Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל על הרכב!

כמו שכבר אמרו מישהו ישמח להשתמש במכלולי המנוע, רכבים לתרגול כיבוי אש לא חסר כאן :? :?

פורסם

באמת ביזבוז לתת למכבי אש, תמכור באותו מחיר לאספן או חובב רכב שינצל את המכלולים לרכב נוסע.

גורטאות לגזור לא חסר להם.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מעצבן! :evil:

תעשה עבודת מודיעין בין בשכונה כדי לברר מי יודע מה.

תנסה להכניס כתבה במקומון ולבקש עזרה ממי שיודע על האירוע.

תגיש תלונה במשטרה תוך הדגשה שזה באזור מגורים ומסוכן.

חשוב שיהיה לך תיעוד על האירוע כדי שתוכל למצות את הדין עם מי שעשה את מעשה הנבלה הזה כשתמצא אותו.

היום חופש מבית הספר ולא נראה לי שילדים היו קמים לפני שש בבוקר רק כדי להדליק אוטו בחנוכה.

נראה יותר עם מישהו שעשה את זה בדרך לעבודה או מהעבודה.

שלמה דן גדרון

פורסם

משהו חטף חלסטרה על גרוטאה (אל תעלב רוב האנשים רואים ברכב מיושן גרוטאה בלי כל קשר ליחודיות שלו) שתופסת חניה ברחוב וגם מהווה מפגע ושרף לך את הרכב. אני בשום מקרה לא מצדיק אלימות או נזק לרכוש, אבל אם יש לכם תוכניות ארוכות טווח, רצוי לאכסן את הרכבים בחניה פרטית ולא במרחב הציבורי המשותף. עניין של התחשבות בסביבה.

ועדיין מי ששרף לך את הרכב, זבל של בנאדם.

תבדוק אולי יש מצלמות אבטחה באיזור.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם שפכו לתוך הרכב חומר דליק או דלק אז אני הייתי ממליץ לך לגשת לתחנות הדלק הסמוכות ולבדוק במצלמות האבטחה

אולי תיראה את אחד מהשכנים ממלא דלק בג׳ריקן או בקבוק.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פשוט גועל נפש.

אני מאד מקווה שימצאו את הבן ז#נה וידחפו לו עד הסוף במשפט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש הבדל בין רכב שעומד במקום עם מצוקת חנייה לבין רכב שעומד במקום בו הוא לא מפריע לאף אחד.

אצלי ברחוב לרוב יש חנייה פנוייה, אך בשישי-שבת יש מצוקת חניה, אנשים חונים אחד על השני ,

יש רכב שמישהו כנראה רכש ושם אותו לצבור אבק (כבר קרוב לשנה), זה כבר באמת מעצבן.

בשורה תחתונה כואב לראות שמישהו הצית את הרכב והוא יוצא ללא דין ואתה ויתרת כי 'אין מה לעשות'. :\

השאלה- למה להצית?, אין דרך יותר אנושית כמו לפנות לעירייה?

פורסם

גם אצלי לפני שבועיים נשמות טובות (שאני מאחל להן להפסיק לנשום מוקדם ככל הניתן) שברו את המראות וזרועות המגבים אצלי באוטוביאנקי, היא חנתה בחניה מקורה השייכת לי, מכוסה לגמרי ולא הפריעה לאיש.

הנבלה/ות אפילו לא טרחו להרים את הכיסוי.

זו לא פעם ראשונה וסבלתי ממעשי וונדליזם גם בפיאט 238 ששיפצתי בשעתו (ולאחר שהשיפוץ הסתיים).

נשבעתי ואני גם נשבע היום כי בגלל הוונדליזם וכל החרא על שתי רגליים שמסתובב ברחובות (וגם בגלל מסכת הייסורים והעלויות הטפיליות הקשורות בייבוא חלפים) אני רכב אספנות נוסף לא אקנה בישראל ומי יודע, אולי אפילו אצליח לעמוד בשבועתי (עד היום התקשיתי לעמוד בה...).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

איזה אנשים חארות לא יאמן.רק המחשבה שאיזה ילד משעמום בחופש עושה דבר כזה פשוט מרתיח את הדם.

איפה אתה גר,יש בכפר יונה אחת בול כזו שעומדת הרבה זמן ואני רואה אותה מידי פעם ,יש שם אחת שחורה ואחת לבנה מדהימה ,מקווה שזה לא זה.

פורסם

תודה לכל המנחמים.

המשטרה לא מתכוונת לוותר בנושא.

אני מקבל מהבוקר קרוב ל 20 שיחות מחוקרים ואנשי כיבוי אש שלא מוכנים להניח לעניין.

היו מזהוי פלילי, היו חוקרי שריפות של כיבוי אש ולפני שעה הגיע אלי לבית השוטר הקהילץי שרמז שישנו קצה חוט.

כולי תקווה שהנבלה שעשה את זה יבוא על עונשו ואם יתפס האחראי אני אתבע אותו אישית על עוגמת נפש.

ומי שחשב שמדובר בבעיות חניה, אני מצרף תמונה של החניה שצילמתי הרגע מהחלון. מקום לא חסר.

שושנה שם למטה מתחת לעץ...

אגב הרכב לא היה גרוטאה. הוא היה נקי ושמור, נעול ומכוסה וניתן היה להניע ברגע ולצאת לנסיעה.

ככה שכנראה מדובר בחולה נפש. אין לי הסבר אחר.

20131203_175351.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא חולה נפש, על זה מקבלים הקלות בגזר הדין. אמור בן ז%נה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...