Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Soft Hood COVER

nati54
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

משהו יודע לסווג מבחינה איכותית והתאמה לתנאי הסביבה בארץ את החומרים מהם נהוג להכין גג לרכב קבריולט.

Soft Hood COVER

מוצעים חומרים שונים וכמובן כולם אומרים שזה כמו המקור "והכי טוב".

כמה דוגמאות ויש עוד, דעתכם חשובה לי.

Black Heavy DutyPVC

Black Standard PVC

Everflex PVC

Heavy Duty Vinyl

Superior Quality Vinyl

Double Duck Canvas

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
שלום.

אני לא מכיר גג לרכב קבריולט העשוי מ P.V.C

כולם עשויים מ VINYL

כנס לאתר של Rimmer וראה.

כבר אמר לי אחד הספקים בתשובה שזבה אותו דבר ?!

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

כבר שנים לא רכשתי גג מתקפל.

אבל יש חברה בשם DON HOODS באנגליה שרכשתי ממנה גגות והיו מוניל ומוצלחים ובשעתו לא מצאתי זולים יותר.

שלמה דן גדרון

פורסם

תודה, אני בקשר גם איתם.

איזה מהחומרים לקחת ? יש להם מספר סוגים

Classic car parts hunter

פורסם

תודה לכל העונים על הייעוץ,

לאחר סבב מהיר והמצלה שקיבלתי גם מחבר(בעל טריומף) באנגליה הפריט נירכש אצל Don Hood Trimming מתאים גם להמלצה של שלמה.

ערב שלם, פינג פונג של מיילים עם הספק באנגליה לגבי איכות וזמן תגובה קצר מאד למישלוח נענו בחיוב, שילמתי דרך פייפל וכבר בבוקר הפריט יצא לדרכו עם מס. מעקב. באמת יש מה ללמוד מסטנדרטים של שרות שלצערי איננו רגילים להם.

יום שלישי יהיה בדרכו לארץ, מאמין שאהיה מרוצה כמו האחרים.

שבת שלום

Classic car parts hunter

• תוכן חדש...