Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומזמן...:cry: יותר מזה- לא נראה לי שכבר נשארו לאגד 0303 שלמים למכירה. מדובר כנראה ב-0404/וולוו מדגמים הישנים יחסית. אגב גם לדן יש מאנים שהושבתו לאחרונה וכנראה גם עומדים למכירה.

יתכן ומדובר במרצדס 0305 (עירוניים). למיטב זכרוני האחרונים נרכשו ב-1998, מה שאומר שעד סוף השנה כולם מגיעים לגיל פרישה.

גם כן סוג של קלאסיקה שעוד תחסר בנוף...

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יתכן ומדובר במרצדס 0305 (עירוניים). למיטב זכרוני האחרונים נרכשו ב-1998, מה שאומר שעד סוף השנה כולם מגיעים לגיל פרישה.

גם כן סוג של קלאסיקה שעוד תחסר בנוף...

אגד עדיין משתמשים באוטובוסים משנת 1988 והבוקר נסעתי על אחד כזה בהתחלה לא ידעתי איזה שנה האוטובוס אבל בדקתי באתר של אגד והם משנת 1988 בפנים מראה ישן כזה וחלקם בצבע סגול וחלקם ירוק

פורסם
לא בדיוק בדרכים וחצרות אלא ביריד בווטרמה.

עוד כלי מיוחד Piaggio Porter מתוצרת פיאג'ו שניתקלתי בו ביריד בווטרמה.

מעניין אם קיים כזה בארץ.

מצורף דף מידע מהרשת על הכלי הזה.

http://buyvintage1.wordpress.com/page-146-1976-honda-ss50-sports-moped/

חיים מצאת צמיגים לטילון ?

חן.

פורסם

חן שלום.

מצאתי

יש דוכן שמגיע כל שנה .

ממוקם בכניסה ליריד המחירים הם.

צמיג קונטנינטל פס לבן 35 יורו.

צמיג שחור 25 יורו.

והיה להם שם צמיגים במבצע שחור עם פנימית 17 יורו.

הם מוכנים לשלוח לישראל.

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

יופי,מקווה שרכשת.אצלו קניתי לפני 3 שנים את הזוג האחרון שהיה לו ללא הפס הלבן.

אני עכשיו בסין,חיפשתי את המידה הזאת במוסכים ואין להם.

פורסם
אגד עדיין משתמשים באוטובוסים משנת 1988 והבוקר נסעתי על אחד כזה בהתחלה לא ידעתי איזה שנה האוטובוס אבל בדקתי באתר של אגד והם משנת 1988 בפנים מראה ישן כזה וחלקם בצבע סגול וחלקם ירוק

ידידי היקר, אין שום סיכוי ולו הקטן ביותר שנסעת בימים אלו באגד באוטובוס משנת ייצור 1988 (אלא אם כן ביקרת במוזיאון אגד). מבחינה חוקית זה לא ייתכן . תבדוק שוב.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
ידידי היקר, אין שום סיכוי ולו הקטן ביותר שנסעת בימים אלו באגד באוטובוס משנת ייצור 1988 (אלא אם כן ביקרת במוזיאון אגד). מבחינה חוקית זה לא ייתכן . תבדוק שוב.

לא ביקרתי במיזיאון אגד לאחרונה אבל האוטובוס נראה ככה ואפילו היום יצא לי לנסוע באחד כזה אם רשום שהוא נכנס לאגד ב1988 אז זאת השנת יצור שלו

MERCEDES_405_X470_2.JPG

0405_MIFRAKI_X470_2.JPG

ותבדוק באתר של אגד בגלריה שלהם רשום שהם התחילו את השימוש באוטובוסים האלה ב1988 ועד היום יש כאלה שנוסעים אפילו כאלה משנת 1995 אני רואה לפעמים

רשום פה http://www.egged.co.il/main.asp?lngCategoryID=1775

רק לפי המראה החיצוני של האוטובוס זה היה נראה אוטובוס שיוצר מלפני יותר מעשרים שנה והמרצדס 0405 הוא אוטובוס שהם עדיין משתמשים בו ביום יום

ואם אני טועה אז אשמח לדעת מאיזה שנה האוטובוס הזה.

פורסם

אתה יכול להסביר ולקשר לחוק? כשקראתי את ההודעה של עידו באמת תהיתי אם אין גיל מקסימלי מותר לאוטובוס, אבל לא מצאתי מגבלה כזו בחיפוש באינטרנט.

:turn-l:
פורסם
אתה יכול להסביר ולקשר לחוק? כשקראתי את ההודעה של עידו באמת תהיתי אם אין גיל מקסימלי מותר לאוטובוס, אבל לא מצאתי מגבלה כזו בחיפוש באינטרנט.

החוק הוא עד 20 שנה. מרצדס 0405 עם מרכב ישראלי, כמו בתמונה (וזה מה שיש והיה באגד) יוצר עד 2002, אגד קנו עד 2001 מפרקיות ורגיל אחרון בשנת 2000 אם אני לא טועה, או 1998. הסגולים הם בין 1996-2000. אדומים הם משנים מוקדמות יותר ולכן אין כאלו נוסעים. ירוקים רובם המוחלט נצבעו, להוציא בודדים משנת 2000-2001 שיצאו ירוקים ממפעלי הארגז/מרכבים.

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

פורסם
החוק הוא עד 20 שנה. מרצדס 0405 עם מרכב ישראלי, כמו בתמונה (וזה מה שיש והיה באגד) יוצר עד 2002, אגד קנו עד 2001 מפרקיות ורגיל אחרון בשנת 2000 אם אני לא טועה, או 1998. הסגולים הם בין 1996-2000. אדומים הם משנים מוקדמות יותר ולכן אין כאלו נוסעים. ירוקים רובם המוחלט נצבעו, להוציא בודדים משנת 2000-2001 שיצאו ירוקים ממפעלי הארגז/מרכבים.

נכון, עם תיקון קל: החוק מאפשר לחברות פרטיות להחזיק אוטובוסים עד לגיל 20 שנה ולתחבורה ציבורית עד 15 שנה.

חברת הסעות שקונה אוטובוס ישן ששימש לתחבורה ציבורית יכולה להמשיך ולהשתמש בו עד לגיל 20. לא מזמן ראיתי את המרצדס 0303 האחרון שנרכש באגד (1993, מס' הרישוי שמור במערכת), עדיין בשירות חברה פרטית. בסוף השנה גם זה ייגמר.

צביעת האוטובוסים הבין עירוניים של אגד בסגול התחילה ב94' ושל העירוניים התחילה ב97'. צביעת כל דגמי האוטובוסים בירוק התחילה ב-2000. אם אני לא טועה ה-0405 האחרונים נרכשו ב98' ונצבעו סגול, חלקם חזרו ונצבעו בירוק משנת 2000 והלאה.

משנת 88' ועד לסיום הייצור לא נעשו ב0405 שינויי עיצוב משמעותיים אם בכלל, למעט צביעה וריפוד. זה יכול להסביר את הבילבול בזיהוי של מי שכתב שנסע באחד כזה לאחרונה.

פורסם

חוץ מהמדבקות הלבנות על החלונות והגאנטים הסינים היא נראית מצויין.:-)

דרך אגב, הפנסים האחורים זה לא של שנתון יותר ישן? זכור לי שלאבי לפני המון שנים הייתה כזאת שנת 79 עם פנסים דומים לאלו.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אתמול במושבה הגרמנית, קרוואן מסוג פיאט עם לוחית רישוי זרה (נראה לי אירופאית).

20131028_132256.jpg

20131028_132257.jpg

20131028_132305.jpg

20131028_132333.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תוכן חדש...