Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטען מצבר לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל - להיזהר מקנייה באיביי ארה"ב. המטענים שנמכרים שם הם 120 וולט ולא 230. וכן, הם זולים יותר... אבל לא תוכל להשתמש בהם בארץ.

אני משתמש מ2008 בCTEK ומאוד מרוצה. היום אני משתמש במקביל ב CTEK וב NOCO, ובינתיים שניהם עושים את העבודה. בינתיים כבר חצי שנה או אפילו יותר, כשתעבור שנה יהיה עדכון...

אני תמיד בעד מטענים לא גדולים מדי, ודרור תיאר את הסיבה בצורה מצויינת. מטעני ה 3.5 אמפר מתאימים לפי היצרנים לטעינה של עד 80 אמפר שעה ותחזוקה של עד 130 אמפר שעה. בזמנו כשקניתי את הCTEK העתיק שלי, 3.6 אמפר, הם אמרו שהוא מיועד ליותר מזה. אז לא היה קיים דגם ה 5 אמפר (שהוא חדש מאוד בשוק, ממש מהחודשים האחרונים), ומעל ה3.6 היה רק ה 7 שהוא כבר ממש מוגזם. בכל מקרה זה לא מדע מדוייק. מטען של 5 אמפר גם יעשה את העבודה מצויין, למה לא? אבל מצד שני מטען של פחות מאמפר ישמור על מצבר טעון בחצי מחיר.

אגב בניגוד לנאמר במאמר שהובא כאן, המטען שלי זוכר את מצב הפעולה שלו.

זה מעניין, כי שני המטענים של CTEK "שכחו" אותו דבר כאשר נותקו מהמצבר. בדקת שהוא זוכר את המצב גם כאשר אתה מנתק אותו מהמצבר? או רק מהמתח הזנה? כנראה שהסדרה החדשה שלהם שופרה בהיבט הזה (ויש להם גם יותר נורות חיווי מהדגמים הקודמים). התחרות עושה להם טוב וזה מעודד כי מראש היה מדובר במוצר מצויין.

אסף.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
התקשרתי היום לחנות הזאת

http://www.mazberim.com/%D7%9E%D7%98%D7%A2%D7%9F-%D7%9E%D7%A6%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D-ctek.html

ונאמר לי שהמחיר של ctek 5.0 הוא 350 ש"ח.

הבחור לא יכל להתחייב שזה המטען המדובר כי לא היתה לו גישה למחשב, אבל הוא אמר שהוא די בטוח שמדובר במטען הזה.

הדבר המוזר הוא שהתקשרתי גם ישירות לשנפ ושם אמרו לי שהמחיר של המטען הוא 500 ש"ח...

אם מישהו שיש לו את המטען יוכל לומר בכמה הוא קנה אותו ומאיפה זה מאוד יעזור.

תודה.

דרך אגב, להזמין מאיביי יוצא גם בסביבות 350 ש"ח.

קודם כל תודה לכל המגיבים בשרשור, לא ידעתי כלום על מטעני מצברים ועכשיו אני דוקטור :lol:

במענה להודעה שציטטתי למעלה: חנות "מצברים" מוכרת את ctek 3.6 תמורת 350 ש"ח כולל מע"מ, לא כולל משלוח. לא שולחים בדואר. אפשר לבוא אליהם לחנות ברח' חזקיהו 51 ת"א ולקנות במקום.

אותה חנות "מצברים" מוכרת את ctek 5.0 תמורת 470 ש"ח כולל מע"מ, לא כולל משלוח. שמוליק מהחנות, שהוא חשמלאי רכב, המליץ בעצמו על הדגם של 3.6 כמספיק גם למצברים גדולים של 80A.

ב-eBay המחיר של ה-3.6 הוא 92$ לא כולל משלוח, עם ספקות לגבי מתח ההזנה (110 או 220 וולט) ובעיה במימוש האחריות. לא משתלם.

המסקנה שלי היא שלרכב פרטי עדיפה העסקה של ctek 3.6 בחנות "איש-שטח", שם הוא נמכר ב-350 ש"ח כולל מע"מ ומשלוח בדואר רשום. http://www.e-shetach.co.il/pl_product~3191~16~127.htm

הזמנתי, לקראת החורף...

בהצלחה.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

שמת לב שהמוצר שמצאת הוא מותג סיני מתוצרת סין, עם 3 חודשי אחריות, בעוד ctek הוא מותג ותיק מתוצרת שבדיה עם 5 שנים אחריות?

תמיד יש מתחרים סינים זולים, השאלה היא מתי להתפתות למחיר ומתי לא.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם
, בעוד ctek הוא מותג ותיק מתוצרת שבדיה עם 5 שנים אחריות?

.

צר לי לאכזב אותך, אבל גם בארזים נפלה שלהבת.

על ה CTEK שלי רשום, מייד אין צ'יינה.

(לא שזה משנה את העובדה שהוא מטען מעולה).

• תוכן חדש...