Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלילה קרה לי דבר מאוד מוזר, באתי לנסוע באוטו למטרת סיבוב שבועי בכדי לשמור על מכלולי האוטו (אני מחכה שהוא יגיע לאספנות, כבר חצי שנה שהוא לא באמת נוסע).

לאחר ההנעה שום הילוך לא נכנס, בניסיון להכניס לרוורס יש רעשי חריקה ובשאר ההילוכים הידית אפילו לא מצליחה לזוז בכדי לעשות רעשים כאלה.

כיביתי את האוטו וכשהאוטו כבוי פתאום כל ההילוכים נכנסים כמו מרגרינה (כמו שצריך).

הנעתי את האוטו ושוב אף הילוך לא נכנס.

הפעם האחרונה שהנעתי אותו ועשיתי סיבוב היה לפני שבוע, הכל היה בסדר.

חשבתי להכניס להילוך כשהאוטו כבוי ואז להניע אותו (כמובן עם דוושת קלטצ' לחוצה) בתקווה שזה יסתדר אבל ירדתי מהרעיון ברגע האחרון מכיוון שפחדתי לשבור את הגיר.

מה לדעתכם קרה? יכול להיות שהכבל קלטצ' נקרע למרות שההילוכים נכנסים כשהאוטו כבוי?

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

שלום

לדעתי נידבק המצמד .

זה יכול לקרות מכמה סיבות.

1 נזילת שמן מנוע או גיר שחודרת לדסקת החיכוך וגורמת לה להדבק.

2 עקב אי שימוש ברכב הדיסק נדבק.

לפעמים ניתן לשחרר ואיים לא, צריך לפרק את המצמד ולתקן.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מתי החלפת בפעם האחרונה שמן גיר?

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

קרה לי בעבר.

המצמד נדבק.

בהיינס נתנו פיתרון למקרה זה : להתניע את הרכב בהילוך רביעי ולשחרר את המצמד. לרוב זה עובד.

פורסם
מתי החלפת בפעם האחרונה שמן גיר?

שלום

שמן הוחלף בפעם האחרונה לפני 40 שנה +-.

אם תוכל רק להסביר לי למה ומה זה קשור לתקלה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תניע את הרכב שהוא בהילוך רביעי ודוושת הקלאץ חצי לחוצה ובלם היד תקין ומורם.

כבר קרה לי וזה סידר לי את הבעיה.

אני לא מאמין שתוך חצי שנה הקלאץ יידבק ברמה שתדרוש פירוק גיר.

נדב.

פורסם

תודה על התגובות!

לפני שעה הכנסתי להילוך ראשון (המכונאי שלי התעקש שאין צורך בהילוך רביעי) עם קלטצ' לחוץ עד למטה כשהאוטו כבוי.

הנעתי ולרגע היתה התנגדות קלה וההילוכים נכנסים שוב כמו שצריך, עשיתי סיבוב והכל בסדר.

לגבי שמן גיר, מאז שקניתי את הרכב בסוף 2008 לא החלפתי שמן ואין לי מושג מתי הוחלף.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תוכן חדש...