Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכבל גז שלי מגיע בקצה שלו עם מן הרחבה שהייתה נתפסת בקרב' הישן והייתה מבצעת את פעולת המצערת בקרב הישן.

בקרב' החדש (וובר 34ich) שהוא חלק מקיט יעודי של וובקון לרכב אין מרום שבו אמורה להתפס לולאה כזאת ואת האמת אני לא מבין כ''כ איך זה אמור להתבס ואיך בכלל הלולאה אמורה לעבור איפשהו, הקיט הגיע עם הוראות התקנה מפורטות ומשם הבנתי פחות או יותר מה ואיך זה אמור להיות (האנגלית שלי דיי טובה אבל לחבר את זה עם מושגי רכב מוזרים וכל מיני התוצאה סבירה), בכל מקרה אשמח אם מישהו יוכל לפרש לי את העניין ולהסביר פחות או יותר איך זה אמור לעבוד.

צירפתי תמונות שמראות את כלל החלקים הקשורים ואת ההוראות שמצורפות לקיט.

תמונה 1: ככה נראת פחות או יותר נראת הסיומת של הכבל גז.

תמונה 2: ככה נראה המקום שבו היה נתפס הכבל גז בקרב' הישן

תמונה 3: הסכמה של הקרב' החדש

תמונה 4: כמו 3

תמונה 5: החלק שאליו בסוף אמור להתחבר הכבל גז.

תמונה 6: החלקים בהם אמור לעבור הכבל גז.

תמונה 7: ההוראות שהגיעו עם הקיט.

מקווה שתוכלו להבין יותר ממני.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תקרא פה ותראה את החיבור שהוא עשה, אני חושב שזה יעזור לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עברתי על הנושא שם ואת האמת לא ממש עזר לי, שם מדובר בהתאמה מוזרה שנעשתה לכלל הדברים על מנת להתאים את הקרב'.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שים לב: לכל חלק המופיע בציור יש מספר, וכל נקודת חיבור מסומנת באות. כך למשל, אם תתבונן בטקסט וגם בציור תראה שהוא מתחיל ב "חבר את 11 בין A לB". וכן הלאה.

בהצלחה.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

• תוכן חדש...