Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגיל נפגשים לעוד מפגש חברים בארומה BIG קריות .

ומנצלים ימים יפים לצאת עם הרכבים.

DSC05346.JPG

חפשו אותנו גם בפייסבוק -"המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם !!

פורסם

יצאנו שמחים לקראת המפגש אך כבר בכניסה למנהרות הכרמל נעצרנו בעומס עצום והנסיעה - במהירות הליכה.

כביש 22 נסגר לתנועה ובקושי רב ביציאה מהמנהרות חזרתי על עקבותיי וניצלנו מהפקק של המדינה.

פשוט לא יאמן - כל עורקי התנועה לצפון ולדרום - עומס עצום של מכוניות לכל הכיוונים !

אפילו לכיוון נשר ומנשר כל הנתיבים חסומים!

שבת שלום

ולהתראות במפגש הבא.

Dr laster Israel

פורסם

לקח למוסלר ולי כ 3/4 שעה להגיע, פשוט מטורף.

חזרה הלך בקלילות.

שבת שלום

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

ידעתי שיש בעיה כי הבוקר נסעתי לעשות טסט ב-מ.מ.מ. ליד משרד הרישוי והיו פקקים מטורפים ובמקום רבע שעה עשרים דקות לקח לי שלושת רבעי שעה. נו טוב לפחות עברתי טסט ויש שקט לעוד חצי שנה, כן הטסט למיני 1983 שלא נרשמת כאספנות.

יצאתי מהבית למפגש ב 15.45 והתיעצתי עם WAZE שהמליץ לסיוע מצומת יגור לקרית אתא. אבל מיד כשנכנסתי לכביש שיורד לנשר קבלתי התראה של עומסים. בקיצור ב 16.30 הגעתי למתחם ארומה שבו הינו נפגשים החלטתי לעקוף את הבלגן דרך איזור התעשיה אבל עוד אלף אחרים חשבו אותו הדבר והכל עמד. עשיתי סיבוב פרסה וחזרתי הביתה. מסתבר שסגרו לא רק את כביש 22 כאם גם חלק מהכביש באיזור צומת יגור והבלגן חגג.

שלמה דן גדרון

פורסם
מסתבר שסגרו לא רק את כביש 22 כאם גם חלק מהכביש באיזור צומת יגור והבלגן חגג.

מה חדש? מדינת חלם.

פקיד א' לא מתקשר עם פקיד ב', שהוא מצידו ברוגז עם פקיד ג' וכולם מנסים לשים רגליים למנהל שהוצנח עליהם ישירות ממרכז המפלגה.

אז סוגרים שני עורקים מרכזיים באותו אזור ולאותו כיוון - ושולחים את השוטרים המסכנים לנהל את הפארסה הזו על הכביש.

אני כבר לא זוכר מתי ראיתי פקק כזה באזור חיפה - וכמובן שלצערי גם אני סבתי על עקבותיי באיזור הצ'ק פוסט ושבתי הביתה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מעציב לשמוע כי הפקקים מנעו מכם להגיע למפגש

ולחלופין על משך הזמן הרב לאלו שכן היגיעו .

מדינת חלם..... אה גם "זבת חלב ודבש " :-)

שבת שלום .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

מעציב לשמוע כי הפקקים מנעו מכם להגיע למפגש

ולחלופין על משך הזמן הרב לאלו שכן היגיעו .

מדינת חלם..... אה גם "זבת חלב ודבש " :-)

שבת שלום .

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...