Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד קצת תמונות ממערב לנו ברשות הפלסטינית.

למי שחלם על ייבוא רכב אספנות משם, או מציאת רכבו שנעלם באישון לילה. החלום הולך ומתרחק.

רכב שמספר שנים נוסע ללא רשיון בתוקף או חשוד כגנוב, נגרט 'נמעך' במקום על ידי בולדוזר באדיבות משטרת הרש"פ.

התמונות מגנין, חלחול, בית פאג'ר, בית לחם, חברון

halhul.jpg

bet fajer near bet lechem.jpg

19_wa.jpg

1.jpg

hebron2.jpg

nablus.jpg

Jenin - עותק.jpg

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום לכולם

תבדקו בבקשה האם האולדסמוביל

של נחום בחניה משהוא חשוד פה

מתניה,מה דעתך לבקר אצל השכנים במסגרת חמישי חופשי?:roll:.עם הרבה מציאות ותמונות היית חוזר משם,,,,:-D.

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם

למי שחלם על ייבוא רכב אספנות משם, או מציאת רכבו שנעלם באישון לילה. החלום הולך ומתרחק.

רכב שמספר שנים נוסע ללא רשיון בתוקף או חשוד כגנוב, נגרט 'נמעך' במקום על ידי בולדוזר באדיבות משטרת הרש"פ.

תמונות מגנין, חלחול, בית פאג'ר, בית לחם, חברון

מכיר את המקום

את הברזל לא נותנים להם הולך למשטרה

יש משם 200 מטר מגרש של המשטרה ששם אולי 500 מכניות שבבדיקה אם גנוב או חשד לגנוב

ורק אז עובר בכול יום שלישי לגריסה כ 50 מכניות בלבד

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם
מתניה,מה דעתך לבקר אצל השכנים במסגרת חמישי חופשי?:roll:.עם הרבה מציאות ותמונות היית חוזר משם,,,,:-D.

הכל נכון במשפט שלך, חוץ מצמד המילים האחרונות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ראיתי את השרשור הזה ואמנם, לא ברצועת עזה אלא בקפר קאסם ליד ראש העין, אבל בשבת האחרונה כשנסעתי לעשות שם קניות ולשתוף את הרכב.

הזלתי ריר על שברולט בל-אייר אמיתית ומקורית מבפנים ומבחוץ - משחוזרת להפליא.

חבל שלא צילמתי אבל אם תהיה לי הזדמנות אני אחזור אל השרשיר הזה עם תמונות של היפהיפיה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ראיתי את השרשור הזה ואמנם, לא ברצועת עזה אלא בקפר קאסם ליד ראש העין, אבל בשבת האחרונה כשנסעתי לעשות שם קניות ולשתוף את הרכב.

הזלתי ריר על שברולט בל-אייר אמיתית ומקורית מבפנים ומבחוץ - משחוזרת להפליא.

חבל שלא צילמתי אבל אם תהיה לי הזדמנות אני אחזור אל השרשיר הזה עם תמונות של היפהיפיה.

השרשור מיועד לרכבי אספנות בשטחי הרש"פ.

כפר קאסם למיטב ידיעתי עדיין בריבונות ישראל. ולכן הודעתך מתאימה יותר לשרשור "ענתיקות בחצרות"

פורסם

התמונות מגנין, חלחול, בית פאג'ר, בית לחם, חברון

מעניין מהיכן ה JCB שמועך מכוניות מטעם המשטרה הפלסטינית.

פורסם
לכמה מהמכוניות האלה יש בעלים חוקיים בארץ?

אבל לחלק מהמכוניות אין לוחית רישוי. מה שמטיל חשד בחוקיותם ולכן נראה לי שאתה צודק.

הכותרת היתה צריכה להיות "נא למצוא את האוטו שלכם בין התמונות"

הגונב מגנב פטור!

מעניין מהיכן ה JCB שמועך מכוניות מטעם המשטרה הפלסטינית.

טוב, הבנו. כל המכוניות ברשות הפלסטינאית גנובות...

אני מזהה אותה למרות שעברו יותר משלושים שנה מאז היא נגנבה לנו מאשקלון. אפילו המגן שמש נשאר.

זו בכלל תגובת העשור. הרי בארץ הייתה רק פיג'ו 404 אחת, והיא הייתה אשקלונית ונגנבה, וגם בעזה יש רק 404 אחת, אז בטוח שזו היא... :shock:

אני לא נאיבי, אבל מטרת השרשור היא להראות שברשות ישנם גם אנשים נורמליים, שיש להם הובי כמו שלנו, והם מציגים אותו לראווה. את גנבי הרכב נא להשאיר לשרשור אחר. תנו להנות קצת.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שביט, קשה להנות כשאתה יודע שחלק מה"נורמלים" האלו נוסעים ברכבים שגנבו כאן.

וכן לפחות על חלק אנחנו יודעים, ומכיוון שמדובר בתופעה, אז סטיסטית לפחות חלק מהרכבים שהוצגו כאן הם גנובים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• 7 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...