Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתור רכב: ההילמן של סבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממממ... זו בטוח לא המכונית... אוקיי, זה יחכה לשבת הקרובה, שאראה במו עיניי את התמונה ואוודא את המספר. אעלה את התמונה לפה במידת הצורך. תודה יוחאי.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

עדכונים: לאחר חיטוטים בכל אלבומי הילדות הרלוונטיים, לא נמצאה תמונה של ההילמן שכוללת גם מספר רישוי. התמונה היחידה שנמצאה היא של אמא שלי כנערה שנשענת על האוטו, שמצולם מהשמשה ומעלה. סבא שלי לא היה בהתלהבות של לצלם את הרכב, כנראה...

לגבי המספר שאותר בתמונה- זו אכן לא ההילמן. התמונה צולמה בפיקניק בהרי ירושלים, שאליו הגיעו עם ההילמן, אבל לתמונה הסתנן דוקא פרונט של רכב אחר עם מספר הרישוי הזה (האוטוביאנקי המדוברת). אמא שלי, שלא תבדיל גם בין פיאט פנדה לפרארי, לא שמה לב שלא מדובר באותו הרכב.

אז לסיכום, אני אסתמך על הממצאים של יוחאי, ונשארנו עם המס' 244-388. האם מישהו יכול לבדוק אם הרכב עדיין נוסע או שמא הורד מהכביש?

פורסם

עדיין ללא קצה חוט.

הילמן האסקי לבנה, שנת 66/7, מס' רישוי כנראה 244-388. היתה בבעלות סבא שלי ז"ל (יד ראשונה) במשך כ-35 שנה עד שנמסרה במתנה לבחור שטיפל ברכב במוסך קרסו, שהתגורר בזמנו בנתניה (ואולי עדיין).

הרכב טופל והוחזק במסירות במצב נסיעה לפחות עד לפני 5 שנים, אז ראינו את הרכב בפעם האחרונה.

אם מישהו מכיר את האיש, אשמח אם תוכלו להפנות אותו אליי או אותי אליו.

בנוסף, אם למישהו יש אפשרות לברר האם הרכב עדיין נוסע או שמא חלילה הורד מהכביש- אשמח לדעת.

המון תודה מראש.

פורסם

סעי למוסך קרסו.

אם הוא עבד שם לפני חמש שנים לפחות מישהו אחד יזכור אותו ואת הרכב.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לסבא שלי לא היה רכב אבל הוא היה נוסע איתי המון באלפא סוד והיו לי יותר מאחת בשנים ההן, סבתא שלי היתה קוראת לזה אלפא מורנו, והזכרונות מהימים ההם עם הרכב ממש כיפיים.

חלק מהסיבה שיש לי כיום אלפא סוד זה לשמר ולזכור את הרגעים היפים ההם של הילדות ,וחלקם עם אנשים שנורא אהבנו אבל כבר לא איתנו. אני מקווה מאוד שתפגשי את הרכב של סבא.

Picture 1087.jpg

• תוכן חדש...