות שם את האפשרות של כל חברות השילוח ואת i-parcel , שהיא הזולה מכולן, (איטית מכולן יש לציין, אולם במספר ימים בודדים וללא כל משמעות). והמחיר שם כולל את המכס.

גם כאשר אתה מזמין מדואר ישראל ומשלם מכס, אתה משלם לדואר ולא למכס. הדואר אח"כ מעביר את התשלום למכס.

כנ"ל קורא גם כאן.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני לא חושב שחברות השילוח גובות כספים שלא כדין. הבעיה לדעתי הי אחרת.

ואני אסביר-

גם כאשר מגיעה חבילה גדולה שעלהה אתה נידרש לבית הדאר, ולהמצאי אישור מישרד התחבורה, גם אם דאר ישראל גובה ממך 180 ש"ח.

כשאני שאלתי למה?? ענה לי הפקיד "על השיחרור" אבל, תמההתי, אני הוא זה שעשה כאן את כל העבודה, אני רצתי להביא אישורים, אז על מה התשלום?? אין לי כאן תשובה טובה.

אבל, וכאן שרש הבעיה לדעתי. הדאר גבה במיקרה כזה 180 ש"ח על כלום. אבל מי שהיתיר לדאר לגבות את הסכום הזה היא המדינה.

למה?? לא יודע. אני כמעט משוכנע שזה קרה בד בבד עם הפיכת הדרא לחרה פרטית.

עכשיו נלך צעד אחד קדימה, אם המדינה התירה, למה שהם לא ינצלו את זה??

ואנחנו יכולים לצעוק מפה ועד השמים, כל מה שהם צריכים זה לעצור כל חבילה שמוזכר בה או שיש עלהה ציור של רכב ולגבות 180 ש"ח. ללא כל מאמץ. יתרה מכך, גם אם עצרו בטעות, חבילה שלא היה עילה לעצור אותה, עדיין תשלם על השיחרור.

עסק לא רע, וכל יצרו מקור הכנסה יש מאין. מן פטנט ישראלי שכזה

אריה

פורסם

ואגב כך, זו היתנהלות של "שטיטל" קהילה. אותי למשל הם שברו. לא מזמין כלום. לא בדאר ולא בחברת שילוח.

יוצא מכך שבמיקרה הזה כולם מפסידים- דאר ישראל, המדינה (מכס) וגם אני.

אבל, למשל, מדינה עם הנהגה רצינית היתה נוהגת אחרת.

להיפף, תייבא, וכמה שיותר, ואז כולם מרויוחים. דאר חבילות, המדינה-מכס, וגם אני.

אריה

נ.ב

היה כאן יהודי, אלוף בצ"הל, מפקד חיל האוויר במילחמת יום הכיפורים שביקש שעל קיברו יכתב

"כאן קבור אדם שחשב שהיהודים יכולים להקים מדינה וטעה"

ליפעמים אני מרגיש שהוא צדק. היה זה בני פלד

פורסם
כן אבל שרות דואר עושה את אותה עבודה של החברות בלי לדרוש חיובים שונים או משונים !!!

קאפיש ????

קאפיש זה טון קצת מתנשא. אני דווקא רואה היגיון רב באבחנה שיש (אם יש) בין פיקוח על שירות פרטי לכזה של המדינה. אבל זה רק אני...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מהסיבות האלה בדיוק שיפיטו פורח אצלי, ככה כל חלק מסווג כחלף למכונת כביסה ומגיע בדואר רגיל בלי בעיה...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
קאפיש זה טון קצת מתנשא. אני דווקא רואה היגיון רב באבחנה שיש (אם יש) בין פיקוח על שירות פרטי לכזה של המדינה. אבל זה רק אני...

חס וחלילה

הכל ברוח טובה :-)

פורסם
tomi,

כנס למשל לאתר של http://‬www.summitracing.com

ותבצע הזמנה של חלק גדול , (מכסה מנוע של קדילק למשל ) , ואז אתה יכול לבצע הערכה של עלויות המשלוח.

תוכל לראות שם את האפשרות של כל חברות השילוח ואת i-parcel , שהיא הזולה מכולן, (איטית מכולן יש לציין, אולם במספר ימים בודדים וללא כל משמעות). והמחיר שם כולל את המכס.

גם כאשר אתה מזמין מדואר ישראל ומשלם מכס, אתה משלם לדואר ולא למכס. הדואר אח"כ מעביר את התשלום למכס.

כנ"ל קורא גם כאן.

שווה לבדוק כי גם ככה חלק גדול אני חייב חברת שילוח,

מה לגבי משלוחים מאירופה , לדוגמא אנגליה ?

יש לך מושג?

מה לגבי חיובים שונים ומשונים כאשר החלק מגיע לארץ ?

למי הוא מגיע ?

לדואר או לחברת שילוח בארץ שעובדת איתם ?

תודה

פורסם

אני רוצה להעיר את צומת לבכם למקרה דומה שכבר עלה בכלבוטק בעניין הזה שחברות השילוח עושות מה שהן רוצות כך שכל הספקנים שחושבים שזאת עצלות או שהן גובות סכומים כמקובל ,

צריך לז*** אותם בתביעות , רק ככה הם יבינו !!!

בבקשה תראו את עניין ג'קי ליין בקישור הבא 17 דקות ראשונות ולא מדובר רק במכולות גדולות ויבואנים גדולים זה קורה גם עם חלקים כמו שלנו :

http://reshet.tv/Pages/VOD.aspx?boneId=12254&nsId=6&objId=11363&bo=11661&vml=179270

תהנו !!!

פורסם
שווה לבדוק כי גם ככה חלק גדול אני חייב חברת שילוח,

מה לגבי משלוחים מאירופה , לדוגמא אנגליה ?

יש לך מושג?

מה לגבי חיובים שונים ומשונים כאשר החלק מגיע לארץ ?

למי הוא מגיע ?

לדואר או לחברת שילוח בארץ שעובדת איתם ?

תודה

למה אתה קורא חלק גדול? לפני זמן מה שלחתי לשיפוץ באנגליה תיבת הגה כולל המוט. משקל 12.5 ק"ג ואורך 145 ס"מ. החבילה נשלחה לאנגליה בדואר שליחים בעלות 200 ש"ח. אחרי השיפוץ ביקש המשפץ הצעה מ UPS ופדקס והן דרשו כ 400 פאונד (כ- 2400 ש"ח). לדואר הבריטי יש חברת בת בשם parcel force ששלחה אותו לבסוף ארצה במחיר 100 פאונד. אמנם פי שלוש מדואר ישראל אך לא פי 12. ההגה הגיע לסניף הדואר שליד ביתי ללא שום טרטור או עמלות עושק למיניהן. כנ"ל לגבי גל ארכובה במשקל 15 ק"ג, טלטלים, בוכנות ועוד.

מעל 20 ק"ג יש עליה חדה במחיר, אך עדיין זה הטיפול הרגיל של הדואר, עוקף ממ"ן.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם
למה אתה קורא חלק גדול? לפני זמן מה שלחתי לשיפוץ באנגליה תיבת הגה כולל המוט. משקל 12.5 ק"ג ואורך 145 ס"מ. החבילה נשלחה לאנגליה בדואר שליחים בעלות 200 ש"ח. אחרי השיפוץ ביקש המשפץ הצעה מ UPS ופדקס והן דרשו כ 400 פאונד (כ- 2400 ש"ח). לדואר הבריטי יש חברת בת בשם parcel force ששלחה אותו לבסוף ארצה במחיר 100 פאונד. אמנם פי שלוש מדואר ישראל אך לא פי 12. ההגה הגיע לסניף הדואר שליד ביתי ללא שום טרטור או עמלות עושק למיניהן. כנ"ל לגבי גל ארכובה במשקל 15 ק"ג, טלטלים, בוכנות ועוד.

מעל 20 ק"ג יש עליה חדה במחיר, אך עדיין זה הטיפול הרגיל של הדואר, עוקף ממ"ן.

יש הגבלה של משקל ו\או מידות בחברות האלו ,

סרבו לשלוח לי תיבת הילוכים מאנגליה ,

למשל שני כסאות לאלפא שהבאתי גם לא הסכימו ב percel force ,ושלחתי עם חברת שילוח אנגלית שעובדת עם משלח בארץ,

גם אז רצו בארץ חיובים מנופחים ואחר צעקות וויכוחים ושראו שאני מבין הליצנים הורידו לי 80 אחוז מכל החרטות שלהם אבל עדיין שילמתי כמה גרושים על פארש

:shock:

• תוכן חדש...