Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתמול במושבה הגרמנית, קרוואן מסוג פיאט עם לוחית רישוי זרה (נראה לי אירופאית).

יש כמה "מושבות", הכוונה לחיפה?

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

כן, יום אחרי זה גם ראיתי אותו חונה באיזור לפרק זמן ארוך.

מעניין כמה תיירים מגיעים עם רכב לנמלים שלנו, יוצא לי לראות יותר ויותר רכבים עם מספרים זרים בחיפה.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
נצפתה היום במרכז הארץ

היום בדרכי הביתה מהצבא ראיתי עוד אוטוביאנקי אבל שנת 84 גם אותה ראיתי כמה פעמים

פורסם

יש כמה שמסתובבות, אפילו יש בבת-ים (לפחות ראיתי כמה פעמים שם) אחת אדומה, אני חושב 86, שלמכירה. לא יודע כמה רוצים עליה...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נצפו היום בחולון:

נמחקה תמונה שמראה רכב משופץ ומסודר. אנא קיראו שוב את ההודעה הראשונה בשירשור

20131108_103504-1.jpg

פורסם
הבמוו יפיפייה.

מסכים. מה שאהבתי בה זה את הגלגלים- לא את הצבע, אני הייתי צובע בגוון אלומיניום- אבל הצורה שלהם היא בדומה למה שהיה נהוג בתחילת שנות השמונים ומתאים לרכב. אם הסתובבת בגרמניה באותה תקופה, לא היה נדיר למצוא כאלו עם גלגלים דומים מאוד.

בעיניי, הרבה מהקלאסיות נופלות על הפרטים הקטנים האלו. כשמרכיבים גלגלים מודרניים על רכב ישן- זה פשוט לא מתאים וויזואלית.

פורסם

צודק בהחלט.

לנו היה כזאת לפני בערך 20 שנה בצבע כסף אלומיניום עם גלגלי כוורת זה היה פשוט נראה מושלם.

חבל שנגנבה.:|

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
מסכים. מה שאהבתי בה זה את הגלגלים- לא את הצבע, אני הייתי צובע בגוון אלומיניום- אבל הצורה שלהם היא בדומה למה שהיה נהוג בתחילת שנות השמונים ומתאים לרכב. אם הסתובבת בגרמניה באותה תקופה, לא היה נדיר למצוא כאלו עם גלגלים דומים מאוד.

בעיניי, הרבה מהקלאסיות נופלות על הפרטים הקטנים האלו. כשמרכיבים גלגלים מודרניים על רכב ישן- זה פשוט לא מתאים וויזואלית.

הג'נטים אכן תקופתיים....של חברת Centra אשר חדלה להתקיים.

היו לי כאלה בשירוקו 1983 עם אופסט שונה, יפיפיים לטעמי.

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

ראיתי את הרכב הנ"ל יושב לו במוסך קלינטון באשדוד נראה במצב סביר

20131105_135729.jpg

20131105_135721.jpg

20131105_135632.jpg

20131105_135624.jpg

20131105_135621.jpg

20131105_135702.jpg

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

• תוכן חדש...