Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

הפיכה לאספנות


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פיז'ו 505 שנת 84 שהטסט שלה פג ב-26/7/13.

אם ב/1/1/14 אהפוך אותה לאספנות, הרישיון יהיה בתוקף עד 1/1/15 או עד 26/1/14?

ולגבי האגרה שלא שולמה חצי שנה- היא נמחקת או שרק החל מ-30 שנה לא צוברים חובות?

תודה

פורסם

האגרה שלא שולמה נמחקת.

 

לגבי מועד הטסט - תאריך הטסט במקורי לא משתנה, פשוט החל מהטסט הראשון ש"נופל" כבר בתקופת האספנות אתה מקבל תוקף לשנה ולא לחצי שנה.

 

 

כלומר אם תעשה טסט ב 26/1/14 בוא יהיה בתוקף עד 26/1/15.

 

הבעיה שעשויה להיות כאן היא בכך שאת רישיון הרכב של 26/1/14 מפיקים כחודש וחצי לפני, ז"א לפני שתהפוך לאספנות. כך שהוא ייצא עם תוקף לחצי שנה by default. יכול להיות שתוכל אחרי 1/1/14 להוציא כפל רישיון עם תוקף לשנה ויכול להיות שתצטרך לעבור עוד פעם אחת טסט חצי שנתי ורק מ 27/7/14 תקבל תוקף לשנה.

 

לא סגור לחלוטין על הנקודה הזו, צריך לברר במשרד הרישוי.

 

 

  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני היתי במשרד הרישוי

שיניתי את הסטטוס לאספנות

הטסט שלי היה צריך להיות 1.2.14

קיבלתי רשיון עד 1.2.15

בכול מקרה אני הולך עכשיו לעשות טסט ולהתפטר מזה

גם מספרים חדשים עשיתי

שילמתי את הטסט ההתלבטות היחידה היתה אם אני יכולכבר

לשים את המספר החדש שכתוב רכב אספנות

×
×
  • תוכן חדש...