Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד פרויקט, 127 ספורט

גיא127
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מי אמר שאי אפשר לעבוד על 3 פרויקטים ביחד?

מתחילים לפרק את כל הג'יפה,

לפני...

24-10-06_1139.jpg

24-10-06_1143.jpg

24-10-06_1144.jpg

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פטיש, דיסק, ואיזמיל.

אחרי...

24042011589.JPG

24042011590.JPG

24042011591.JPG

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כך זה מתוכנן להיראות.

fab4ws_1092772070_127.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה לי אחת כזו שהייתי חייל מודל 81 פיאט ספורט ,אך אהבתי אותה באותו זמן לא יאמן - אחלה פרויקט ומחכה לראות תמונות - שלי הייתה אדום בורדו כזה שהביאו בזמנו - חבר שלי קנה אחר כך את ה83 בצורה החדשה שיצאה 75 כוח סוס אבל לטעמי הדגם הזה יפה יותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גיא קשה לי לראות את התמונות האלה, איך רכב כזה נדיר מגיע לידיו של ערס מצוי (בעלים קודמים כנראה?) והוא חושב שלשים על פיאט 127 ספורט כונס אויר של איוו 6 זה יפה?!

בהצלחה בשיפוץ ובלי הסטייל מהיר ואצבני זה כבר משתפר!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הערס המצוי זה אני. אני בניתי אותה ככה, ואהבתי אותה בצורה הזאת. אבל זהו. הגיע הזמן לחזור למקור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הערס המצוי זה אני. אני בניתי אותה ככה, ואהבתי אותה בצורה הזאת.

מודה ועוזב ירוחם.

אני שמח שאתה חוזר למקור. גם לי כאב לראות את ה"פרוייקט".

היתה לי 127 ספורט 81, כתומה, משנת 88 עד 98 בערך. גם אני קניתי אותה כחייל, וגם אני אהבתי אותה מאוד.

ביצועים מעולים (יחסית לזמן ומחיר), אמינה ופרקטית. ומיוחדת (בעיקר בכתום :lol:). ובעיקר, אחלה פלטפורמה ללימוד של אחזקה עצמית.

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נאה משנה - נאה מתקן !

גם לי אין ספק שהמקור יותר יפה כמו שהוא (הכי יפה).

רק שאלה בבקשה - מה גורם לאדם יום אחד, לקום ולשנות את הרכב (אני מתכוון להפיכה של המקור לעארס מובייל הלבנה) ?

זה כנראה השאיר רגשות אשם / ייסורי מצפון, כי אם לא, לא היית מחליט להחזירה למצב המקורי.

אוהב את הרכב, ובתור מי שהיתה לו בזמנו 127 רגילה, זו היתה משאת נפש להשיג את דגם הספורט.

מאחל לך הצלחה בשיפוץ. אין לי ספק בכלל שתצליח !

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

80' ROCKS! בהצלחה בשיפוץ.

אני מתמלא בנחת שאני רואה את כל השיפוצים האלה של מכוניות משנות 80...:-)

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בדעה שהאוטו "המשופר" היה נראה מעניין- לתקופה שהיו הרבה כאלה "רגילים"- אז הוא היה יוצא מהכלל- מה רע?:twisted: היום, כאשר עצם קיומו כבר "יוצא מהכלל"- אין יותר צורך בתוספות כדי שיסובבו ראשים לראותו- ולכן מובנת החלטה לחזור למקוריות! כל הכבוד!:twisted:8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בדעה שהאוטו "המשופר" היה נראה מעניין- לתקופה שהיו הרבה כאלה "רגילים"- אז הוא היה יוצא מהכלל- מה רע?:twisted: היום, כאשר עצם קיומו כבר "יוצא מהכלל"- אין יותר צורך בתוספות כדי שיסובבו ראשים לראותו- ולכן מובנת החלטה לחזור למקוריות! כל הכבוד!:twisted:8)

מחזק! גם אני היום נוהג בגולף דור 4 עם תוספות כאלו ואחרות, לא כונסי אוויר כמובן, אבל טמבונים שונים וג'נטים גדולים מהמקור, היום זה נראה סוף הדרך (לדעתי ולדעת 99% מהאנשים שראו את הרכב) הסיכוי שזה יראה טוב בעיני ובעיני אחרים בעוד 20 שנה הוא קלוש, זה יראה מצחיק, רכב ישן עם כול מיני תוספות כאלו..

בהצלחה בפרויקט, ואני חייב לשאול, הרכב מאשדוד? כי אם לא יש כאן אחת בדיוק במצב ששלך הייתה נמצאת בו, כולל כול הכונסים, הספויילר ואפילו אותם ג'אנטים אם אינני טועה.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק שאלה בבקשה - מה גורם לאדם יום אחד, לקום ולשנות את הרכב (אני מתכוון להפיכה של המקור לעארס מובייל הלבנה) ?

לפני שהרכב הפך להיות אספנות, הוא היה מיושן וללא שום חן. ואז החלטתי להפוך אוטו לרכב מלא TUNING. ואהבתי אתה זה מאוד וגם עכשיו אני נזכר אם חיוך. אבל די, כמו שאמר גנאדי, מתבגרים וחוזרים למקור, רק שאני תקוע ללא ספוילרים מקורים. תעזרו לי למצוא כאלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...