Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רואה שלמרבית הרכבים ששם יש מדבקות טסט של ישראל על השמשה האם זה יכול להעיד על זה שהרכב גנוב ?

ממש לא!

גם כלי רכב ברש"פ מקבלים מדבקה לאחר הטסט.

והשרשור הזה אינו עוסק בגניבות רכב. רק בעניין התחביב המשותף.

מעניין מאוד לדעת מה קורה ממש כאן לידנו ללא שום קשר לנושאים פוליטיים/מדיניים/בטחוניים/לאומיים.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הפגוש הקטן הזה של הגולף מאוד יקר וקשה להשגה, מעניין מאיפה הוא הושג (בהתחשב בכך שנגנבו לא מעט רכבים כאלה בשנים האחרונות).

אם אתה בעניין גולף. יש גם עם פגוש כזה. :)

530334_517043724996081_1194786696_n.jpg

פורסם

למה לא רואים אותם במפגשים ביד מרדכי או באשקלון?:roll:

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם
אתם אהבתם את הפיאט 127 בי הטמבונים? אני אהבתי

יפה לה בלי הטמבונים.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
למה לא רואים אותם במפגשים ביד מרדכי או באשקלון?:roll:

רוב התמונות מרמאללה, בית לחם ושכם. אם כבר אז במפגש ירושלים או בנוקיה

פורסם

סובארואים ישנות נפוצות מאוד אצלם כרכבים יומיומיים, כנראה שכרכבי אספנות קצת פחות...

• תוכן חדש...