Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום רוכבי הדו גלגלי-אספנות, אם נבדקתם כבר בביקורת חורף וסיימתם את התהליך, עדכנו בבקשה

כיצד הסתיים התהליך מסמך או מדבקה או חותמת כלשהי.

מעל שבועיים שאני מתרוצץ ממכון רישוי אחד למשנהו, ממוסך למוסך ואין לאף אחד שפגשתי מושג לגבי טופס

בדיקה לביקורת חורף שתהיה במקום "הטסט השני" ששונה בחוק.

בתקנה 273ד אמנם רשום "רכב אספנות" אך הפירוש הוא לגבי כל כלי רכב אספנות.

מכוני רישוי מסרבים לקבל אותי בטענה שרק במוסך מורשה לאופנועים ניתן לבצע את הבדיקה, במוסכים מורשים באזור מפרץ חיפה

שבדקתי לא יודעים על חוק זה, ואין להם טופס מתאים!!

מוסך אחד חביב הסכים לערוך לי בדיקה אך הסביר לי שיוכל למסור לי רק מדבקה ולא מסמך שמציין כי עברתי בדיקה זו.

האם המדבקה על ביקורת חורף תקפה? מישהו מכיר עבר ביקורת וקיבל כזאת?

אני חייב לציין כי התקנה ששונתה חדשה, אין דרישה רבה לבדיקה כזאת לגבי אופנועים, חלק פשוט לא רוכבים בחורף וחלק לא מודעים לה. מכיוון שהביקורת חורף היא במקום טסט, אזיי לרכב ללא טסט במידה שווה כמו לרכב ללא ביטוח שמתנער במקרה זה מכיסוי ביטוחי.

עזרתכם....:cry:

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

לא ככ הבנתי, לווספה שלי עשיתי טסט בתחילת אוקטובר והיא עברה בהצלחה... אני צריך עכשיו גם בדיקת חורף? ובלי בדיקה זו הטסט כאילו לא בתוקף? :shock:

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם

תקופת חורף מתחילה מה - 1 בנובמבר, אם הרכב שלך עבר טסט עד 3 חודשים לפני אז הוא פטור מבדיקת חורף.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

חפש את השירשור של בדיקת חורף וראה שם את הטופס הנדרש. אתה צריך לבקש מהמסוך לקחת פנקס מאיגוד המוסכים

שלמה דן גדרון

פורסם
חפש את השירשור של בדיקת חורף וראה שם את הטופס הנדרש. אתה צריך לבקש מהמסוך לקחת פנקס מאיגוד המוסכים

ראיתי את השרשור שלך, גם הגבתי שם אך משום מה כולם מתעקשים שהאישור שלך הוא לרכב בלבד ולאופנוע לא משתמשים בו.

יתכן שזה מחוסר נסיון, יתכן שאכן יש טופס שונה.

באופנוע שלי אין מגבים בלם יד וכו'.

זו הסיבה שפתחתי שירשור חדש לרוכבי הדו גלגלי בהנחה שתהיה להם תשובה מנסיון.

אני עדיין זקוק לעזרה......

פורסם

תשובה מלפני דקות אחדות מהפקידה של איגוד המוסכים בחיפה: הטופס של ביקורת חורף שהועלה בשרשור של oldcar

מתאים רק למשאיות !!! סרבה בתוקף למכור לבעל מוסך האופנועים שניגש לשם לאחר שהסכים לבצע עבורי בדיקה כזאת.

אני התחייבתי לשלם עבור כל הפנקס מכיוון "שאין ביקוש" אך גם זה ללא הועיל! מדהים מה שקורה יד ימין לא יודעת מיד שמאל......

• תוכן חדש...